• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

16.03.2019

08:53

(VIDEO) SERGEJ JE BEDNI LICEMER, OVO JE DOKAZ! Uživa u Koloradu, a poziva na RUŠENJE VLASTI U SRBIJI!

Politika

(VIDEO) SERGEJ JE BEDNI LICEMER, OVO JE DOKAZ! Uživa u Koloradu, a poziva na RUŠENJE VLASTI U SRBIJI!

Podeli vest

Sergej Trifunović, lider PSG, isti je kao i njegovi tajkunski mentori, ako ne i gori. Navodno je borac za pravdu i siromašne, a bahati se po luksuznim svetskim destinacijama i odatle poziva narod na pobunu

Bivši glumac je, koji je za Ameriku zbrisao kada je otkriveno da je njegov prijatelj brutalno pretukao Kseniju Radovanović, objavio je video na kojem poziva svoje pristalice na protest i pobunu, a on "ako dođe, dođe"!

A odmah potom, veliki opozicionar pun razumevanja za "siromašne ljude" u Srbiji i svoje "građane", objavljuje snimak snežnog Kolorada, sa porukom da mu je "najlepši dan u životu"!

Pa dobro, bre, kako te nije sramota, licemeru jedan najgori! Kome i kako ovo možeš da  objasniš? Kakvo opravdanje da smisliš? 

(FOTO) SERGEJ TRIFUNOVIĆ KAO TAJKUN SKIJA U ASPENU: Lider PSG u bahatom provodu, ODAKLE LOVA FRAJERU?!

Biće, ipak, da je sve to predstava za koju je Sergej veoma dobro plaćen. Jedino što mu je gluma - očajna! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
goran

pre 5 godina

bedni licemer koji je lako dobio vizu za ameriku. Šta to govori? Ko stoji iza njega?

mitakiselina

pre 5 godina

Svaka čast na nesprrkornoj analizi. Nema, vidi se to istrazivacko novinarstvo i kriticki um. Da je vise ovakvih tekstova, gde bi nam kraj bio. i neka si mu shuknuo za glumu na kraju. On ce naseg Acu da rusi ...

mihajlo

pre 5 godina

Mora da je niskuh moralnih kvaliteta karaktera, kada se i spojio sa liderima opozicije, ono što su narodu uradili lideri DOS-a, posle petog oktobra, nije uradila ni jedna strana ruka ili sila, toliko su ojadili srpskog građanina i celu privredu svojim lopovlukom , da to još novija istorija Srbije nije zapamtila i zabeležila!!!

Maja

pre 5 godina

Unistno do 2012 popravljeno do danas. Buducnost je reciprocitet stetnika i vizionara. Sada mozemo videti gde bi i kakva bila buducnost da nije bilo stetnika

Vladimirr

pre 5 godina

Neizvesna trka za najveceg licemera - u konkurenciji su Trifunovic i Jeremic.

netko drugi

pre 5 godina

Al nas kontrolisete, pa neka covek je uzeo pare i neka uziva u njima, posteno ih je zaradio, nema vise patriotizma ima samo interes, a njega se pridrzavaju svi, a sta ce biti sa narodom i drzavom koga boli uvo.

Goran

pre 5 godina

Sergej se bahati dok narod u Srbiji gleda kako da saastavi kraj sa krajem.

Jox

pre 5 godina

Hoćeš da kažeš da narod loše živi i pati se, iako je Vučić rekao da je zlatno doba ?

Loknica

pre 5 godina

Ma ko normalan slusa price i trabunjanja ove persone? Krije prijatelja nasilnika, uziva daleko od Sebije a onda nesto kao "pametno" objavljuje na svojoj drustvenoj mrezi. Ajde smori ne blamiraj se!

Dec

pre 5 godina

"kada je otkriveno da je njegov prijatelj brutalno pretukao Kseniju Radovanović" Kako lažete. Hajde napišite još da se lekari bore da je spasu posle brutalnog premlaćivanja.

Vns

pre 5 godina

Pobegao,zbrisao....alo opet širite mržnju....ako je nebitan lik zašto ga toliko pljujete....čemu takav strah od glumca????

Milan

pre 5 godina

Kolorado je pustinja i kamenje, kakva crna luksuzna destinacija...novinar jadan dalje od Begaljice nije zalazio...

guru

pre 5 godina

Otišao čovek za svoje pare. On nije bio u vlasti, tako da od nas, poreskih obveznika nije ukrao ni dinara, kao ovi današnji i oni bivši vlastodržci. Smešni ste sa ovakvim vestima. Uskoro slede vesti, tipa, Sergej je imao erekciju i kakio je retko.

Mia

pre 5 godina

Nadam se da ce protesti biti otkazani zbog odsustva Trifunovica.Nema smisla da gradani setaju ,a on da se bahati!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17