• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

06.04.2019

11:48

EKSKLUZIVNO! Milena Ivanović večeras na TV Pink (20h) odgovara na BESMISLENE OPTUŽBE SzS O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA!

Politika

EKSKLUZIVNO! Milena Ivanović večeras na TV Pink (20h) odgovara na BESMISLENE OPTUŽBE SzS O UBISTVU OLIVERA IVANOVIĆA!

Podeli vest

Udovica Olivera Ivanovića, lidera SDP koji je mučki ubijen 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici, gostovaće večeras na televiziji Pink kako bi odgovorila na gnusne i besmislene optužbe lidera SzS

U jednosatnoj specijalnoj emisiji, koja počinje u 20 časova, Milena Ivanović odgovoriće svim lažovima i manipulatorima kojima je jedan od izgovora za današnje okupljanje ispred zgrade TV Pink upravo lažna trvdnja da je ova televizija, zajedno sa još nekim medijima, učestvovala u medijskoj pripremi ubistva njenog supruga!

Ove bolesne tvrdnje javno će opovrgnuti Milena Ivanović, u specijalnoj emisiji na TV Pink, od 20 časova. Ne propustite!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
galilej

pre 5 godina

Čućemo odgovore kad se promeni vlast. Ovo blejanje je pod ucenom.

Mikica

pre 5 godina

Njegova zena sa njegovim prezimenom je u Kosovskoj Mitrovici sa svojom decom.

Mima

pre 5 godina

Videli smo šta radi opozicija, njihovo mišljenje nam nije važno.

uzicanin

pre 5 godina

Dao Bog da i ti gostuješ na Pinku , srami se svog obraza ako ga imaš.Ukucaj na goglu spot TV Pink o O Ivanoviću i podseti se

uzicanin

pre 5 godina

Kako vas nije sramota da tvrdite da Pink NIJE učestvovao u medijskom linču Olivera Ivanovića.Pa vrteo se spot 2 meseca non-stop na toj televiziji.A o Informeru ne želim ni da pričam !

Goran

pre 5 godina

Pojedini opozicionari koriste svaku priliku da napadnu vlast.

Lazni Bot

pre 5 godina

Pustite samo onaj vas prilog o Oliveru Ivanovicu.

Zlaja

pre 5 godina

Čovek je 2000godine organizova odbranu i odbranio most u Mitrovici. Onda su ga 2008godine ucenili strani Nato okupatori i skrenuo je na pogrešnu stranu. Zatim je uvideo o čemu se radi i vratio se na pravi put. Al je bilo kasno,završio je u šiptarskom kazamatu a Mitrivicom su zavladali slinavci.

Aba

pre 5 godina

Ta sve zna i ko ju je zalepio za njega i zbog čega netreba odustati???

Vuk

pre 5 godina

Ivanović je bio veliki borac i čovek. Večna mu slava.

Marko

pre 5 godina

NAdam se da ce objasniti koje su to njene kvalifikacije, te je dobila posao u vladi; naravno , posle ubistva Olivera. NA njenom mestu ja bih cutao.

Dr Faust

pre 5 godina

Da li moze u istoj emisiji da gostuje i Oliverov rodjeni brat? Eto, ako se i on slozi sa njenom tvrdnjom, imamo osgovor....

Mina

pre 5 godina

Ona nije Ivanović, nikad nije ni bila, Oliver se od svoje žene Marine sa kojom ima 3 odrasla sina ( jedan od njih školski drug ove Milene ) nikada nije razveo. Ovoj je samo napravio i priznao dete kao i još jednoj pored nje sa kojom ima ćerku !

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17