• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas.com/informer.rs

25.03.2019

09:24

ĐINĐIĆEV UBICA ZVEZDAN JOVANOVIĆ PRIMIO RADOSNU VEST U ZATVORU! Ne može da dođe sebi od sreće!

Vesti

ĐINĐIĆEV UBICA ZVEZDAN JOVANOVIĆ PRIMIO RADOSNU VEST U ZATVORU! Ne može da dođe sebi od sreće!

Podeli vest

Zvezdan Jovanović (54) zvani Zveki, koji je osuđen na 40 godina zbog ubistva sprskog premijera Zorana Đinđića, postao je deda!

Atentator na premijera Đinđića unuka je dobio 8. januara, a roditelji su mu dali staro srpsko ime.

- Zvezdanov sin N. J, koji ima 24 godine, oženio se devojkom s kojom je duže vreme u vezi, a početkom januara dobili su prinovu. Ovo je veoma obradovalo Zvezdana, koji je radosnu vest čuo u najčuvanijem požarevačkom zatvoru "Alkatrazu" u kojem služi kaznu - kaže izvor upućen u dešavanja.

Jedan od najčuvanijih srspkih zatvorenika je slike unuka dobio od supruge Olivere Lele Jovanović (51) koja živi u Bačkoj Palanci. Ona je prijateljima otkrila kako je Jovanović primio vest o venčanju i rođenju unuka. 

- Po ko zna koji put odgledao je snimak svadbe i ne ume da opiše zadovoljstvo količinom lepote, raspoloženja i pokazanog poštovanja prema njegovoj porodici i njemu - napisala je Olivera u poruci prijateljima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17