• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2019

18:11

NJIHOVA POLITIKA JE ZASNOVANA NA OBRAČUNU SA DAMAMA! Stefanović osudio napade opozicije: Jasno je da Đilas, Jeremić i Obradović građanima nude jedino nasilje!

Politika

NJIHOVA POLITIKA JE ZASNOVANA NA OBRAČUNU SA DAMAMA! Stefanović osudio napade opozicije: Jasno je da Đilas, Jeremić i Obradović građanima nude jedino nasilje!

Podeli vest

Nakon novog napada lidera Saveza za Srbiju na žene, oglasio se i ministar unutrašnjih poslova i član predsedništva Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović. Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Novi napadi lidera Saveza za Srbiju na žene predstavljaju samo još jednu potvrdu da je njihova politika zasnovana jedino na obračunu sa damama. Danas su na meti bile žene zaposlene u Gradskoj upravi, koje su sprečile pokušaj nasilnog upada u zgradu Skupštine grada Boška Obradovića i drugih protagonista politike Dragana Đilasa i Vuka Jeremića, ali i novinarka televizije Prva koja je samo radila svoj posao.

Jedino pitanje koje ostaje posle novih sramnih obračuna, u kojima su i dve žene povređene, jeste ko će biti sledeća dama na kojoj će pokazati svoju „hrabrost“ i „džentlmenstvo“.

(VIDEO) ŠLJAM! BOŠKOVI NASILNICI ISMEVALI POVREĐENU ŽENU ISPRED SKUPŠTINE BEOGRADA!

 

Žao mi je žena koje su nažalost morale da trpe nasilnike poput Boška Obradovića i drugih predstavnika Saveza za Srbiju, ali im ujedno iskazujem ogromno poštovanje što stale na put nasilnicima i što nisu dozvolile da pobedi tiranija manjine. Uprkos pretnjama da će ih šamarati, stojički i dostojanstveno su podnele sve napade i vređanja.

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEREMIĆEV ODBORNIK NASRNUO NA ŽENU ISPRED SKUPŠTINE BEOGRADA!

 

Jasno je da Savez za Srbiju, i njihovi lideri Đilas, Jeremić i Obradović, građanima nude jedino nasilje, ali kao što sam više puta ponovio, nasilje nikada nije bilo niti će biti dozvoljeno i nešto što je u Srbiji prihvatljivo - zaključio je Stefanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
gotovi ste

pre 5 godina

zaposleni u informeru, serite jedni drugima u usta da neprljate wc. a glavnoj svinji i pisajte u usta

Nevena

pre 5 godina

Opozicija koristi svaki momenat da uruši državu..

Nemanja

pre 5 godina

njihova politika se zasniva na nasilju i na slabosti, jer sta je drugo to kad muskarci napadnu zene ako ne nasilje i ako ne od strane slabica, koji napadaju slabije od sebe.

Ofelija07

pre 5 godina

Samo kukavica kao što je Boško Obradović može da uradi ovako nešto.

Rodoljub

pre 5 godina

Sad su potrebni izbori i oi sto pre. Narod ce imati priliku da kaze ko se bori za Srbiju a ko radi protiv.

Sandra

pre 5 godina

Lideri opozicije bi po svaku cenu na vlast čak i ako će izvršiti nasilje i maltretirati poštene građane. Užasni su.

Maja

pre 5 godina

Ministre Slino, el znaš da ćeš i ti sa Vučkom u haps čim ovo vaše se juče bude zvalo? E da, i tvoj tatko sa tobom, da objasni odakle mu u torbi onih 300 hiljada evra... Lopovčine najveće što je Srbija do sad videla, svi ćete biti pohapšeni! Žuti su male bebe za vas koliko kradete.

Davor

pre 5 godina

Ovakvim postupcima opozicija samo može da nastavi da gubi podšku svojih pristalica.

Tina

pre 5 godina

Svaka cast hrabrim zenama na suprostavljanju fasista kao sto su Obradovic i njemu slicni.

AleksMache

pre 5 godina

Oni su svoj program odlično predstavili! Nasilje je i više nego evidentno!

Jelena

pre 5 godina

Bruka i sramota...ovakvo ponasanje huligana je za svaku osudu...

Milica

pre 5 godina

Ma to i nije politika! Oni su obicni isfrusteirani ludaci!

caca

pre 5 godina

Svak normalan ce da osudi ovakvo ponasanje!!!A njima je to izgleda jedini nacin da budu u centru paznje!!!

Ana

pre 5 godina

Posle ovog sramnog ponašanja da li postoji ijedna žena koja bi mogla da glasa SZS?

Jelena

pre 5 godina

Te dame su veca gospoda i junaci od ovih propalica.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija