• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.08.2017

16:54

NOVA BRUKA SALETA PRANGIJE! Janković hoće da uređuje srpske medije, DA BI ODBRANIO SVOG PRIJATELJA ZAEVA!

Politika

NOVA BRUKA SALETA PRANGIJE! Janković hoće da uređuje srpske medije, DA BI ODBRANIO SVOG PRIJATELJA ZAEVA!

Podeli vest

Propali predsednički kandidat i bivši zaštitinik građana Saša Janković koji se rado hvali svojoj borbom za slobodu medija, napao je danas Večernje novosti zbog "tabloidnog" teksta u kojem se pominje makedonski premijer Zoran Zaev. Izgleda da Sale Prangija ipak ima želju da te iste medije sam i uređuje i odlučuje šta će u njima biti objavljeno!

Naime, njegov Pokret slobodnih građana (koji se slobodno vozikaju tajkunskim jahtama), tobož je zabrinut zbog današnje naslovne strane Večernjih novosti. Jer se, kako Prangija i Pokret misle, u Večernjim novostima Zoran Zaev, predsednik vlade Republike Makedonije, na tabloidan način optužuje za planiranje teških krivičnih dela na štetu Republike Srbije!

U saopštenju se navodi da se time, pored pokušaja diskreditacije legitimnog predsednika vlade susedne države, stvara atmosfera nepoverenja između dva bliska i prijateljska naroda, a čitav region opet dolazi u žižu međunarodne javnosti po konfliktnim scenarijima i teorijama zavera.

Prangija i njegov Pokret posebno su zabrinuti zbog "ponovnog manipulisanja navodnim "informacijama iz službi" od strane autora ovakvih tekstova i njihovih naručioca". 

Samo da podsetimo, Večernje novosti su danas objavile saznanja srpskih obaveštajnih službi da albanski teroristi spremaju sukob na granici Makedonije i Srbije i da postoji opasnost od izazivanja napetosti između Srbije i Makedonije, a taj scenario baca senku na nedavne izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva koji je rekao da su u razgovoru sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem rešene sve nesuglasice dve zemlje.

PROVALJENI U POSLEDNJI ČAS! Albanski teroristi spremali sukob na granici Makedonije i Srbije?

Jedino nije jasno šta bahatom "želeo-bih-da-budem-urednik-svih-medija-u-Srbiji" Jankoviću u ovoj priči najviše smeta? To što je otkriven opasan plan za destabilizaciju Srbije, ili to što mora da po svaku cenu odbrani "lik i delo" svog prijatelja Zaeva?


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija