• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

19.03.2018

12:34

KATAKLIZMIČNO UPOZORENJE LAZANSKOG! Na vidiku je VOJNI SUKOB Rusije i SAD u Siriji!

Politika

KATAKLIZMIČNO UPOZORENJE LAZANSKOG! Na vidiku je VOJNI SUKOB Rusije i SAD u Siriji!

Podeli vest

Vojni analitičar Miroslav Lazanski izjavio je danas u Jutarnjem programu Happy TV da ga veoma brine mogućnost da se Rusija i SAD sukobe u Siriji

On je podsetio na saopštenje Generalštaba Vojske Ruske Federacije da je u južnu zonu deeskalacije u Siriji dostavljeno 20 tona hlora sa ciljem da se upotrebi protiv civila koji tamo žive.

(VIDEO) LAZANSKI UPOZORAVA CEO SVET: Samo 6 minuta odlučuje o opstanku planete!

Sve se to dešava posle uspeha sirijske vojske u Istočnoj Goti i može predstavljati povod za američku pomoć teroristima, pogotovo posle pretnji Niki Hejli, izjavio je Lazanski. 

Vojni analitičar je podsetio i na saopštenja ruskih zvaničnika da se američki brodovi grupišu u Mediteru, Crvenom moru i Persijskom zalivu. 

- Ako počnu da gađaju sirijsku vojsku, Rusi će morati da odgovore i eto sukoba između Rusije i SAD - izjavio je zabrinuto Lazanski.

NATO PLANIRA DA NAS UNIŠTI! Vojni komentator Miroslav Lazanski upozorava na OTVORENE PRETNJE SRBIMA!

On je pričao i o svojim iskustvima iz Sirije, rekavši da su na putevima veoma česte barikade ("checkpoint").

- Prođeš 6, 7 "čekpointa" i samo po zastavi vidiš ko je ko i prvo ti gurnu kalašnjikov u auto, pa posle gledaju ko si - opisao je situaciju u Siriji Lazanski. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milorad

pre 6 godina

Maske su pale vec odavno.Rusi. uz narod. Sirije.americki kravari uz teroriste i glavoseke I.D

Caslav

pre 6 godina

Ovaj lazanski misli da je baba Vanga ! Ili samo jadna obična gatara

Dokon

pre 6 godina

Prije ce se sukobiti u Srbiji. Ko ne vidi Sirija mu se prividja.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija