• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2019

10:24

JEREMIĆEVCI OTELI OD BEOGRAĐANA VIŠE OD 5 TONA SOLI, pa je iskoristili da prave HAOS U CENTRU GRADA! Vesić im poručio: DRIPCI, TREBA DA VAS JE SPRAMOTA!

Politika

JEREMIĆEVCI OTELI OD BEOGRAĐANA VIŠE OD 5 TONA SOLI, pa je iskoristili da prave HAOS U CENTRU GRADA! Vesić im poručio: DRIPCI, TREBA DA VAS JE SPRAMOTA!

Podeli vest

Grupa od oko trideset neodgovornih nasilnika, predvođena Nikolom Jovanovićem, funkcionerom Narodne stranke Vuka Jeremića, blokirala je juče Terazije i Kolarčevu ulicu u strogom centru Beograda!

Centar grada je bio u potpunom kolapsu, a za svoj bahati performans oni su iskoristili više od pet tona pakovane soli koju je opština stari Grad dobila od Grada Beograda da je tokom zime podeli kućnim savetima i građanima!

Međutim, Jeremićevi pajtaši su je sakrili od građana i iskoristili kako bi pravili haos u centru Beograda.

- Džakovi kojima su huligani Marko Bastać i Nikola Jovanović juče blokirali Terazije i maltretirali građane su džakovi u kojima je pakovana so koju je gradska opština Stari grad dobila od Grada Beograda tokom ove zime, da je podeli kućnim savetima i građanima. Huligani su doneli na Terzije tačno 1.100 džakova od po pet kilograma što je 5.5 tona soli. Tu so je opština Stari Grad dobila zimus od Grada Beograda kao i sve druge gradske opštine da je podeli građanima kako bi očistili ulaze ispred svojih stambenih zgrada i trotoare od leda i snežnih padavina. Dripac Marko Bastać je tu so sakrio od građana, nije im dao ono što im besplatno pripada, već je tu so sačuvao za uništavanje grada i performans. To je politika Marka Bastaća, jer nikada nije brinuo o interesima građana već samo o svom interesu. Treba da ga je sramota! - naveo je Vesić. 

(VIDEO/FOTO) CEO BEOGRAD ŽRTVA 30 JEREMIĆEVIH NASILNIKA! Haos na Terazijama, stoje trolejbusi, autobusi, automobili!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Luka

pre 5 godina

Svaki udar na gradjane Beograda koji trpe zbog hirova nekih politicara iz opozicije treba da bude kaznjen. Niko nema pravo da drugima otezava zivot i pravo na slobodno kretanje.

ladislav

pre 5 godina

Po vama samo partija na vlasti ima pravo da ogranicava kretanje gradjana u centru. Ceo Beograd je u saobracajnom haosu a sada se prave nova slepa creva, kako je rekao vajni strucnjak za bezbednost da se tako radi u svetu, suzi se ulica da bi vozaci prestali da dolaze u taj kraj. Divno resenje! Ukinite ili smanjite broj sluzbenih vozila bar da ne smetaju ostalim vozacim a i ustedilo bi se da ne mora da se ponovo otima od penzionera.

Jovana

pre 5 godina

Mislio sam da sam od opozicije video sve, ovo je bruka i sramota šta rade!

Mima

pre 5 godina

Sve bi ja njih kaznila i kao kaznu im dala tri meseca utovara i istovara đžakova, pa da vidim hoće se tad smejati.

velja

pre 5 godina

svi vide njihov bezobrazluk, jasno se vidi ko je ko

jovan

pre 5 godina

treba postaviti pitanje odakle im so za puteve, lopuze obicne, zatvoriti ih zbog krađe!

ladislav

pre 5 godina

Komentarisete a ne citate pazljivo.So je nabavio grad. Niko ne krade a narocito ne Marko Batac. Nije on kriv sto nije bilo vise snega, po so svake godine dolaze u opstinu predstavnici skupstine stanara, tako je bilo i prosle godine. Ne ocekujete da ce iz opstine ici od ulaza do ulaza da dele so. Nekome je krivo sto ne vlada u svim opstinama grada. Starogradjani su pokazali na izborima da su zadovoljni kako brane nihove interese. Ne kradu kao neko ko bez odobrenja otima penzije penzionerima, to je kradja.

Igor

pre 5 godina

Sada znamo za sledeću zimu ko će da baca so po ulicama ! Ha ha ha !

Tara

pre 5 godina

To je pre svega izivaljavanje nad ljudima koji tu zive.

Marina

pre 5 godina

Sram ih bilo, opozicijo stidi se zbog svega što radiš. Narod vas ne podržava.

Bakica

pre 5 godina

Organizatira skupa i odgovorne za kradju soli kazniti. Niko nije iznad zakona.

Maja

pre 5 godina

Sramota, mada mislim da oni za tu reč ne znaju... Strasno

Rille555

pre 5 godina

Sramno ponasanje opozicije i njene nazovi demokratizacije.

biba

pre 5 godina

Djilas u Jeremic hoce da se bogate na narodnoj grbaci, lopovi pokrali su i ojadili nasu zemlju, sad su spali da kradu so. To su mizerije od ljudi.

Tijana

pre 5 godina

Sram dfa ih bude , zar se hranom treba igrati i rasipati je!

Nina

pre 5 godina

Opozicija nastavja da se ponsa sramno da krade i da otima...

Iva

pre 5 godina

Bestidnici nemaju ni srama ni obraza za svoje postupke.

Simona

pre 5 godina

Sramota je sta rade sve ovaj Jeremic nema srce.

Ksenija

pre 5 godina

Sta drugo ocekivati od tih primitivaca... Ne znaju da svojim ponasanjem tonu sve dublje i dublje!! Strasno, velika sramota.

Goran

pre 5 godina

Umesto da se u misiju rupu povuku i sakriju od sveta zbog svih svojih budalastina i javnih uzimanja od gradjana, oni se jos i javno promovisu.

Dušan

pre 5 godina

Oni su bukvalno dno dna. Odavno ovakva mizerna manjina nije maltretirala većinu.

Tasa

pre 5 godina

Jeremić i njegova bagra nemaju ni stida ni srama ni morala!

Iki

pre 5 godina

Које будале! Иживљавају се над поштеним светом!

Maca

pre 5 godina

Otimaci i bednici koji samo zele da ser domognu povlastica kako bi jos malo ojadili ovu drzavu! Ali vecinska Srbija im to nece dozvoliti!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17