• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

16.11.2018

18:50 >> 18:52

SRPSKA VOJSKA I POLICIJA DOBILE CRVENE LINIJE - Po svaku cenu sprečiti EGZODUS SRBA SA KIM: Vanredno zasedanje bezbednjaka u Beogradu!

Politika

SRPSKA VOJSKA I POLICIJA DOBILE CRVENE LINIJE - Po svaku cenu sprečiti EGZODUS SRBA SA KIM: Vanredno zasedanje bezbednjaka u Beogradu!

Podeli vest

U Beogradu je održana sednica Biroa za koordinaciju službi bezbednosti, u čijem je fokusu bilo Kosovo i Metohija, a ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je predsedavao sednicom, kaže da su sve službe bezbednosti - vojska i policija - dobile konkretne zadatke šta treba da preduzmu u narednom periodu

- Iz razumljivih razloga ne mogu da vam kažem šta je to, ali se svakako preduzima sve što je u našoj mogućnosti da sprečimo neki novi egzodus našeg naroda - rekao je Stefanović.

Na sednici se razgovaralo o najavljenom formiranju vojske Kosova, ali i sednici Interpola na kojoj bi trebalo da se odlučuje o prijemu samoproglašenog Kosova u tu međunarodnu organizaciju.

Stefanović kaže da je na sednici sagledana celokupna bezbednosna situacija u Srbiji, sa posebnim osvrtom na dešavanja u južnoj pokrajini.

- Najviše zabrinjava najava formiranja takozvane vojske Kosova, što je u suprotnosti sa svim međunarodnim pravnim dokumentima, Rezolucijom 1244, ali i garancijama koje smo dobijali da bez Srba takva odluka neće moći da bude doneta, a glasova Srba za to nema - istakao je on.

Dodaje da je zadatak Srbije da na ozbiljan način odgovori na sve izazove i da spreči nestabilnost i nešto što bi moglo da ugrozi bezbednost ne samo Srba na KiM, već i šire od toga.

(VIDEO) RUSIJI OTMAJU KALINJINGRAD! Baltičke zemlje krenule na Putina, HOĆE DA GA ISTERAJU IZ SRCA EVROPE!

Upitan šta Srbija još može da uradi pre nego što se, za svega nekoliko dana, u Interpolu postavi pitanje članstva Kosova u toj međunarodnoj organizaciji, Stefanović kaže da se analiziraju sve države koje će doći na glasanje.

ŠOK U JUTARNJEM PROGRAMU! RATKO MLADIĆ SE JAVIO IZ HAGA! Razgovarao je sa gostima, a onda je uputio JEDAN POSEBAN POZDRAV!

- Tu sada postoji jedna doza neizvesnosti, jer ne možete znati kako je ko glasao, pošto je glasanje tajno. Tražimo i koruptivne aktivnosti, da li neko s Kosova poklonima ili novcem pokušava da kupi te glasove - kazao je ministar i dodao da će ti dokazi, ukoliko budu prikupljeni, biti predočeni Interpolu.

- Ukazaćemo i na to zašto Kosovo ne bi trebalo da bude član Interpola, počevši od pitanja curenja podataka o teroristima, do organizovanog kriminala, koji na Kosovu cveta. Dakle, imamo dobre pravne i političke argumente, s tim da je pitanje ko je i koliko spreman da ih prihvati -  zaključio je Stefanović.

