• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.01.2017

10:04

POPOVIĆ: Gotovo je sa favorizovanjem Šiptara i Hrvata - Srbiju uskoro očekuju bolji dani!

Politika

POPOVIĆ: Gotovo je sa favorizovanjem Šiptara i Hrvata - Srbiju uskoro očekuju bolji dani!

Podeli vest

Predsednik Srpske narodne partije, Nenad Popović, poručio je danas iz Moskve da Srbija uskoro na međunarodnom planu može da očekuje krupne promene

- Imam razloga da verujem da će se nova politika Vašingtona prema Beogradu značajno promeniti i to na bolje - pojasnio je Popović i dodao da će ruski predsednik Vladimir Putin u najskorijem roku imati sastanak sa novim američkim predsednikom Donaldom Trampom i da će jedna od tema svakako biti Balkan i Srbija.

Kako Popović kaže, za zvaničnu Moskvu, Srbija već izvesno vreme predstavlja vrlo značajno spoljnopolitičko pitanje i svi događaji oko Srbije, Republike Srpske i Crne Gore prate se sa posebnom pažnjom.

- Jedno je sigurno, gotovo je sa favorizovanjem Šiptara, Hrvata i drugih naroda koji su u proteklom periodu profitirali od neprijateljske politike Vašingtona prema Srbiji - zaključio je Popović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dario

pre 7 godina

Slazem se sa Popovicem, ali nece sve ici bas tako lako i brzo. Moramo svi raditi pazljivo i marljivo na tome. Ne moze se sve preokrenuti za noc.

deda

pre 7 godina

gosn popovicu hvala za lepe vesti vi tako lepo vodite politiku polako,promisljeno,bez velikih zvona.sto bi rekli tiha voda breg roni.zelim vam srecu .

Dobre vesti

pre 7 godina

Popović ima dobre veze sa Putinom, moguće je da mu je otkrio nešto od dogovora sa Trampom koji je definitivno zauzeo normalan stav prema Rusiji.

Nenad

pre 7 godina

Sudbinu Srbije ne odlučujemo mi već veliki igrači Rusija i SAD, to je realnost. Imajući u vidu da Tramp i Putin idu ka normalizaciji odnosa ovih velikih sila možemo se nadati da je Popović dobro procenio situaciju (ili mu je njegov bliski prijatelj Putin rekao) i da je sa razlogom rekao ovo. Nadajmo se da je tako i da ćemo dočekati normalan odnosa pre svega SAD prema nama.

Dalibor

pre 7 godina

I treba da se prati EU čini nepravdu nad Srbima

Mateja Lukić

pre 7 godina

Dokle god budemo zapostavljali naš privredu i odnose sa Rusijom stavljali u drugi plan ne može nam biti bolje ali ulaskom SNPa u vlast drastično su se promenuli odnosi Rusije prema nama, zbog toga je neophodno u što kraćem roku otvoriti kancerariju za saradnu sa Rusijom i povećati izvoz...

Srbin Pravoslavac

pre 7 godina

Jaka Rusija , jos jaca SRBIJA ! ! !

Igor

pre 7 godina

Tako je Popovicu. Dovedi bracu Ruse u Srbiju da pomognu nasoj vladi i narodu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17