• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.02.2019

14:55

STEVAN ČUBRIĆ PRIZNAO! Ja sam slap PRETEĆA PISMA N1!

Politika

STEVAN ČUBRIĆ PRIZNAO! Ja sam slap PRETEĆA PISMA N1!

Podeli vest

Stevan Čubrić iz Nove Pazove priznao je da je poslao pismo N1 kao i da je slao pisma Vuku Jeremiću na adresu stranke, slične sadržine 25. decembra 2018. i 31. januara 2019.

Pisma je pisao u svojoj kući u Novoj Pazovi, a ubacivao ih je u poštansko sanduče kod železničke stanice.

Tužilaštvo je predložilo da se odredi pritvor jer smatraju da postoji opasnost da ponovi delo.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađen stari novinski isečak sa njegovom slikom i naslovom "Spremam masakr, ubiću 15 ljudi" preti Stevan Čubrić ukoliko mu se ne ispune zahtevi i vapi za spas’’

Za jedno pismo Vuku Jeremiću, poslato 14.decembra 2018. tvrdi da ga nije pisao.

MUP: Uhapšen osumnjičeni za pretnje televiziji N1




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milana

pre 5 godina

Ukoliko je kriv, mora da bude uredno procesuiran i kaznjen u skladu sa zakonom. Ovakve stvari nisu bezazlene i ne sme im se gledati kroz prste.

Boban

pre 5 godina

Ovakve pretnje su za svaku osudu i takve stvari treba sankcionisati najstrožije po zakonu.

Tresimesi1

pre 5 godina

Policija odradila posao,čovek priznao da je nešto uradio,ali to oslikava njihovu pravičnost,a ne samo krivicu s kojom su ga napali.Taj isti N1,a i Jeremić su izneli tolike neistine i laži uništavajući ljudima živote pa niko da kaže i prizna krivicu.Ako je po pravdi svi koji prekrše zakone odmah na sud.

Ljube

pre 5 godina

Nisam ni sumnjao da će ga brzo naći i uhapsiti. Ono od čega mi je muka je da će N1 i ostale "demokrate" i dalje drečati na svim medijima da se preti novinarima ali neće reći da je izgrednik pronađen u rekordnom roku i već u zatvoru. Evo i Đilas i Jeremić u Briselu su to već istakli u optužbama protiv vlasti mada su sigurno obavešteni o hapšenju - njihov cilj nije istina nego halabuka i ocrniti svoju zemlju da bi dobili pare i podršku za nasilno otimanje vlasti.

Kosta

pre 5 godina

Svako odgovara za svoje postupke po zakonu,tako i za pretnje.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17