• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

01.05.2016

14:09

DOSTA ZLOČINA! NOVA KOLUMNA DRAGANA J. VUČIČEVIĆA: Mržnja!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! NOVA KOLUMNA DRAGANA J. VUČIČEVIĆA: Mržnja!

Podeli vest

Pišem na Veliki petak, vi ćete ovo čitati na Veliku subotu ili Vaskrs, pa onda nije red da psujem. A psovke bi bile najtačniji mogući odgovor hejterima koji u ovoj nedelji posle izbora besomučno pokušavaju da u Srbiji naprave haos i sve nas gurnu u takozvani makedonski scenario

Pošto im u nedelju 24. aprila nije prošao plan da izazovu ulične sukobe lažima o izbornoj krađi, ujedinjeni dosističko-kvazipatriotski blok je, obilato podržan žutim medijima, odmah pokrenuo operaciju rane delegitimizacije izbora

Pišem na Veliki petak, vi ćete ovo čitati na Veliku subotu ili Vaskrs, pa onda nije red da psujem. A psovke bi bile najtačniji mogući odgovor hejterima koji u ovoj nedelji posle izbora besomučno pokušavaju da u Srbiji naprave haos i sve nas gurnu u takozvani makedonski scenario. Po tom scenariju, već viđenom u Skoplju, nije važno ko je pobedio na izborima i za koga je narod glasao, već je samo i jedino važno šta oni kažu ko je pobedio. I samo oni - mrzitelji vaskoliki - znaju šta su Srbi u nedelju poručili svojim političarima.

Pa smo tako na CIA TV N1, ali i na Javnom medijskom servisu mogli da saznamo da je 'najveći pobednik' vanrednih izbora Saša Radulović?! Pobedio je, dakle, onaj ko je osvojio 6,03 odsto glasova, a izgubio je onaj za koga je glasao svaki drugi građanin koji je izašao na izbore. Pobednik je onaj ko je dobio 220.695 glasova, a gubitnik je onaj sa 1,8 miliona glasova?!? Pobednik je onaj koji jedva namiče cenzus, a gubitnik onaj koji je ubedljivo pobedio i na pokrajinskim izborima u Vojvodini i na opštinskim izborima širom Srbije?!

Plen
​Žutoj ološ-eliti obilato finansijski i logistički podržanoj od strane najcrnjih srpskih neprijatelja cilj je Srbija koja nije država, već njihov plen

Pošto im u nedelju 24. aprila - nešto njihovom glupošću, a ponajviše narodnom pameću - nije prošao plan da izazovu ulične sukobe lažima o izbornoj krađi i strašnom režimskom teroru, ujedinjeni dosističko-kvazipatriotski blok je, obilato podržan žutim medijima, odmah pokrenuo operaciju "rane delegitimizacije izbora" (termin iz udžbenika za građanske revolucije). I zato nas sada sa svih strana bombarduju vestima o opoziciji koja je "jača nego ikad"!?! I zato sada Vučiću na RTS i u patriotiše cajtungu "Blic" razbrajaju poslanike na njegove, Ljajićeve, Karićeve. I zato nam već sada, godinu dana unapred, nameću temu predsedničkih izbora. I baš zato nam ona šifonjerasta urednica Dnevnika 2 objašnjava kako je situacija u Srbiji danas ista kao 1996. uoči početka velikih građanskih nemira protiv Slobodana Miloševića!?!

Potrebno je, da li se razumemo, zadržati Srbiju u stanju produženog vanrednog stanja. Potrebno nas je obezglaviti i gurnuti što dublje u mulj društvenih sukoba, a sve to samo da Srbija nipošto ne bi dobila jaku vladu. Njima, žutoj ološ-eliti obilato finansijski i logistički podržanoj od strane najcrnjih srpskih neprijatelja cilj je Srbija koja nije država, već njihov plen.

Sreća je jedina, kako rekosmo na ovom mestu pre tri nedelje, što sve to ne biva bez nas. Sve dok većina Srba misli svojom glavom, sve dok većina nas ne pristaje da radi u korist svoje nesreće, oni mogu samo da mrze.

Na tu mržnju možemo i moramo im odgovoriti samo radom.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
englezii

pre 7 godina

Bravo G Vucicevicu ,al' mogli ste im i bolje reci a bez psovki ! Lopovi i kriminalci kao Pajtic Tadic alias(Francetic) Narkomani k'o Jovanovic (narkic) kako tvrdi G Milanovic ,ocevidac narko delatnosti istoga i ostala kriminalna banda koja je nakon "pobede" zapalila Skupstinu Srbije osladilo joj se pa je skupila skoro hiljadu istomisljenika da se bune jer nisu uspeli ni uz pomoc Amera da ponovo pokradu Srbe i Srbiju ! Ipak su se u jednoj racunici prevarili, narod dos'o do pameti i nemos ga varati na sarene laze !

