• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

11.02.2017

13:39

LSV: Saša Janković je politički torbar!

Politika

LSV: Saša Janković je politički torbar!

Podeli vest

Liga socijaldemokrata Vojvodine, čiji je lider Nenad Čanak, pozvala je danas kandidata za predsednika Srbije i bivšeg zaštitnika građana Sašu Jankovića da u skladu sa moralnim principa za koje se zalaže, utiče na vraćanje otetog mandata LSV u Skupštine Srbije

 

Naime, poslanik Marinika Tepić je posle napuštanja ligaša postala članica Jankovićevog Političkog saveta, pa je samim tim, kako tvrde iz Čankove stranke  "priznala da je Saša Janković saučesnik u otimanju mandata LSV".

- Već smo navikli da se Vojvodini oduzima imovina i da je od 1988. različitim vrstama krađe i pljačke ona dovedena na rub propasti i prosjačkog štapa, ali do sada beogradski političari bar nisu otimali i krali na izborima osvojena vojvođanska poslanička mesta. Ponavljamo da nije dobro što je kandidat Saša Janković svoju političku karijeru, zasnovanu na priči o poštovanju institucija, rešio da započne učešćem u rušenju najvažnije institucije u državi - Narodne Skupštine. Učešćem u  otimanju  mandata, trgovanjem i političkim "torbarenjem" po Skupštini, kandidat Janković je na vrlo neslavan način pogazio svoje retoričke principe - izjavio je Aleksandar Jovanović, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine.

On je podsetio javnost da su ligaši i dalje spremni na razgovor sa Jankovićem, kao opcijom koja bi im mogla biti bliska na predstojećim izborima ali, kako je kazao Jovanović, uz uslov da nešto određenije znaju o politici koju će zastupati.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlada

pre 7 godina

..... jovanoviću, za tebe je "žika obretković" - intelektualac! Ali to me i ne iznenadjuje, ti si "ligaš"! Pozdravi šefa!

Lazar

pre 7 godina

Jankovic je vec pokazao pravo lice.Uzimanje mandata LSV je primer nemorala.

Vasa

pre 7 godina

Lepo čovek kaže, ako Janković dozvoli da se mandat ne vrati stranci koja ga je dobila na izborima, nije ništa bolji od onih koji su svojevremeno nosili džakove ispred Skupstine!!

Lala

pre 7 godina

Potez sa kradjom mandata LSV koji je izvela gospodja Tepic je iznad svega nemoralan, a to što bez potrebe i opravdanog razloga partiju iz koje je izašla tako slatko "pljuje" pokazuje i njen karakter!

Vesna

pre 7 godina

Jankovic nije ni poceo izbore a vec brlja. Zbog jedne poslanicke plate svadja se sa nekim ko su mu prirodni saveznici. Ili Jankovic nije ono za sta se predstavlja.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija