• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. I.

04.03.2019

22:15

STRANCI I TAJKUNI PLANIRAJU VELIKO ZLO U SRBIJI  Đilas i Zaev hoće da uhapse Vučića

Politika

STRANCI I TAJKUNI PLANIRAJU VELIKO ZLO U SRBIJI Đilas i Zaev hoće da uhapse Vučića

Podeli vest

Lider Saveza za Srbiju, tajkun Dragan Đilas na tajnom sastanku u Skoplju 8. februara sa premijerom Severne Makedonije Zoranom Zaevim i američkim diplomatom Erikom Bernsom razmatrao je plan za 'izolovanje i hapšenje' predsednika Aleksandra Vučića, otkriva Informer!

Na tom sastanku, o kome je Informer u vikend izdanju već opširno pisao, Berns i Zaev su posavetovali Đilasa da, ako već nema kritičnu masu građana na protestima i ako ne može da pobedi na izborima, pokuša da zaigra na kartu vojno-policijskog puča!

Do preciznih informacija sa ovog sastanka došli su bugarski obaveštajci, koji su o svim detaljima pre desetak dana obavestili naše državne službe.

Puč u najavi

Kupovina

Zoran Zaev i američki diplomata Erik Berns savetovali Đilasa da 'kupi' generale koji bi uhapsili predsednika Vučića!

Kako se navodi u izveštaju bugarskih službi u koji je Informer imao uvid, Zaev i Berns su sa Đilasom razrađivali strategiju kako da po svaku cenu u narednih nekoliko meseci sruše Vučića. Njihova ideja je da uz podršku odmetnutih policijskih i vojnih generala na silu privedu Vučića i to objasne narodu kao 'oslobođenje Srbije i borbu protiv ruskog uticaja'!?!

"Zaev je dao nekoliko sugestija, među kojima da opozicija u Srbiji mora da ubedi građane da im nije od prevashodnog značaja ko će zauzeti političke pozicije, već da moraju da se oslobode tiranije vlasti i uticaja Rusije u Srbiji i na Balkanu. Može se tako očekivati rad na vrbovanju ključnih generala u vojsci i policiji, koji bi u datom trenutku trebalo da otkažu poslušnost državnom vrhu i izoluju i uhapse Vučića. Potom bi se to, kako je istakao Berns, prikazalo kao borba protiv ruskog uticaja i kao oslobođenje Srbije, koja će ubrzano ući u NATO i EU", navodi se u poverljivom izveštaju.

Stara matrica

I dok niko od zvaničnika nije hteo juče da komentariše naša saznanja, bezbednosni stručnjak Dževad Galijašević ocenjuje da su takozvane demokrate naučile da nasilno osvajaju vlast.

Hoće kvislinge kao u Skoplju

Foto: informer.rs

Analitičar iz Makedonije Toni Naunovski kaže da je plan SAD i EU da gospodare na Balkanu skoro u potpunosti uspeo i da im sada samo Srbija još smeta.
- Nažalost, njihov plan je uspeo u Makedoniji, uprkos istorijskoj i političkoj volji makedonskog naroda. Oni su promenili naše ime, poništili istoriju, podržali proces albanizacije... Nakon što su u Skoplju pomogli da se uspostavi marionetska kvislinška vlada, pokušavaju da isti princip primene i na Srbiji. Kroz medijsku propagandu, kvazi NVO sektor, podmićivanje biznismena i manjina napraviće neki oblik državnog udara. Pokušaće da postave vlast koja će priznati Kosovo, predati zemlju i istoriju, a Sandžak i Vojvodina će biti poslednji udarac. Siguran sam da će se Vučić tome usprotiviti, i zato nek vam je Bog u pomoći - poručuje Naunovski.

- Peti oktobar je matrica nasilnog preuzimanja vlasti. I tada i danas, koriste se mafijaške organizacije, odmetnuti službenici, paraobaveštajni i parabezbednosni aparat. Tu su i strane službe, koje su koristeći takav aparat u zadnjih 15 godina silom zbacile i ubile dva srpska lidera, Slobodana Miloševića i Zorana Đinđića. Na Vučićevim plećima je stabilnost i budućnost Srbije i celog regiona. Zato mora biti jako oprezan, ali i odlučan. On je svestan ozbiljnosti ovakvih planova. On najbolje zna šta brani i šta mora da učini - naglašava Galijašević.

ŠTA JE SVE DOGOVORENO NA TAJNOM SASTANKU U SKOPLJU:

Foto: Informer DN

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sara

pre 5 godina

Xaxa koliko su smesni.Sanjali su izgleda o tome da uhapse Vucica.Ko vas slusa ?Buducnost Srbije je uz pravog coveka Aleksandra Vucica.Prihvatite realnost vise.

Sara

pre 5 godina

Djilas je toliko bezobrazan i sebican da jednostavno ovo nema smisla sta radi.Aman covece bori se fer,a ne ovako idiotski i kukavicki

Zeljko

pre 5 godina

Uzasno je sta sve ovi iz opozicije planiraju , samo zlo nista dobro.

Petar

pre 5 godina

Moram sa priznam da mi se svidja ovaj plan. Podrska!

Gary

pre 5 godina

Nemam komentar za Vucica ali taj Djilas i Zaev su kao Milo Djukanovic samo gledaju svoj Djep. Problem koj SRBI imaju je ko da oni izaberu na izborima kad su Jeremic i Djilas veliki izdajnici i kreteni.

Marko Lučić

pre 5 godina

Đilas mora shvatiti da vlast u Srbiji boraju građani Srbije na izborime , a ne nikakvi stranci.

Nikoletka

pre 5 godina

Ono sto lobiraju sa stranim licima nece proci zutim tajkunima jer Srbija je institucija postala sa predsednikom Vucic a time i interes za nju veci.Oni koji ne mogu da preteknu nas onda koriste tajkune koji kao i oni nemaju tehniku i znanje.

Deki

pre 5 godina

Strancima i nasim komsijama ne odgovara jaka Srbija,onda pokusavaju da uruse sistem i vrate nas u devedesete godine,ali nece uspeti ovaj put.

Saradžogla

pre 5 godina

Vučićeviću ,sinko,smanji pisanje gluposti.Nama iz SNS nanosiš štetu glumeći ,,strahovitog,, člana SNS!Za Vučića bi skočio i pod avion u letu?Da te podsetim ... Na beogradskim izborima od 1,6 miliona glasača za nas je jedva glasalo 366 hiljada što nije ni četvrtina!Upotrebio sam svoj ugled domaćina i agitovao za Vučića.Kada je NEPOTREBNO smanjio primanja i penzije SELEKTIVNO od sramote nisam izlazio na ulicu.Kako ni ove godine nema ništa od započinjanja gradnje kanalizacije u mom beogradskom selu kako je meni kada me meštani psuju.Vraćen mi je nekadašnji iznos penzije uz talambasanje DA MI JE POVEĆANA!Krmpir bio 40 a sada od 90 - 120 dinara!

ivana

pre 5 godina

A vi dalje zaludni samo šetajte za Đilas koji sedi i gleda vas i verovatno misli u sebi samo vi šetajte a ja ću da smičljam podlosti kako našteti ovoj zemlji.

mimi

pre 5 godina

ma ajde bre koga oni da uhapse i kakvu zaveru da naprave pa oni nisu sposobni da se dogovore medusobno,a crno ti da prave neke zavere,oni od ludila neznaju stace,samo im se fotelje prividjaju

str

pre 5 godina

Ovo je van svake pameti. Dokle može da ide ljudski cinizam i licemerje?

deni mk

pre 5 godina

Prvo i osnovno - MAKEDONIJA je - REPUBLIKA MAKEDONIJA - pogrdni naziv severna je izmislio zaev i USA i CIA banda.MAKEDONIJA ce uvek biti REPUBLIKA MAKEDONIJA. 30.09.2018 na REFERENDUMU od 1.800.000 - njih 1.200.000 je bojkotiralo referendum za promenu imena - znaci 2/3 glasaca je iskazalo svoju ljubav i postovanje prema Rep.MAKEDONIJI.Kad su Srbi spali na izdajnika zaeva da sa njim ruse Vucica to je dno.Zaev je obicni CIA bandit instaliran da pokusa srusiti MAKEDONIJU - hapsen je za ukradenih 8 mil.evra pri izgradnji trzisnog centra u Strumici - ima video gde se vidi da trazi mito od 200.000 evra za prodaju placa u Strumici.Kao gradonacalnik Strumice 10 god. je krao i kriminalno se bogatio.On je abilocirani kriminalca koga Makedonski narod ne priznaje.Samo shiptari podrzavaju kvislinga zaeva.Konacno Makedonski narod ima svoju drzavu REPUBLIKU MAKEDONIJU , tako je bilo tako ce i biti.

Milorad

pre 5 godina

Činjenica je da postoji plan kako da se sruši Vučić i za to se zalažu tajkuni i zapadni moćnici ali Srbija nije tako slaba i praktično je nemoguće da se izvede novi 5 oktobar.

nesko09

pre 5 godina

Demokratija na delu.Ne objavljujete komentare koje ostavljam,iako nisam nikog vredjao niti koristio pogrdne reci.pokazujete koliko ste zagrizeni,da ne kazem koristoljubivi.

tale

pre 5 godina

e stvarno svašta...a ko su oni da hapse bilo koga?

deni mk

pre 5 godina

Verujemo da su Srbi ipak pametniji i inteligentniji - ali da su spali na bandita zaeva i CIA i USA spijuna i agenta to nismo verovali.Kako Srbi mogu dopustiti i spasti na najnize moguce dno i nesto dogovarati za zlikovcem i izdajnikom - seljakom sa kvantaske pijace u Strumici.Nadamo se da ce Srbija , prestati da nas naziva pogrdnim imenom severna - sto je izmisljotina zlikovca zaeva - Makedonski narod ima svoju dr\avu REPUBLIKU MAKEDONIJU.

aca

pre 5 godina

Oni koji misle drugom zlo,treba da znaju ko drugom jamu kopa,sam u nju upada!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17