VUČIĆ PORUČIO SKOTU: Priština prekršila Sporazum o slobodnoj trgovini




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Geno

pre 5 godina

Granice Republike Kosova su jasnije od srpskih sa RH i BiH i ako ih srpska vojska pređe SVE komšije ustaju da brane albance a i genocidni dugovi od 90ih treba da se podmire a i albanci sa Tačijem neće biti glupi ko onaj krivousti idiot 95g pa da puštaju žive Srbe u kolonama.....

milemalivuk

pre 5 godina

Mislis te iste komsije koje su I 1914 naoruzali fasisti pa poslali da jurisaju na srpsku zemlju I da se izivljavaju pa znate kako se na kraju zavrsilo a onda je srpski vojnik bio go I bos I gladan a danas je mnogo drugacije I ovaj put nece biti kreni pa stani nego cete dobiti ono sto zasluzujute. Neznam samo cemu se nadate jer sve sto ste izvojevali protiv Srba dobili ste prljavim parama od najvece posasti 21-og veka (droge). Nacija koja svoj status zeli izgraditi na takav nacin je unapred osudjena na propast, samo je pitanje vremena kad vise nebudete mogli finansirati vase gazde kad ce vas pustiti niz vodu ko I sve njihove "saveznike" a onda vam se zna... jer vi iz fasistickog supka ne smijete promoliti glavu dok vas oni ne puste I vi bi da pravite drzavu na srpskoj zemlji pa vi ste plemena mi vas ne smatramo nacijom alo bre...

Branislav

pre 5 godina

Tvoje pravo ime je " Geno-CID " da budem jasniji genocid! Ti si teški bolesnik i nema ti pomoći!!!

Nile

pre 5 godina

I ja se nadam da neće biti egzedusa jer ovog puta niti jedan Srbin ako Bog da neće živ da izađe iz Kosova ako opet pokrenu rat ko 91g eto živi bili pa ne videli.

Net

pre 5 godina

Zašto srpski mediji za ovo ćute jer nije samo crnogorac Vladimir Barović....Dnevno.hr CRNOGORSKA ČAST: ZAPAMTIMO GA, UMRO JE ZA NAS: Admiral JNA koji se 1991. ubio jer nije htio ratovati protiv Hrvata: ‘Oni nisu ništa krivi...Exspress.hr Vojnik JNA: Ubio se jer nije htio pucati na Vukovar

Ne mogu da verujem da nas bomb

pre 5 godina

Kosovo ima 95% albanaca i EU i UN i NATO neće dozvolit velikosrbima d aopet napadnu ovog puta mora odmah da se bombarduje?

Nenad

pre 5 godina

Ma usta ti se nab*gam ako pocne ni jedan sip*tar nece z**iv ni sa kosova ni iz srbije

Pik

pre 5 godina

Haha mi pokrenuli rat jel mi Il vi ste rusili jugoslaviju???

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Da sam na vašem mestu, ne bih tako nešto prizivao. Imajući u vidu da vam je sada cela država legitimna meta raketa sa termonuklearnim bojevim glavama, ne bih se žurio. Bolje da vam ostane nešto od države i nazovi nacije, nego da vas više uopšte nema. Ukoliko mislite da će se sve odvijati kao u devedesetim, bilo bi dobro da razmislite tri puta. Samo nemojte da opet Srbi budu krivi za neki veći (globalni) konflikt.

LGBTĐ

pre 5 godina

Prvo su srpkinje, morale prve bračne noći, pod turčina pa se moralo i ovo: Blic.rs JESTE LI ČULI ZA ĐOJLENE? Pre gotovo 200 godina Srbija je iz budžeta plaćala mlade gejeve da budu LJUBAVNICI TURCIMA

PRAVDA

pre 5 godina

Srbija je od Oluje 95g vratila skoro sve šta je tuđe pa ostalo još da vrati samo Sandžak i Vojvodinu jer Kosovo je rešeno čim dobije vojsku pa je na redu da se reši Sandžak koji ima oko 70% bošnjaka-muslimana koji su ugroženi od pravo(krivo)slavnog i fašističkog i genocidnog velikosrpstva i treba da se maknu i osamostale ili pripoje Majci Bosni. A posle ostaje još samo Republika Vojvodina gde je po popisu 2010g čak 59% manjine pa oni hrvati Bunjevci nikako da postanu "svoji" kako je to vojvoda Nikolić naumio a svi znamo da je Hrvatska do Zemuna a ostalo mađarsko....E kad se sve vrati onda Srbija može mirno u EU a Srbi da više nauče da žive u miru i u svojoj Crnoj rupi i kod komšija ako je to njima uopšte moguće?

Bojan

pre 5 godina

Prijatelju podaci o popisu u Vojvodini ti nisu tacni,prvo nesto procitaj pa onda pisi,sem ako si hteo namerno da slazes!

Kurton

pre 5 godina

........mogo bi ti malo da nam izduvas........

Dejan

pre 5 godina

Слажем се,али да се Србији припоји Република Српска где је 98% већинско становништво,а што се тиче Војводине,тамо је 70% српско становништво ,што се тиче Санџака може да се припоји Босни,Север Косова Србији,прешевска долина Косову и имамо 95% српско становништво у тој мини Великој Србији".П.С..Тако ће на крају и да буде !

Vo Nguyen Giap

pre 5 godina

Samo krenite. Samo ovo nije 1991. godina. Ovaj put će svi hrvatski nacisti biti istrebljeni do kraja. Nikakve Jugoslavije, J.B.Tito, komunističke partije, NATO vas neće spasiti. Biće vam đuture naplaćeno za 100 godina genocida i preko milion ubijenih civila. Sve će se završiti mnogo brže nego što mislite. Vaši patroni će zajedno sa vama izvući deblji kraj ovaj put, kako i jeste jedino pravedno.

YEBACH PRAVDE

pre 5 godina

YEBEM LI TE U OOSTA SHKRBAVA PRAVDA NAPOOSHI SE KOORCHINE I TZRKNY FEKALIYO JEDNA

Vranjes

pre 5 godina

Blago tebi, bas si sretan, a,sretan si sto neznas nista. Umesto neceg zdravog konzumirao si bunike. Tvoja majka se zove Ankara.,a deca ako vole majku idu njoj.

nele011

pre 5 godina

...Nile, PRAVDA, Geno.... polako decaci, ni NULA nije uvek Cicina, sve se vrti u krug...Krenulo sa angelom, evo i engleska se ljulja....I od Krfa do Slovenije nije bilo malo kilometara, pa se stiglo...Ni decenije za istoriju nisu dugacke, neki su cekali TISUC ljeta....Mi toliko necemo sigurno...

HamZa

pre 5 godina

Mi muslimani is Srbije krecemo zajedno sa bracom Srbima da branimo nase Kosovo od migranata iz albanije. ☝A Isis drzavu pravite u bih ili albaniji. Srbija je jedina pravedna zemlja na balkanu!

sima

pre 5 godina

Nejasno je zasto moderator pusta razne idiote iz okruzenja da komentarisu? Obice im se to bahacenje o glavu.

Xxx

pre 5 godina

Жгадијо, ко вам је подигао камен...

Prilike

pre 5 godina

Bogami se ova vlast prilično uprpila, nije im dovoljno što smišljaju katastrofalno glupe novinske tekatove, nego pišu i katastrofalno glupe komentare, kao ovaj SNS bot što je napisao ova tri debilna komentara pod tri imena (Nile, Geno, PRAVDA), znači Vučić je u nekom ozbiljnom cajtnotu kad mu je i propagandna mašina zakovala pa ovi njegovi nemaju vremena da smisle ništa iole pametno, nego bi da nas plaše ovim miševima u okruženju.

Tatjana

pre 5 godina

Мржња ових људи који коментаришу, довољно говори о стању Срба на Космету. На жалост, лажирање историје пролази, јер је тако зацртала Британија. Прочитајте исповести људи из рата,па онда пожелите рат. Ужас, какви све плаћеници постоје на овом свету и чиме се хране.До јуче нису ко народ ни постојали, нису ни државу имали, Енглези им направили државу Албанију, а сад још па и ликију да рата буде.

Ljubo

pre 5 godina

Boze " pravde" ,pa cemo i sa ovakvima zavrsiti za vekove ...

Milan

pre 5 godina

Jadni i iskompleksirani ovi sto komentarisu pre mene GENO i PRAVDA .Ako Srbija krene u totalni rat vratiće vam sve dugove sa kamatom. Nikad se hrvati ni bosanci nisu borili sa pravom Srbskom vojskom iz Srbije.Na Kosovu su se pokazali šiptari 99.Nisu znali gde beze.ko nije pobegao taj je poginuo pod čizmom naše vojske. Kosovo je bilo prazno. Vratili se smradovi tek kad se naša vojska povukla. Ovaj put se mora ići do kraja. Da bi se obezbedili od natoa potrebno je da Kina ili Rusija stanu uz nas a onda ćemo da rešimo konačno istorijsko pitanje

surovi

pre 5 godina

Nije mi jasno zašto objavljujete komentare KRETENA koji pljuju i vređaju Srbiju i Srpski narod !!! Nek mi neko kaže da li je to normalno !!!!

Kurton

pre 5 godina

Zasto ne objavljujete sve komentare nego samo ove sto pljuju po Srbiji,o cemu se radi ovde?

Svevlad

pre 5 godina

Auuu..koliko ste vi deco bolesni sto ispusaste ove komentare protiv jedinog starog naroda na Balkanu. Od kog ste vecina i postali. Ujedate ruku koja vas je hranila. Ali od pascadi drugo i nije mogla Srbija da ocekuje. Kome li smo dali drzavnost posle ovih Svetskih ratova.. Valjda smo naucili kako treba da se ponasamo prema nesrpskom narodu ubuduce... Srotinja Albanska postade alava, hrvati i Slovenci nam zahvalise za za oslobodjenje od Austrougara, Makedonci postase nacija..za muslimane ne bih komentarisao, oni jadni tikve bez korena, ne znaju ni ko su ni sta su ali su im Srbi neprijatelji, to znaju. Crnogorce mrzi da citaju Njegosa.

Misa

pre 5 godina

Ovo je odgovor za komentatora Pravda 16.11 2018 turcine jedi gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vev

pre 5 godina

Sednicu kao jucerasnju, odrzati sa penzionisanim kolegama, koji su rano otisli u penziju, a po iskustvu su "jaci" od ovih mladih. Svaki pozvani rukovodilac, zna koga treba pozvati i imaju potrebw za savetnicima(pouzdano znam), ali ne mogu da ih angazuju zbog zabrane zaposljavanja u drzavnim institucijama! I oni su pozavrsavali fakultete i celog radnog veka se usavrsavali, ne sumnjam u sposobnost mladosti, ali starije kolege su dozivele mnoge situacije, o kojima su oni samo ucili! Ako sada u sledecih10.dana pod hitno ne zbijemo redove, sprecavanje izlaska Srba sa K i M, izazvace strahotu za njih...nestace!

Nako

pre 5 godina

Gospodine menaju se vremena...dosta je bilo terora nad Albancima...

SIPTARI

pre 5 godina

SRBIJA NA CELU SA MILOSEVICEM JE HTJELA DA NAPRAVI VELIKU SRBIJU ZAPAD JE TO SVATIO I SAD CE SIPTARI NAPRAVIT VELIKU ALBANIJU,TRAZILI STE GLEDAJTE.

SS

pre 5 godina

Pazite da ih ne zaustavite možda,pa smučilo se narodu više,strah,neizvesnost,neimaština,beda,jad,glad,a muzika i reči godinama ista.

Petar JVetar

pre 5 godina

Ниле, Гено и Правда - ваша мржња према Србима ће вас ускоро довести на ниво који по вашим црним душама и заслужујете. Полако... што би Наполеон рекао: " Живот је точак - час си на врху а час у блату". Срби су увек били милосрдни према губитницима - надам се да ће овај пут ипак да схвате: " да се гуја не чува у њедрима".

Radovan

pre 5 godina

E pa nile,geno,pravdo i sva ostala siptarskopoturickoustaska bagro ovog puta cemo vam jebati majku. Zavrsicem sa vama jednom za svagda.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija