• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Radovanović

11.12.2022

11:30

MEDIJSKO SILOVANJE! Nova kolumna Ivana Radovanovića koju morate da pročitate!

Kolumne

MEDIJSKO SILOVANJE! Nova kolumna Ivana Radovanovića koju morate da pročitate!

Podeli vest

Po jednoj definiciji 'silovanje' je "vid seksualne aktivnosti putem kojeg silovatelj zadovoljava svoje bolesne prohteve". Raznih vrsta silovanja ima, od sadističkog, preko silovanja u besu, do etničkog, a ovo čemu svi danas prisustvujemo može se, mirno, nazvati etičkim silovanjem, intelektualnim silovanjem, medijskim silovanjem, ili, ukratko, "..banjem u mozak". Tačnija definicija onoga što radi jedna medijska grupa ne bi li dobila nacionalnu frekvenciju, ne postoji


Ugase svetlo, skinu gaće, i krenu. Direktno u mozak. Koji, pod tim pritiskom, treba da pristane da mu, svako veče, umesto Milice Nedić, Jelena Obućina saopštava ne samo da je Jelena Obućina, nego i šta on tog dana ima da misli. Zašto je to mišljenje, njeno, o svetu, društvu, sportu, ekonomiji, zdravstvu, politici, kukičanju, jodlovanju, medijima, zanatima, vanzemaljcima, vodozemcima, Zemuncima, pa i o silovanju, toliko važno, sveto, obavezujuće, jedino ispravno, da treba da ga čuje i usvoji svaki stanovnik ove zemlje, nigde nije objašnjeno. To valjda spada u ono što se čita brzo, i ispisuje sitnim slovima: "U slučaju kontraindikacija obratite se doktoru ili psihijatru", pa šta vam Bog da, nisam ja kriva što ste poludeli.

Razlozi ovih deluzija seksualnih medijskih prestupnika (mogao bi Vučko sa njima intervju da objavi) odavno su poznati. Vesna Knežević je o tome pisala u tekstu "Čemu služe mediji, a čemu novinari" na sajtu Radio Televizije Srbije, u kojem je sažela ono što su u knjizi "Četvrta moć - kako se većinsko mišljenje stvara tamo gde ga nema", o odmetnutim, poludelim medijima, rekla dva nemačka intelektualca - David Preht i Harald Velcer.

Ukratko, njihov zaključak je da su mediji: a) proglasili sebe moralizujućom, a ne informativnom instancom b) postali neizabrani politički akteri, c) transformirali se u diktatore nad političarima koji su ubeđeni da, slušajući njih, slušaju voks populi, d) pretvorili redakcije u ratne štabove protiv neprijatelja i e) (i to je moj dodatak) bave se silovanjem neistomišljenika.

I sve ovo, baš kao iz knjige, vidi se u svemu što rade mediji u vlasništvu "Junajted grupe". Oni su sekularni prvosveštenici vrlo imaginarnih vrednosti i morala koje su proglasili za dogmu. Oni ne učestvuju na izborima, ali su ubeđeni da treba da odrede ko ovom zemljom ima da upravlja i kako. Oni su spremni da svakog političara koji ih ne sluša bukvalno raščereče. Oni su svoje redakcije pretvorili u ratne štabove, iz kojih pokreću operacije u kojima nema zarobljenika. Oni nas, vrlo otvoreno, siluju, zadovoljavajući, time, svoje bolesne potrebe.

I nastaviće, ova zemlja je raj za u vrstu seksualnih prestupnika, i to će da rade sve kukajući da su oni sami žrtve, i da im neko ne da da govore, misle, psuju, seru po svima i svakome, zapišavaju, i, naravno, na miru siluju, a toliko im se to radi. I sve je to OK, drago mi je što svako ima pravo da kaže šta misli, samo nemojte da mi vređate inteligenciju, zacrnjujete mi svest, i terate me da prihvatim dogmu po kojoj Dnevnik treba da vodi kolmovana nesrećnica sa Nove S.

Iza svake dogme stoji neka svinjarija, istorija nas je tome davno naučila. Iza ove, vrlo jasna: kada bi Nova S dobila nacionalnu frekvenciju, njen vlasnik bi napunio džepove. To ne mogu da prihvatim, izvinite, previše mi je prozirno, nemam nameru da kupim baš svaku ciglu, a i nekako sam ubeđen da su slobodni mediji divan sluga, ali vrlo loš gospodar, dosta nastran. I zato na vaš pokušaj silovanja, a nadam se da nisam jedini, imam prost odgovor: Nabijem vas baš na ono mesto na koje i treba da budete nabijeni. Pa se j..ite sami. U mozak, ako ga uopšte imate.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

Ambasador Hil misli da Srbija MOŽE da se obrati KFOR-u. Mislim da KFOR nije ni merodavan, merodavna institucija je Ujedinjene Nacije. Od UN treba tražiti da se KFOR odseli u toplije krajeve i da nestane sa Kosova. Što se pak tiče NATO, oni krše i sopstvene propise - kako može Kosovo da bude član NATO a da nije ni država ?????? Zaključak je jednostavan: Svoj si pos'o brale. Nemci su još od Bizmarka žestoki neprijatelji srba mada na jednoj njihovoj crkvi bilo ispisano sledeće: "Sačuvaj Nas Bože, gladi, kuge i hrvata", što je nakon ulaska hrvata u EU, taj natpis odmah skinut na zahtev komšije. Dakle svoj si posao brale !!!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17