Vla

pre 7 godina

Potpuno se slazem sa svim iznesenim stvarima, ima i u uzem okruzenju premijera pojedinaca koji ne misle kao on a klanjaju mu se iako bi ga prodali jeftino, jeste premier malo arogantan ali je posten, ponudili prijatelji pomoc da se naplate stari dugovi ne bad mali, otprilike koliko budjet, odbio.jer tamo neki gadtarbajteri nisu strucniji od njihovih takozvanih strucnjaka, ali ti gastarbajteri imaju kontskte i prijatelje po svetu a zsvrdili fakultete, ipak on je za srbiju najbolje moguce resenje, boljeg nema, zuta mafija ima dugacke pipke i nece mu biti lako

zoran miljkovic

pre 7 godina

Колико се ја сећам, ти си пре избора говорио о крађи гласова и о масовним протестима.Премијер рече да су покрадени, онда је РИК разумео поруку, па је сада Премијер задовољан а опозиција покрадена.Брига ме много, јер су они и криви за све ово, они немају појма о политици, ово су политиканти.

Beloica

pre 7 godina

Nikada se i nikad ne moze svima ugoditi ali cinjenice na delima jeste to da Srbija nikada bar u zadnjih 30 godina nije imala boljeg prenijera od gospodina Vucica i nije mi stvarno jasno ko moze da glasa za tu bagru kao Sto je Ceda , Boris , Pajtic i ostala banda

Peja

pre 7 godina

DSS + Dveri + Ceda mandov +Boris derpe + Canak njasvi = peta kolona

penzionerj

pre 7 godina

Predsednik Vlade (premijer je strana rec,pisati i govoriti Srpskim Jezikom) Vucic dokazao i dokazace svoju sposobnost,postenje i velikim radom da je Narod doneo pametnu odluku. Imati samo malo strpljenja,koliko su ovi pokrali i opljackali,nije lako preko noci sve dovesti na visi nivo.

Sremac

pre 7 godina

Ne daj Bože da se Srbi slože.Al eto slozismo se ovaj put i valjano izabrasmo.Kupujes glasove,plaćas,oobecavas i opet osvojis pet,sest posto.Beda jedna.

crni

pre 7 godina

Nije mi jasno jedno , zar neko još postoji u zemlji Srbiji kome odgovara da ga kradu Pajtos pokrajinski krimos bez koga ništa u pokrajini nije moglo da se ukrade, Čeda /belo, Tadić bezlični tunjavko, i ona bitanga i prebeg stečajni- Radulović ? Do juče su oči vadili jedni drugima, a posle čarobnog sastanka sa big- bosom odjednom u ljubavi SVI?!!!????

zoran

pre 7 godina

Nije im uspeo plan da izazovu haos. Ali zato po Beogradu mogu da ruse celu ulicu, sa maskama na glavi. I svi se prave blesavi.

SRBENDA

pre 7 godina

ZUTA OLOS ELITA JE BILA NA VLASTI, NJEN UCINAK SE ZNA. PO UCINKU SU I DOBILI GLASOVE, TO IM JE TO.OD VELIKE SRPKINJE SANDRE OSTA SAMO SLOVO S A ONA ODE U RUKE OBRADOVICA I AMERA . USKORO IH NECE BITI. KAKVA KRADJA KAKVI BAKRACI, TO JE GO SLJAM, LOPOVI, NARKOMANI I GOVNA. NJIMA JE MESTO U SETPTICKOJ JAMI.

Toma Hladni

pre 7 godina

Velika pohvala za rad gospodina urednika Vucicevica , pravi novinar-urednik ne prodana dusa ! Vucko samo nastavi dalje realno izvestavajuci ovaj delimicno zabludeli narod Srbije .., valjda im zemljina teza okrenula mesta glave i dupeta . Covek je napravljen da jede na usta a ne analnim otvorom , kod ovih sramnih prodatih ljudi je obrnuto! Zinuo im rektum ....nema vise daj , daj otimaj ...

Petar Balog

pre 7 godina

Ta petorka, potpomognuti USA I UK, prodaju Srbiju za šaku dolara. Nema ni jednog koji nije krao u većim ili još većim količinama. Kako im Vučić ne daje da kradu, to je katastrofa, to je totalno nesposobna vlada, itd.itd. Nemojte mi samo reći da Brioni samo iluzija, Maldivi su tastov poklon,da je Srebrenica genocid i da Kosovo više ne pripada nama. U vezi požara u New Yorku, Australiji i Moskvi, samo toliko da hrvati imaju životnu potrebu da na svakom koraku pokažu da su loši ljudi, da su ustvari najgora sorta ljudskog roda na svetu. Mislim da se Bog kaje što je vršio takav eksperiment i stvorio ih.

jasmina

pre 7 godina

Vučićeviću care, ovo je za medalju! tebe za direktora RTS-a

srdjan

pre 7 godina

U jedinjenje opozicije je vrlo pozitivna stvar. Desilo se to da neka grupacija u srbiji zarad svog opstanka prevazidje ideoloske razlike. To treba celom srpskom narodu Postujem vase kritike i znam da ste u pravu. Ali mislim da je bitnije ubediti sve koliko smo mi mali i kako nas je lako unistiti. To mozete postici samo informacijama- da i ovi sto su se nakrali shvate da ce ostati bez svega ako se zarati. S tanje je inace napetije nego sto pisete. Evropom rolaju kompozicije sa tockasima i gusenicarima- to su pripremne radnje za rat.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17