• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

05.04.2019

14:31

BIVŠI DIREKTOR EPS-a I NJEGOVA SUPRUGA FIZIČKI NAPALI DADILJU SVOJE BEBE?!

Politika

BIVŠI DIREKTOR EPS-a I NJEGOVA SUPRUGA FIZIČKI NAPALI DADILJU SVOJE BEBE?!

Podeli vest

Aleksandar Obradović, bivši direktor EPS-a, a sada savetnik predsednika Severne Makedonije Zorana Zaeva, i njegova supruga Nina, juče su fizički napali i brutalno vređali Andrijanu Rakić, dadilju svoje bebe!

Kako saznajemo, juče je u Policijsku stanicu Savski venac došla Andrijana Rakić (22) iz Beograda i prijavila Obradovića i njegovu suprugu za nasilje.

Ona je inspektorima ispričala da je juče, oko 18 časova, brutalno napadnuta od strane Nine Obradović, supruge bivđeg direktora EPS-a koji sada radi mkao savetnik predsednika Severne Makedonije Zorana Zaeva, samo zbog načina na koji je dala lek njihovoj bebi.

ĐILASOV 'STRUČNJAK' SA OSUĐENIM MAKROOM! Ovo mnogo objašnjava, opozicionari šuruju sa kriminalcima!

Nina je nesrećnu dadilju napala prvo verbalno, preteži da će "naći i nju i njenu porodicu", a potom i fizički, zadavđi joj više udaraca nogama i rukama po telu. Uvredama i pretnjama pridružio se i sam Aleksandar Obradović.

Posle torture Andrijana je otišla do Ortopedskog odeljenja na Banjici, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, otok u predelu desnog ramena i desne butine.

Policija je o svemu obavestila Prvo Osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

Doveden iz američke firme u Češkoj da privatizuje EPS pa da Amerikanci zahvate u džep svakome u Srbiji dok ne crkne ćim podignemo glavu, a pošto to nije uspelo, poslali ga u Šoroševu "pačiju školicu" u Skoplje da se pripremi za veliki comeback, cenim ministar Energetike, minimum.

Billy the plutz

pre 5 godina

...misle pojedinci da su bolji...strasno...

mikabg

pre 5 godina

Bolesnici. Umislili da su neki važni likovi, a šutnuće ih sutra kada odrade "prljav" posao za koji su angažovani!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17