• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir.rs

27.05.2019

21:23

MONSTRUM IZ NOVOG SADA PRIZNAO ZLOČIN, PA ŠOKIRAO POLICAJCE: Bio sam u kafani, a onda sam sav bes iskalio na ženi!

Vesti

MONSTRUM IZ NOVOG SADA PRIZNAO ZLOČIN, PA ŠOKIRAO POLICAJCE: Bio sam u kafani, a onda sam sav bes iskalio na ženi!

Podeli vest

Goran Janković, koji je danas uhapšen zbog sumnje da je macolom ubio ženu Mirjanu, taštu Nadu i tasta Branislava Pajića, saslušan je u policiji u Novom Sadu i prema nezvaničnim informacijama priznao je zločin

Kako piše Kurir Janković je tokom saslušanja bio potpuno hladan i smiren, što je policajce i tužioca potpuno zateklo. Nijednog trenutka nije pokazao kajanje.

- Iznervirao sam se kada me je žena 11. maja prijavila za nasilje. Nisam nikako mogao da se pomirim s tim, pa sam počeo i da pijem. Noć pre zločina proveo sam u kafani. Kući sam se vratio oko četiri sata ujutru, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim - navodno je rekao na saslušanju Janković.

On je priznao da je tasta i taštu ubio macolom, a da je ženu prvo pretukao i davio.

- Sav bes sam iskalo na nju - navodno je dodao monsturm.

Takođe, rekao je i da se svesno krio i da nije imao nameru da se preda policiji.

- Razmišljao sam kako da pređem granicu. To mi je bio cilj. Hteo sam da se sklonim odavde i da se saberem - navodno je izjavio trostruki ubice posle hapšenja.

Goran Janković (37) uhapšen je danas nakon trodnevne potrage u Novom Sadu. On se krio na jednom brodu na Dunavu, a kod njega je navodno pronađen i nož. Osumnjičeni nije pružao otpor prilikom hapšenja.

(VIDEO/FOTO) POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN GORAN JANKOVIĆ osumnjičen za trostruko ubistvo u Novom Sadu!


Jedan od svedoka ispričao je za novosadski 021 da su policajci napravili blokadu, levak kod bivšeg Brodogradilišta i Kasarne Moranrice.

"Videli smo ih svuda po Ribarskom ostrvu i po Šodrošu. Zavirivali su po svakom žbunu, kući i drvorištu, a nama su pokazivali fotografije osumnjičenog i pitali da li smo ga videli. Negde oko 11.30 sati smo videli da svi trče ka jednom od šumaraka i bukvalno je 10 pripadnika policije nosilo čoveka i ubacili su ga u maricu. Komšija koji je bio bliži je u tom mladiću prepoznao osobu sa fotografije koju su nam prethodno pokazivali", ispričao je svedok za novosadski portal 021.

Policajci su još sinoć oko 23 časa dobili dojavu da se Janković nalazi blizu Ribarskog ostrva, od jedne Novosađanke, pa su cele noći patrolirali tim delom Limana 4.

Potragu su intenzivnije obnovili jutros, a najverovatnije je njegovom hapšenju kumovala neopreznost - naime, lađari su dok je još bio mrak, videli upaljen televizor, a znaju da vlasnik tog broda ne običava da noći na brodu. Kad su ga pozvali, potvrdio im je da nije na brodu, pa je odmah obaveštena policija.

"TAJIN UBICA!" Monstrum iz Novog Sada na Fejsbuku objavio fotografiju sina! ONO ŠTO MU JE URADIO JE BOLESNO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Alo navodno

pre 4 godine

Pisete o trostrukom ubici. Iznosite "njegove" reci sa saslusanja. Sve je "navodno", nigde istinitih iskaza, a ne moze ih ni biti, jer sigurno ne mozete dobiti takve informacije iz policije i tuzilastva. Ovo sto je rekao je nebitno, pa je zato i "navodno", ko velite, ako i nije tacno, onda ste to "navodno" dobili kao najobicniji abat, ulicni, kafanski, ili je plod necije bolesne, neprofesionalne maste. Cist amaterizam i dilejastvo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59