• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. J. Vučićević

13.06.2021

20:09

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - General je osuđen zato što je Srbin!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - General je osuđen zato što je Srbin!

Podeli vest

Presuda Ratku Mladiću nije presuda. To je odmazda. Završni udarac zapadnih zločinaca, istih onih koji su još pre više od tri decenije otvorili sezonu lova na Srbe. Ta nazovi-presuda nema ama baš nikakve veze sa bilo kakvim pravom, pravdom ili zakonom

 

Ratko Mladić je kriv, on je osuđen na smrt u zatvoru samo zato što je Srbin! To je njegova jedina krivica. To što je Srbin koji se usudio, drznuo da brani i odbrani svoj narod. Srbin bez koga danas ne bi bilo srpske države zapadno od Drine.

Mogu svi lažovi i antisrpski lobisti ovoga sveta da govore šta hoće, ali džaba im, jer dokaza nema! Ne postoji ni jedan jedini dokaz, nigde ga nema, ni tamo u onoj takozvanoj haškoj presudi.

Naprosto nema apsolutno ničega što bi moglo da dovede u vezu generala Mladića sa bilo kojim konkretnim ratnim zločinom, a ponajmanje sa masakrom u Srebrenici. I to ne kažem ja, to ne kaže Informer, to u svom "izdvojenom mišljenju" kaže predsednica haškog Apelacionog veća Priska Matimba Nijambe! I šta? Nikom ništa?! Generalu Mladiću je, dakle, izrečena najteža kazna iako glavni haški sudija kaže da protiv njega nema nikakvih dokaza! Pa, gde je to i kada bilo?!

Elem, sudsko "ubistvo u zatvoru" prvog komandanta Vojske Republike Srpske zauvek će ostati crna mrlja, odvratna fleka na obrazu čovečanstva. A njega će ta varvarska, divljačka haška odmazda poslati tamo gde mu je i mesto - u legendu, u nacionalni ep, u vekovno kolektivno sećanje srpskoga naroda. Jer, šta god i kako god radili, koliko god glasno i strašno lagali, haški inkvizitori novog svetskog poretka nikada neće uspeti da ubede Srbe i sve druge slobodarske narode ovoga sveta kako je krivac i zločinac onaj koji brani svoje, a junak i heroj onaj koji otima tuđe.

Sud koji pravosnažno oslobađa i izdaje potvrde o poštenju svojeručnim koljačima Naseru Oriću i Ramušu Haradinaju, "pravda" koja kaže da baš niko nije kriv za "Oluju", "zakon" koji propisuje da niko, nikad i nigde neće odgovarati za zverska ubistva Srba čija je krivica samo to što su Srbi, pa to naravno nije ni sud, ni pravda, ni zakon. To je najstrašnije nasilje novog svetskog poretka sračunato na lomljenje kičme Srbiji.

Ko god kaže drugačije, taj je plaćen da laže!

Zemaljsko je za malena carstvo, a nebesko uvek i doveka. Ove zavetne reči reči besmrtnog Kneza Lazara jesu sudbina generala Ratka Mladića i svih drugih nevinih žrtava strašnog haškog zločina. I zato, živeo Ratko Mladić, živela Republika Srpska, živela Srbija! Uvek i doveka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jole

pre 2 godine

Niti jedan narod biše juge nije ratovao u srbiji, nego su srbi ratovali na prostorima svih republika, niti jedan narod međusobno nije napadao nikoga, samo su srbi napadali sve, niti jedan narod niti danas nema problem s nikim samo srbi imaju problem sa svima. Vukovar, Škabrnja, Srebrnica, Sarajevo,... Zašto nije pala niti jedna bomba od Hrvata na Beograd? Jedini narod koji je pokušao ubiti vodstvo jedne zemlje su srbi s napadom na Tuđmana. Moji srbi, što prije prođete katarzu - to će biti bolje za vas. Živjeli!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija