• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

19.03.2019

20:02

PRETUKLE GA PIJANDURE, IZGUBIO ŽIVOT: Meštanin Izbenice preminuo posle surovog prebijanj!a

Vesti

PRETUKLE GA PIJANDURE, IZGUBIO ŽIVOT: Meštanin Izbenice preminuo posle surovog prebijanj!a

Podeli vest

Milutin Petrović (64), meštanin sela Izbenica kod Varvarina , koga su 8.februara, prebili dvojica pijanih mladića, preminuo je u Kliničkom centru Niš gde su se lekari do zadnjeg trenutka borili za njegov život

Nesrećni čovek nastradao je ni kriv ni dužan kada je sa suprugom Slađanom (59) prolazio pored prodavnice u svom selu. U tom trenutku dvojica alkoholisanih mladića, koji su policiji poznati po nasilčničkom ponašanju, pretukli su njega i njegovu suprugu, a potom još dvoje meštana.

Policija je zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, uhapsila Lazara Markovića (25) i Sašu Živanovića (43), meštane Izbenice. Marković je osumnjičen i za napad na pripadnika Policijske uprave Kruševac iz varvarinske stanice, koji je intervenisao u sprečavanju narušavanja javnog reda i mira i napada na nedužne ljude.

Kako smo već pisali, braća od tetke Marković i Živanović, pili su tokom celog dana, i napadali su slučajne prolaznike i meštane ispred dva lokala.

 

SILEDŽIJE PIJANDURE U ZATVORU, PRETUČENI DEDA SE BORI ZA ŽIVOT: Gorak ukus epiloga stravičnog divljaštva u Izbenici kod Varvarina




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija