• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.04.2016

16:06

ČEDA: Milion mladih je otišlo iz zemlje!

Zanimljivosti

ČEDA: Milion mladih je otišlo iz zemlje!

Podeli vest

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović posetio je Jagodinu i tom prilikom posebno istakao problem odlaska mladih, visoko obrazovanih, iz zemlje

- Milion mladih je devedesetih otišlo iz zemlje i sad opet odlaze. Ko se u Srbiji bavi problemom naše dece koja jedino mogu odavde da odu? Kako ćemo na to da odgovorimo? Kakve su nam škole? Kakve su nam bolnice? Kakvi su nam sudovi? - upitao je on, ocenivši stanje ponižavajućim.

Prema njegovim rečima takvo stanje u zdravstvu neodrživo, navodeći da dnevno iz Srbije ode tri lekara.

- Vrlo brzo ćemo ostati bez anesteziologa, bez pedijatara, sad nam odlaze vrhunski hirurzi. Ljudi sa puno iskustva, koji mogu neke sjajne studente tom poslu da nauče - odlaze - upozorava lider LDP.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milan

pre 8 godina

zbog takvih kao ti mladi odlaze naravno nisi ti sam tu su i čanak tadic seselj dacic pajtic i ostala bolumenta kojoj je mesto u zatvoru a ne u politici n

momir

pre 8 godina

Pa nisu svi mogli biti u Vladi i kupiti Fidelinku.\n

komo

pre 8 godina

pa zato sto nisu mogli da kupe fidelinku pa se razocarali.\n

lav

pre 8 godina

Ništa novo nije rečeno " milion mladih da se bavio politikom živelibi kao bubreg u LOJU..KAO g.Čeda..?!

terapeut

pre 8 godina

otisli su zbog tebe svima se povraca cim zines, a nemas pojma o nicemu , niti si obrazovan. Takvi kao ti su upropastili Srbiju , e da je Milosevic sad tu da te privede i da ti sudi.

kutuzov

pre 8 godina

Ti nisi,ti si se od 2000-te nakrao za medalju.\n

Mirko

pre 8 godina

Ako Ceda i njemu slicni dodji na vlast oticice iz Srbije najmanje jos jedan milion mladih

mija

pre 8 godina

E kad bi nas pogledo Gospod pa da ti odes iz zemlje.\n

XXL

pre 8 godina

Pa da je plaćao kako treba u svojim firmama bar neko bi ostao. Sad pametuje.

Željko

pre 8 godina

Samo nam nisi saopštio koliko je mladih otišlo iz zemlje u periodu od 2000. do 2012. godine? Ili takva računica ne postoji? Ili nije otišao niko?! E moj Čedo...pa vi ste i izgubili vlast jer je narodu dogorelo do noktiju. Samo se ne predstavljajte "spasiocima", sram vas bilo! I da te pitam još nešto. Videh te danas u ulici Emilijana Josimovića, odakle ti gips oko vrata? Opet si vozio snowboard u sred aprila?

sonja

pre 8 godina

Prica nam covek koji je u politiku usao u pocepanim starkama i farmerkama, a sad vidi cuda...sigurno je posteno zaradio, nema sta...\n

pedja konacno

pre 8 godina

A što ti Čedo nisi otišao s njima,zato što se tamo preko radi da se zaradi ,a ovde kod nas se zarađuje bez rada

Riddick

pre 8 godina

Kamo sretće da si ti otišo a oni da su ostali. Jer dokle su takvi kao ti mladi će odlaziti.

mara

pre 8 godina

Sto se tice mladih,skolovanih, pametnih i vredni tu je odnos Demokrata i Naprednjaka isti . Ako si clan, simpatizer ili vec ko zna sta u stranci, to se u moje vreme govorilo/ ako si partijas uspeces/uspevas i danas, a ako zelis da budes slobodan i radan u svojoj struci nestranacki nema ti uspeha .Ali zato ih u inostranstvu cene. Nema tu promene do sada bez obzira ko je na vlasti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17