• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

20.08.2019

20:30

KRENULI NA MORE U GRČKU, IZGINULI NA PUTU U BUGARSKOJ! Detalji teške saobraćajne nesreće u kojoj je stradala porodica iz Pirota

Vesti

KRENULI NA MORE U GRČKU, IZGINULI NA PUTU U BUGARSKOJ! Detalji teške saobraćajne nesreće u kojoj je stradala porodica iz Pirota

Podeli vest

Majka Svetlana Rančić (56) i ćerka Anđela (16) su poginule, dok je njen suprug Marjan (60) zadobio teške povrede kada je kod bugarskog mesta Kočerinovo izgubio kontrolu nad vozilom i zakucao se u autobus

Svetlana Rančić (56) i njena ćerka Anđela (16) su nastradala, dok je njen suprug Marjan (60) teško povređen kada je kod bugarsko mesta Kočerinovo izgubio kontrolu nad "fijat pandom" i udario u autobus. Porodica Rančić je doživela stravičan udes samo par sati nakon što je iz Pirota preko Bugarske krenula na letovanje u Grčku.

Tragedija se dogodila u petak oko 7.30 časova na bugarskom magistralnom putu. Vozač autobusa u koji se svojim vozilom zakucao Marjan za Bugarske medije je izjavio da je automobil srpskih registracija iznenada skrenuo u suprotnu traku.

Izgubio kontrolu

- Prešao je na levu stranu i to kada je od autobusa bio na samo 50 metara. Skrenuo sam ulevo da bih izbegao direktan sudar jer da nisam to učinio, taj mali auto bi ceo podleteo pod autobus. Ipak, "fijat" je udario u desnu stranu autobusa. Ne znam da li je vozač auta zaspao ili mu je pozlilo pa je izgubio kontrolu - rekao je šofer.

Od siline udarca "fijat panda" je bio potpuno uništen, pa su na mesto nesreće došli vatrogasci, koji su Anđelu, Svetlanu i Marjana pola sata vadili iz gomile zgužvanog metala.
- Svetlana je preminula na mestu udesa, dok je Anđela podlegla povredama u bolnici. Prema prvim informacijama, i majka i ćerka su stradale zbog preloma vratnih pršljenova. Lekari se i dalje bore za Marjanov život - prenose tamošnji mediji i dodaju:
- Dosadašnja istraga saobraćajne policije utvrdila je da je Marjan u trenutku nesreće vozio 120 kilometara na čas, kao i da su Anđela i Svetlana spavale u vozilu, što je bilo kobno za njih. Uskoro bi trebalo da bude poznato i kako je do udesa došlo - da li je Rančiću pozlilo ili je on možda zaspao za volanom.Prijatelji porodice Rančić kažu da su oni kobnog petka krenuli u Grčku na letovanje i da se nesreća dogodila samo par sati nakon njihovog polaska iz Pirota.

Divna porodica

- To je bila divna porodica. Svi su bili presrećni što će zajedno provesti odmor. Marjan i Svetlana su Anđelu dobili kasno. Ona im je bila jedino dete i nema toga što oni za nju ne bi učinili. Putovali su samo dva sata i ovo da im se dogodi, strašno - pričaju porodični prijatelji.

Dragan Denčić, glavni i odgovorni urednik PI televizije u kojoj je Svetlana bila zaposlena, izjavio je da je sve mnogo pogodila smrt njihove koleginice.
- Ona je kod nas radila od osnivanja naše televizije 1999. godine. Bila je na mestu sekretarice i vodila je marketing. Njen suprug je vlasnik agencije za posredovanje pri zapošljavanju i veoma je uspešan biznismen. Anđela je bila divna devojčica, trebalo je na jesen da upiše treću godinu gimnazije - kazao je Denčić. 

PREOKRET U ISTRAZI MONSTRUOZNOG ZLOČINA U JABUKOVCU! Uhapšen komšija Kazimirovića, nestalo više od 100.000 evra?!

Putnici u autobusu nepovređeni


Niko od radnika koje je autobus iz Blagoevgrada prevozio u Separovu Banju na posao nije povređen. Putnici su izjavili da nisu stradali samo zahvaljujući prisebnosti vozača.
- On je za mene heroj, uspeo je da skrene ulevo i da izbegne direktan sudar. Da nije na vreme reagovao, ko zna šta bi bilo i sa nama - kazao je jedan od putnika autobusa.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ne vjerujemo vucicu izdajniku

pre 4 godine

Ja moja familija i sve komšije idemo u Hrvatsku na more nema lepšeg

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija