• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

23.05.2021

16:40

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Igor Jurić - šraf u velikoj mašini zla!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - Igor Jurić - šraf u velikoj mašini zla!

Podeli vest

Dragan J. Vučićević je za mene u istom košu sa ubicom mog deteta, rekao je u ponedeljak, 17. maja, Igor Jurić za jedan od đilasovskih portala. I tako mene označio kao saučesnika u ubistvu Tijane!?!

Argumentujući ovu strašnu optužbu, Jurić je ispričao kako su ga neki novinari u leto 2014. proganjali, i to dok je trajala potraga za njegovom ćerkom, lažno su ga, kaže, optuživali i slali mu mejlove kojima su ga ucenjivali!

I sve bi to možda i bilo u redu da bar nešto od svega toga ima bilo kakve veze sa mnom. Ali nema. Sve je laž. Baš sve! Jerbo, nikada u životu nijedan jedini, bilo kakav, a ne ucenjivački mejl, nisam poslao Igoru Juriću! Nikada. I to je činjenica koja je, jelte, vrlo lako proverljiva. Nas dvojica se nikada nismo čuli ni telefonom, nikada nijednu SMS, Vajber ili bilo kakvu drugu poruku nismo razmenili.

Samo smo se jednom, sasvim slučajno, sreli - sredinom januara prošle, 2020. godine u hotelu 'Izvor' u Aranđelovcu. I tada mi se Jurić ljubazno i prijateljski javio, nakratko smo i porazgovarali, prvo u restoranu na doručku, a posle i pored bazena. On tada nijednim jedinim gestom nije pokazao da mu je neprijatno u mom društvu, nije izgledao kao čovek koji ima bilo šta protiv mene, a kamoli kao čovek koji misli da sam ja medijski saučesnik u ubistvu njegove ćerke!?!

"Igor Jurić zloupotrebljava činjenicu da je njegova ćerka zverski ubijena i hoće da za sebe prigrabi autoritet neupitnog, nedodirljivog, parapolitičkog lidera. On ima političke ambicije i sprema se za izlazak na izbore. Živi bili, pa videli"

Pitanje je, dakle, kada sam to i zašto postao 'neprijatelj' Igora Jurića? Kada je on to i kako odlučio da meni prilepi etiketu 'medijskog monstruma', onoga koji je u 'istom košu sa Tijaninim ubicom'?! I zašto on sve to priča baš sada?! Pa zato što mu je tako naređeno. Zato što mu je, sve na to ukazuje, tako plaćeno. Zato što je, nažalost, Igor Jurić samo deo velike mašinerije zla koja već godinama pokušava da Srbiju gurne u haos ne bi li onda u tom haosu njihovi politički favoriti na silu oteli vlast. Zato što - strašno to zvuči, ali je, nažalost, istina - Igor Jurić koristi svoje mrtvo dete za prljavu, najprljaviju politiku; zato što on zloupotrebljavajući činjenicu da je njegova ćerka zverski ubijena hoće da za sebe prigrabi autoritet neupitnog, nedodirljivog, parapolitičkog lidera civilnog sektora čija se svaka tvrdnja uzima kao aksiom, činjenica koju je nepotrebno posebno proveravati i dokazivati. I zato što on, javlja mi se, ima političke ambicije i sprema se za izlazak na neke naredne izbore. Živi bili, pa videli.

No, Igor Jurić je, kao što rekoh, samo delić velike mašinerije zla na čijem čelu su Đilas, drugi ovdašnji tajkun-mafijaši i inostrani moćnici. Jurić je šraf u toj medijsko-političko-lopovskoj, u suštini zločinačkoj organizaciji, čija se sva ideja i sva politika svodi na otimanje države i njeno pretvaranje u privatno đilasovsko preduzeće.

P. S. Pozivam Igora Jurića na poligraf, TV duel, pozivam ga da podnese krivičnu prijavu protiv mene ako ima bilo kakav dokaz koji bi me smestio u 'isti koš sa ubicom Tijane'. Ako to ne učini u naredne dve nedelje, tužiću ja njega. Kao odštetu tražiću samo javno izvinjenje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bogdan

pre 2 godine

Napisao je da si u istom košu, a ne da si saučesnik. Koji si ti lik....

milan

pre 2 godine

Jurić je rekao da je kampanja koju vodi informer protiv Jurića, razlog da ovoga stavi u isti koš sa ubicom jer mu po drugi put "ubija" ćerku.. ali to čitaoci ovog portala ne mogu razumeti...

tomas gustafsson

pre 2 godine

У праву си! Ја читам "Информер" и не могу да разумем вас "високо умне и софистициране" којима је сасвим у реду да игор ј.,мариника и остали са Н1 и Нове рс, крикови и бирнови....ЛАЖУ ШТА ГОД ИМ ПАДНЕ НА ПАМЕТ, ЈАВНО ТО ИЗНОСЕ БЕЗ ДОКАЗА, И НИКАДА НЕ ОДГОВАРАЈУ ПО ЗАКОНУ!!!

milan

pre 2 godine

Niko nije spomenuo Mariniku, N1, Nova RS, Krik, Birn, već je ovo osvrt na tekst u informeru... ipak se vidi da čitaoci informera ne razumeju ono što je napisano... Pročitaj komentar ispod, nika "Ko je ubio Milana Pantića" kojim je sve rečeno i kojim se završava diskusija na ovu temu... Sportski pozdrav!!!

tomas gustafsson

pre 2 godine

Нико није поменуо....ево,ја сам поменуо и шта? То су "свете краве",нико не сме ни да их помене,а камоли да преиспита раде ли како ваља? Вајни заштитник деце од педофила,тај веома упитни игор јурић, сврстао се у редове истих, И ЗАТО САМ ИХ СВЕ У НИЗУ ПОМЕНУО! У НИЗУ ЛАЖИ И ОБМАНА КОЈЕ ШИРЕ У ЈАВНОСТИ!!!

Ko je ubio Milana Pantića

pre 2 godine

Kakav moraš biti pa da napadaš čoveka koji je spasao mnogo naše dece (zapamti gerga - SRPSKE DECE) od pedofila.

tomas gustafsson

pre 2 godine

Који је спасао МНОГО СРПСКЕ ДЕЦЕ(ако нису српска онда неће да их "спасава"?)....Не, не знам,могао би ти да нам свима кажеш(иницијалима те деце,а именом и презименом родитеља) па да онда СВИ ЗНАМО КОЛИКО ЈЕ СРПСКЕ ДЕЦЕ СПАСАО игор јурић, СВЕТА КРАВА СРПСКОГ ДРУШТВА, иначе ПРОДАВАЦ МАГЛЕ И ОБМАНА!

Rade R

pre 2 godine

Taj Jurić je jedna obična lažovčina, kao njegov mentor, ili ti mentori!

Vns

pre 2 godine

Video bi tebe kako bi reagovao da se tebi desi ono što ne Jurić preživeo.....odvratan komentar....bitno je da kojekav ološ podržavaš a ne roditelja ubijene devojčice....zamisli se šta pišeš....

Vns

pre 2 godine

Brzo brzo kreni da proveri svoje zdravlje....po onome što si napisao rekao bih da si blago poremećen....bolesniku...

Đorđe

pre 2 godine

Vučićević je pohlepna gnjida kojoj su bitnije pare i SNS ,nego životi tuđe dece. Taj Jurić je spasao mnogo dece ,a SNS botovi i žvalavi Vučićević ga napadaju kao da je partijski neprijatelj. Možda čuvaju pedofila iz svojih redova? DNO DNA...

Vns

pre 2 godine

DJV ja te volim,ti si najpametniji....bubreg bih prodao samo da provedem s'tobom barem jedan dan...ti si najpametniji,najlepši najbolji...iako si malen i bucmast...meni to ne smeta....ne smeta mi ni to što se svima uvlačiš u pozadini...ti si moj idol,moj bog, cela moja porodica gleda tvoja istorijska gostovanja po onim krš televizijama...nema veze što voliš mnoge političare više nego svoje najbliže....u stvari oni su tvoji najmiliji...voleo bih da i ja budem tom društvu obožavanih....

zoran

pre 2 godine

Mnogo se namnožilo monstruma u svim sferama života u Srbiji..

Baki

pre 2 godine

Igor J. je prevarant i lažov !!! Mojoj rođaki je tražio pare za sina koji je nestao početkom 90-ih da bi navodno pokrenuo potragu za njim . On i njegovi pajtaši pokušavaju da se sve više obogate nažalost na račun mrtve Tijane . Igore " gde će ti duša - u pakao zna se"

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija