• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. G.

17.05.2019

22:55

SILOVAO KOMŠINICU (14), PA JOJ DOŠAO NA ROĐENDAN! Detalji jezivog seksualnog zlostavljanja u selu Glušci kod Bogatića

Vesti

SILOVAO KOMŠINICU (14), PA JOJ DOŠAO NA ROĐENDAN! Detalji jezivog seksualnog zlostavljanja u selu Glušci kod Bogatića

Podeli vest

Ivan S. (26) odvukao devojčicu iza njene kuće i brutalno je silovao * Devojčica od šoka i straha ćutala o tome, a monstrum joj dva dana kasnije još došao i na rođendan * Tek trećeg dana je sve ispričala majci i Ivan je uhapšen

Ivan S. (26) iz sela Glušci kod Bogatića uhapšen je u nedelju jer je tri dana ranije zverski silovao 14-godišnju komšinicu u dvorištu njene porodične kuće!

Devojčica je silovana u četvrtak, 9. maja, ali od šoka i straha nije smela odmah da kaže roditeljima šta joj se desilo. Novi šok usledio je dva dana kasnije, u subotu, na njen 14. rođendan, kad se manijak pojavio u njenoj kući i pokušao da je poljubi i čestita joj! Tek narednog jutra, u nedelju, devojčica je sve priznala majci i manijak je uhapšen!

Krenula za ovcama

Nesrećna devojčica kaže da je prošlog četvrtka čula da su ovce izašle iz obora, pa je izašla na ulicu da ih vrati.
- Bilo mi je čudno, nisam znala kako su ovce uspele same da izađu iz obora. Izašla sam na ulicu, pogledala okolo i videla komšiju kako sedi na jednoj klupi. Pitala sam ga da li je primetio ko je pustio naše ovce, a on je rekao da će on da mi pokaže. Ja sam krenula da se vratim u kuću, a on je krenuo za mnom, s leđa me uhvatio za majicu, odvukao me iza kuće i oborio na zemlju - priča šokirana devojčica.

Jezivo zlostavljanje je trajalo oko pet minuta, koji su namučenom detetu delovali kao večnost.
- Kad je završio, rekao mi je: "Izvini, ne znam šta mi bi", ali mi je onda zapretio da nikom ne pričam šta je uradio - kaže ona.

Foto: Informer

Njena majka je primetila da joj se ćerka uplakana vratila u kuću. Pitala ju je šta joj se desilo, ne sluteći da je njena mezimica upravo bila silovana. Pitala ju je u čemu je problem, ali joj je ćerka samo rekla: "Ništa, mama."

Devojčica se tada povukla u sebe, videlo se da pati i da je nešto tišti, ali nije želela da priča o torturi. Dva dana kasnije, u subotu, bio joj je 14. rođendan, na koji su došli njeni najbliži prijatelji i rođaci, ali i jedan nezvani gost!
- Zaprepastila sam se kada sam ga videla... Prišao mi je da mi čestita rođendan, pokušao je i da me poljubi. Nisam mu dozvolila, pobegla sam od njega i sklonila se. Nisam mogla da ga gledam - navodi devojčica.

Njena majka dodaje da se u subotu i ona iznenadila kad je videla komšiju Ivana u dvorištu.
- Nisam htela da ga oteram iz dvorišta jer se njegova mlađa sestra družila sa mojom ćerkom. Dugo se zadržao na rođendanu i nije hteo da ide kući dok mu na kraju nisam rekla da ode. A onda sutradan, u nedelju, ćerka mi je ispričala šta joj je uradio... Samo što me infarkt nije ubio... Odmah sam telefonom pozvala muža, koji je deset dana pre toga otišao u Švajcarsku da zaradi neki dinar. Zatim sam sa ćerkom otišla u policiju - rekla je majka zlostavljane devojčice.

Usledili su lekarski pregledi, ali i razgovori sa psihijatrom, koji pokušavaju da, koliko-toliko, detetu ublaže traume.

Lekovi za smirenje

Devojčicin otac je u međuvremenu došao iz Švajcarske, kako bi se našao ćerki u najgorim trenucima u njenom životu.
- Dete mi je u šoku, non-stop plače... Noću se trza, bunca, a danju od straha zaključava kuću... Tog monstruma, što je učinio ovo mom detetu, teraću do kraja sveta, da dobije najstrožu moguću kaznu... Ima ludu sreću da ja nisam bio tada tu... - kazao je potreseni otac, koji već danima pije lekove za smirenje.

Ivan je, inače, bio oženjen, a živi u mnogočlanoj porodici, sa roditeljima i osmoro braće i sestara. Otac mu je bio osuđivan zbog nasilja u porodici.
Monstrum je u utorak saslušan pred tužiocem i određen mu je pritvor do 30 dana. 

ŠIPTAR UBIO STARCA SEKIROM! Užas kod Negotina!

Prstima silovao dečaka, dobio tri godine
 

Požarevljanin S. Ž. (52) osuđen je u Osnovnom sudu na tri godine zatvora jer je 2016. prstima silovao tada 16-godišnjeg dečaka. Manijak ga je tada namamio u svoju kuću, rekavši mu da će zajedno da vežbaju sklekove. Kada je maloletnik došao, presvukli su se u sportsku odeću, a onda je S. Ž. počeo da pipka dečaka po telu. Kad se ovaj usprotivio, manijak ga je udario gumenom palicom, strgao mu šorc i nabio mu dva prsta u anus. Dečak je uspeo da mu se otrgne, pobegao je i o svemu obavestio roditelje, a oni policiju. Inače, S. Ž. je i pre dvadesetak godina bio osuđen za slično krivično delo. M. V.

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

Gospodo pametni i revnosni poslanici od naroda,i tih roditelja izabrani,nemojte sad da uvedete doživotnu robiju za ovakve monstrume.Ja bi promenio i izglasao smrtnu kaznu za ovakve monstrume,kojima nije mesto u društvu.

SS

pre 4 godine

Za ovakve monstrume,samo vešala dok se nisu nakotili po Srbiji.Ništa strašno u toj presudi,jer i ovako više ljudi pogine u saobraćajkama po Srbiji,i niko se ne sekira zbog toga.

Rudakov

pre 4 godine

Na zalost poznajem ga. Ja sam rodom iz tog sela.. Sok nista drugo samo se nisam iznenadila jer se to moglo i ocekivati od takvog ludaka.. Ali neka se zapita jer i on ima zensko dete otprilike oko 2 god starosti.. Nadam se da je cuo vesti da je izglasan zakon nastradale Tijane Juric od slicnog monstruma. Pa se nadam da ce biti taj koji ce prvi biti osudjen na dozivotnu ali ne onu od 40 godina nego dok ne crkne tamo.. Jedna i prava stvar u Srbiji je sada Zakonska kazna za silovatelje, pedofile, cedomorke i tesko ubistvo.. Posto do sada su to bile najblaze moguce kazne.. Nazalost kod nas vise dobije neko za kradju nego za ubistvo.. Pogotovo svog deteta tj cedomorstvo..

Izbori 2024

Vesti

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne
Društvo

Tek položili, a ostali bez dozvole! Sve što treba da znate o probnim vozačkim dozvolama: Evo šta sve ne smete ako imate oznaku P i koje su kazne

Probne vozačke dozvole odavno nisu novina, ali se čini da nove generacije vozača stasavaju nedovoljno upoznate sa ograničenjima koja iste postavljaju. Tome u prilog govori i neslavna statistika. Ipak, to ne bi trebalo da bude slučaj s obzirom na to da se o probnim vozačkim dozvolama uči i na teorijskoj nastavi u auto školama, a znanje proverava prilikom polaganja pismenog dela testa. Istraživali smo koja su to ograničenja za vozače sa probnom vozačkom dozvolom, sa kakvim kaznama su suočeni za saobraćajne prekršaje, kao i koliko njih je izgubilo vozačku dozvolu zbog različitih prekršaja.

20.04.2024

10:31

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!
Fudbal

Detonacija! Gvardiola napušta Siti!

"Mančester siti razmišlja o budućnosti bez Pep Gvardiole. Sve manje veruju da će produžiti ugovor koji ističe 2025. godine", javlja španski portal "Relevo".

20.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija