• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.10.2019

19:31

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNA ISPOVEST MOMKA iz Sombora kojeg je SILOVAO glumac Goran Jevtić: Gurnuo me je u WC, skinuo mi gaće i stavio moj PENIS U SVOJA USTA!

Vesti

(FOTO/VIDEO) EKSKLUZIVNA ISPOVEST MOMKA iz Sombora kojeg je SILOVAO glumac Goran Jevtić: Gurnuo me je u WC, skinuo mi gaće i stavio moj PENIS U SVOJA USTA!

Podeli vest

Poznati glumac Goran Jevtić (41) pravosnažno je osuđen na deset meseci zatvora zbog silovanja L. K., sa kojim se u avgustu 2014. susreo u toaletu somborskog Narodnog pozorišta. L. K. je danas dao ekskluzivnu ispovest pokretu Levijatan i objasnio je šta se sve zapravo dogodilo!

 

 

Pokret "Levijatan" razgovarao je sa dečakom koji je bio žrtva silovanja od strane poznatog glumca.

- Goran Jevtić nikada nije bio moj omiljeni glumac, iako je on to rekao! Sve svoje slobodne trenutke sam provodio u pozorištu. Kada je bio maraton dan i noć sam bio u pozorištu i samim tim sam imao kontakt sa glumicma. Boli me jako što me neko stavlja u kontekst geja. Morao sam i redovnu školu da napustim.

Foto: printskrin

- Otišao sam u kupatilo. Kada sam došao na lavabo, on je otvorio vrata, kada sam se okrenuo, on me je povukao, gurnuo u vc i zatvorio vrata. Šolja mi je bila bukvalno u pravcu glave. Počeo je da me ljubi tu po vratu! Skinuo mi je gaće i stavio moj penis u njegova usta. Ušla je drugarica i ja sam je moio da izađe napolje. Kada sam pobegao, odmah sam počeo da povraćam - jedva je progovarao on.

On je istakao da bi voleo da ga je video nakon toga kako bi se drugačije završilo.

- Preko advokata, drugih glumaca pokušavao je da stupi u kontakt sa mnom. Bukvalno je bilo da napišem cifru da odustanem od gonjenja. Rekao sam da me novac ne zanima. Novac koji bi dobio ne bi mogao da zaleči moju patnju. 

Momak je dodao da je nakon toga imao probleme.

Foto: printskrin

- Imao sam prepisanu terapiju. Išao sam na razgovore sa psihologom i psihijatrom. Nije mi bilo lako zato što je sredina tako reagovala. Zato mi je stalo da ispričam ovo da ne bi bilo nagašanja šta se dogodilo. Prestao sam da se bavim sportom, prestao sam da se bavim glumom.

Žrtva Jevtićevog uznemiravanja kaže da je razočaran odlukom suda.

- Deset meseci je dobio kućnog pritvora. Nisam mogao da verujem. Pet godina sam dolazio na suđenje i gledao monstruma u lice. 

Godinu dana kasnije, on je prešao sa redovne, na vanrednu nastavu zbog zadirkivanja vršnjaka. 

- Juče sam bio kod naših prijatelja u manasitru i jedna gospođa mi je objasnila da postoji veza između ljudi koji zlostavljaju životinje i onih koji zlostavljaju ljude. To što se desilo Luki, može da se desi mom detetu i svačijem detetu. Gledajte suštinu, a to je da se jedan predator izvukao i dobio deset meseci. Mi ćemo vas stalno podsećati na ovaj montruozni čin koji počinio. Molimo vas da delite ovaj snimak i da razmislite dobro o svemu. Ovo je društveno-koristan rad - rekao je član pokreta Levijatan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
LakiUrosch

pre 4 godine

Ne,nego su teme tipa....ko je masturbirao ciji falus u rijalitiju!!!Biseru!!!

Nenad

pre 4 godine

Što mali ne kaže pravu istinu da prodaje sebe za 20 eura pa ja sam mu lično popušio... Oralno ga zadovoljio... Lično ja... Mali je biseksualan... Dva puta smo to uradili... A pomalo je i psihić

pepa prasac

pre 4 godine

decko je pao u depresiju, nisu ga zvali ni u jedan realiti sou

Snežana

pre 4 godine

Ovo je mač sa dve oštrice,da je moje dete ne bi mi trebalo suđenje ,a opet da drugarica uđe u muški wc i zatekne scenu sexsa dvojice muškaraca,od kojih je jedan maloletnik malo je sumnjivo. Šta je ona tražila tamo,jedino da je trebala da bude svedok.Možda sam prosta ali ovde nešto ne štima,ko koga ovde......

bole

pre 4 godine

A on i dalje snima filmove i širi kulturu, a njegovi saborci pišu peticiju da ga oslobode.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija