• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

11.04.2019

18:16

GORAN VESIĆ: Skup 13. aprila pokušaj da se Srbija vrati u prošlost

Politika

GORAN VESIĆ: Skup 13. aprila pokušaj da se Srbija vrati u prošlost

Podeli vest

Član Predsedništva SNS Goran Vesić izjavio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić večerašnjim skupom u Novom Sadu i prethodnim koji su održani širom Srbije u okviru kampanje "Budućnost Srbije" poručuje da je Srbija zemlja koja se razvija, ističući da su ti skupovi dijametralno različiti od onoga što radi opozicioni Savez za Srbiju

- Skup u Novom Sadu i onaj koji će biti održan 19. aprila u Beogradu su skupovi većinske Srbije, Srbije koja želi da se razvija, a ovo što su predstavnici SzS najavili 13. aprila je pokušaj da se Srbija vrati u prošlost ne bi li Dragan Ðilas ponovo nekako došao na vlast i nastavio da radi ono što je radio dok je bio na vlasti - rekao je Vesić gostujući na Pinku.

Kako je naveo, ono što predstavnici SzS planiraju da rade 13. aprila u Beogradu je poziv na nasilje i nastavak politike nasilja koju, dodao je, sprovode u Beogradu i Srbiji već nekoliko meseci.

- Videli ste danas da su opet hulagani i divljaci napali radnike na gradilištu na Trgu Republike i zaustavili radove - rekao je Vesić i dodao da su predstavnici SzS tokom protesta "Jedan od pet miliona" uništavali gradsku imovinu.

Istakao je da oni politikom nasilja žele da, kao manjina, terorišu većinu građana jer građani Srbije ne žele da glasaju za njih.

- Njihova politika je ruši, preti, spali. Ne znam kako to može da bude politika i kako neko pred građane može da izađe sa takvom politikom, ali 13. april je očigledno kulminacija te politike nasilja - zaključio


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 5 godina

Nećemo nikome da dozvolimo da nas vrati u prošlost...

Rt

pre 5 godina

Srbija je dosta zivela u proslosti. Sada je konacno doslo vreme da se bori za pristojan zivot

dex

pre 5 godina

Slazem se , svim srcem sam protiv rusenja Beograda.

Saradžogla

pre 5 godina

More,bre,bato, ti si iritirao opoziciju da čini ono što čine.Kada god se pojaviš na televiziji od progovorenih deset reči osam su ti Đilas pa Đilas!I nama članovima SNS si dojadio!Da se ne lažemo.Beogradska sela nemaju kanalizaciju a ti ,,renoviraš,, Trg Republike,, samo da opozicija ne čini proteste.

Mumi

pre 5 godina

Šta god da urade 13.aprila na vlast sigurno neće doći! Većina građana ih ne želi!

Iva

pre 5 godina

Politika nasilja koju SzS vodi nikada nece dobiti podrsku gradjana.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17