• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.07.2018

12:19

VUČIĆ sutra na Erdoganovoj inauguraciji u Ankari!

Politika

VUČIĆ sutra na Erdoganovoj inauguraciji u Ankari!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće u jednodnevnoj poseti Republici Turskoj gde će, u ponedeljak u Ankari, prisustvovati inauguraciji predsednika Republike Turske Redžepa Tajipa Erdogana

Redžep Tajip Erdogan je pre dve nedelje pobedio na predsedničkim izborima, a pobedu mu je u telefonskom razgovoru čestitao Vučić.

- Srbija daje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je negovanju dobrih i čvrstih međusobnih odnosa. Nastavićemo da budemo pouzdan partner Turskoj i njenom liderstvu, koje je spremno da štiti i brani vrednosti i principe u više nego izazovnim vremenima - rekao je tada predsednik Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Emki

pre 5 godina

Nasem predsedniku je ovim cinom ukazana velika cast.

Slavica

pre 5 godina

Velika je čast što će naš predsednik biti u Ankari!

Vukasin

pre 5 godina

Jos jedna potvrda prijateljskih odnosa i velika cast za nasu zemlju.

HAris

pre 5 godina

Srbija ima koristi od saradnje sa Turskom, a naši iz Sarajeva na čelu sa Bakirom samo nam mažu oči.

Darija

pre 5 godina

Vučić uživa veliko poštovanje od Erdogana, što se vidi iz priloženog.

Miso

pre 5 godina

Sa Turskom treba razvijati sto bolje odnose,jer Turska izrasta u svetsku,a ne samo u regionalnu silu.

Fudbaler

pre 5 godina

Srbija daje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je negovanju dobrih i čvrstih međusobnih odnosa. Srbija i Turska treba da realizuju sve sporazume koje su potpisali.

Sergej S

pre 5 godina

Srecan put nasem predsedniku, ovo je velika cast i za njega i za srbiju. U istoriji nismo imali bolje odnose sa turskom, nego sada.

Jovan

pre 5 godina

Srbija daje veliki značaj istinskom prijateljstvu sa Turskom i posvećena je negovanju dobrih i čvrstih međusobnih odnosa.

Jaca

pre 5 godina

Velika je cast nasem predsedniku sto ce prisustvovati inaguraciji Erdogana.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija