• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2019

09:01

LJOTIĆEVAC BOŠKO I TAJKUN ĐILAS  PRETE DA ĆE NASILNO UPASTI U PREDSEDNIŠTVO SRBIJE! Hoće li se Vučić povući u Palatu Srbija na Novom Beogradu?!

Politika

LJOTIĆEVAC BOŠKO I TAJKUN ĐILAS PRETE DA ĆE NASILNO UPASTI U PREDSEDNIŠTVO SRBIJE! Hoće li se Vučić povući u Palatu Srbija na Novom Beogradu?!

Podeli vest

Ljoticevac Boško i nasilnici sa motornom testerom koji su sinoć divljački upali u RTS, celu noć i jutro pozivaju na okupljanje ispred predsednistva Srbije u kome bi u podne trebalo da se javnosti obrati predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Đilasovi mediji N1, Blic, Danas i ostali pozivaju sve da se okupe, očekuje se da će pokušati nasilno da upadnu u zgradu Predsedništva


Obradoviću i Đilasu je jasno je da im je potrebna ogromna masa ljudi kako bi upali u zgradu Predsedništva, pa zato neprekidno pozivaju na okupljanje.

Da li će predsednik Vučić drzati reč i govoriti iz zgrade Predsedništva, ili će se povući na bezbedniju lokaciju u Palatu Srbija da odatle govori?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 5 godina

Zar stvarno ne možete da zaustavite ove nasilnike.Znate li šta ovo znači,udar na državu.

Diego

pre 5 godina

Danima se molim Bogu da policija dovede ovu državu u red. Pa zar moramo da živimo pored ovakvih imbecila koji ne vole svoju zemlju? Kako da vaspitavamo našu djecu u ovakvoj sredini? Razumijem da je problem globalnog karaktera i da traje vjekovima. Svi mi tražimo najbolji život za svoju porodicu, ali ovo su stvari koje dotiču običnog čovjeka i remete njegov koliko-toliki mir. Ako hoćemo da imamo iole normalan život, pitam se dali zbog ovakvih idiota mi moramo da odstupimo i odemo iz zemlje, jer vlast ne moze da prevaspita i pohapsi kriminalce? Ja lično ne mogu ništa da uradim, ali ne bih zelio da odem iz svoje zemlje koju beskrajno volim.

lepi

pre 5 godina

Da si ih sinoc pohapsio i onu rulju rasterao kako dolikuje policiji verovatno bi sve vec danas bilo mirno ,ali ovako razocarao sam se !

Sanja

pre 5 godina

Obradović i Đilas misle da su svemoćni, ali nisu u pravu. Nasiljem se ništa ne postiže nego marljivim radom. Tu je razlika između njih i predsednika Vučića. Oni su nasilnici, a Vučić radan i vredan čovek.

Nesa

pre 5 godina

Ostati unutra i pustiti ih da udju. Danas bi moglo sa njima da se zavrsi.

Milasin

pre 5 godina

Vučić nije kukavica i bahati čovek.Ne odustaje on pred vandalima i nasilnicima,sve će da ih u zatvor stavi.Država će reagovati.

Crni nis

pre 5 godina

Trebali bismo i mi da izagemo svi Loki du protocole I I banditi siptarski i americki spijune izagemo da ko God protocole nasilje.

Jasna

pre 5 godina

Predsednik daje sve od sebe da zastiti drzavu.

janko

pre 5 godina

Fašizam na delu. Tako je Hitler došao na vlast, a 2000-te DOS predvođeni Đinđićem i Koštunicom. Vuk Drašković je deceniju vršio pritisak na RTS, a sada su njegovi u vlasti. Mora se znati šta je šta.

Raja

pre 5 godina

Sve ono što se sinoć dešavalo je deo šireg scenarija po kom bi Boško Obradović povratio izgubljeno poverenje u sopstvenoj stranci i pri tome naterala država na reakciju. Reakcija države je ključna. Sve ono što bi Srbija preduzela protiv SzS desilo bi se protiv Srba na KiM. Da je primenjena sila prištinske vlasti su planirale za sledeću u sedmicu (21/22.) ulazak u Trepču. Otuda i onaj datum u aprilu mesecu do kog bi se preuzele Gazivode. Kada bi Ukoliko bi Srbi pokušali da nasilno spreče ulazak organa Prištine u Trepču i Gazivode (u drugoj fazi) Priština bi postupila isto kao i BG u slučaju SzS. Zato i oni spiskovi koga pohapsiti ali bi to bilo nakon pokušaja ulaska Prištine u Trepču. Cilj je preći sve crvene linije koje je Vučić povukao po pitanju severa KiM i time naterati Srbe da se okrenu SzS koji su dobri sa prištinskim vlastima. Tada bi bili zreli uslovi za izbore u kojima bi SzS dobio oko 35% glasova izašlih na izbore, a Vučiću bi zbog ne dolaska VW u Srbiju i još nekih planiranih investicija opao rejting. Tada bi SzS odbio da prizna izborne rezultate, ostalo se da zaključiti.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17