• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer

11.03.2018

21:39

(VIDEO) OPOZICIJA SE I DALJE BLAMIRA! Za njih je car Nikolaj II Romanov - RUSKI MAFIJAŠ KOJI PODRŽAVA VUČIĆA!

Politika

(VIDEO) OPOZICIJA SE I DALJE BLAMIRA! Za njih je car Nikolaj II Romanov - RUSKI MAFIJAŠ KOJI PODRŽAVA VUČIĆA!

Podeli vest

Gledaoci Televizije Pink i tokom ove emisije "Kontravizija" ostali su bez teksta i nisu znali da li da se smeju ili da plaču

Svi znamo ulogu Cara Nikolaja Romanova kada je u pitanju Prvi svetski rat i rusko – srpski odnosi. Ali da li to znaju i opozicionari?  

Po svemu sudeći - ne, jer su u novoj anketi emisije "Kontravizija" optužili Aleksandra Vučića da ga podržava Romanov, i da je čak Romanov mafijaš, i to ruski, u Srbiji poznatiji kao car. 

Pitanje ekipe "Kontravizije" postavljeno simpatizerima opozicije ove nedelje je glasilo: kako kometarišete to što je ruski mafijaš Nikolaj Romanov poznatiji u Srbiji kao Car javno podržao Vučića i Vučić se time hvali? 

Pa ako ga mafijaš podržava to je žalosno, ne znam šta drugo da kažem. Nije normalno, ali u Srbiji je izgleda sve normalno.

Printscreen TV Pink

Uz opasku da ne podržavaju aktuelnu vlast jer je u Srbiji sada loš sistem obrazovanja neki od učenika ankete su na  samo kratko prokomentarisali da svako ima pravo na svoje mišljenje!?

Printscreen TV Pink

- Dobre pohvale, na njegovom nivou.

Printscreen TV Pink

- Drugari su, druže se.

Printscreen TV Pink

- To je u skladu sa njihovom mafijaškom vladavinom.

Da stvar bude još gora, anketa je obavljena baš ispred spomenika Caru Nikolaju Romanovu u centru Beograda.

Potpredsednik SNS Milenko Jovanov je gostujući u emisji "Kontravizija" rekao da je to još jedan dokaz da oni nemaju pojama ni koga pljuju, ni zašto. 

Printscreen TV Pink

- Mržnju su na svojoj koži osetili i Đorđe Vajfert, Apis, Branko Pešić... Dovoljno je da im nalepite etiketu da su Vučićevi i prolaze kroz blato. To je još jedan dokaz da oni nemaju pojama ni koga pljuju, a ni zašto – rekao je Jovanov. 

On je dodao da ta vrsta pristupa ne može da dobije prodršku građana, jer ljudi vide da ta mržnja može da rodi samo destrukciju. 

Jovanov kaže da se njemu od svih izgovora najviše dopalo to da vlasnik Fejsbuka radi za Vučića. 

- Čovek čija je imovina 73 milijarde dolara rešio je da postane naš bot. Dobio je sendvič i sada radi za Vučića. Bio je to specijalan sendvič, sa sremskim kulenom, to ga je prelomilo da radi za nas - našalio se Jovanov. 

Kako je rekao, od svih u opoziciji jedino je svoju kasu napunio izgleda Dragan Đilas – kao i obično. 

- Sve što je Zoran Đinđić napravio Đilas je upropastio. On je sada DS uništio i finansijski i politički – naveo je Jovanov. 

Narod je, kako je dodao, prepoznao da je opozicija jurišala samo na gradsku kasu i nisu nudili ništa više osim mržnje.

 - Zašto bi neko glasao za nekoga samo zato što mrzi Vučića. Ok, vidimo da umeš da mrziš Vučića, ali šta još umeš osim toga? Tako su i prošli – dodao je Jovanović, ukazavši da je sa druge strane, Siniša Mali je mnogo radio i rezultati su u Beogradu impresivni. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vev

pre 6 godina

I mladi Lav-ko bi rekao da je tako porastao- sa svojih 20-tak godina- ima svoju emisiju, koja je meni totalno degute! Ocito je kako je zaposlen-tata poznat, deckov vokabular.............ne bih dalje.,,,, A pricati o Sv.caru Romanovih, je.........nemam reci ...... E, pa ni jedan od mojih sinova nije mogao da dobije taj recimo posao, iako je elokventiji, zabavniji, kreativniji. Radio je-volontirao u jednoj kuci, najavljivan u udanom terminu pre drugog ptograma, uz svakodnevna obecanja, sada ce strpi se jos malo...epilog, zahvalio se i otisao, ponevsi sa sobom svoje 2.uzalud izgubljene godine. Ongovori Engleski(ne sa srpskim akcentom), spanski, portugalski,kineski i dzbe.... Ima leba i na drugim mestima, gde sa postovanjem pozivaju, ako je slobodan,pa naravno da jeste kada nema posao. A mladom lavu sve najboje u poslu i naravno da mu se majka Isidora izbori sa teskom bolescu, borac je i zelim i da i ovoga puta pobedi, od sveg srca.

Biljana

pre 6 godina

Pa dokle ce ovi da se blamiraju ! Ovo je zaista najsmesnije do sad! Pokazala je opozicija bezbroj puta do sad kakva su " elita''!

Una

pre 6 godina

Sjajna emisija! Drago mi je sto je cela Srbija imala priliku da vidi i cuje ove neznalice koji sebe nazivaju elitom!

Nemanja

pre 6 godina

Pa nije ni čudo što su ispod cenzusa, kada ih ovakva '' elita'' podržava.

Sloba M

pre 6 godina

Pa zbog toga opozicija loše prolazi na izborima.

goga

pre 6 godina

Gledao i nisam mogao da se smejem ,ako su ovo predstavnici opozicije ,građanske opcije itd onda stvarno nemam reči.

Sasa

pre 6 godina

Opozicija je skup svega i svacega u svakom slucaju niceg dobrog.

Vanja

pre 6 godina

Sramota je kako malo znanja imaju opozicioni sledbenici!

Goran

pre 6 godina

Ne čudi me ovo neznanje. Kada veruju Nambiji, šta od njih da očekuješ?

Veljko

pre 6 godina

Како Пајкића није срамота? Срам га било, исмева свој народ. На који начин утврђује ко је подршка опозиције, а ко власти, како зна да аи не које је питао не подржавају Вучића? Ако су присталице опозиције, зашто од њих прави грађане другог реда, зашто они немају право да не знају? Да ли гарантује да аће све присталице Вучића знати то што не знају испитани грађани?

Borko

pre 6 godina

Toliko je mržnje i zla u njima, da više ne vladaju sobom. Vučić im je održao veliki čas. Pokazao im je da ni u jednom jedinom segmentu, nisu u stanju da ga prate, da učine ni blizu korak kakav Vučić čini. Nisu mu dorasli ni u čemu.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina
Hronika

Davio partnerku do smrti! Jazivo nasilje u Alibunaru: Muškarcu (39) preti zatvor do 15 godina

Više javno tužilaštvo u Pančevu je danas donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog D. B. (39) iz Alibunara zbog sumnje da je neutvrđenog dana u periodu od 27. aprila do 29. aprila ove godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet svoje vanbračne partnerke D. S. (42) iz Jabuke tako što ju je u kući u kojoj su živeli u Alibunaru, u Ulici Save Munćana, šakama stegao za vrat usled čega je nastupila smrt oštećene, saopštio je MUP.

30.04.2024

19:02

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija