• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.04.2019

13:39

(FOTO) STEFANOVIĆ U POLICIJSKOJ UPRAVI ŠABAC: Dobri rezultati u suzbijanju kriminaliteta!

Politika

(FOTO) STEFANOVIĆ U POLICIJSKOJ UPRAVI ŠABAC: Dobri rezultati u suzbijanju kriminaliteta!

Podeli vest

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas, prilikom obilaska novih prostorija Policijske uprave u Šapcu, da će Ministarstvo nastaviti da unapređuje uslove rada i kapacitete policije, kako bi njen rad bio još efikasniji

Stefanović je istakao da će biti nastavljena i rekonstrukcija zgrade Policijske uprave u centru Šapca, ali i da će dodatno biti unapređen rad upravnih poslova, te da će već od sutra, iako je subota, biti otvoreno još jedno mesto u Policijske uprave u centru Šapca, na kome će građani moći da ostvare prava vezana za izdavanje ličnih dokumenata. 

- Upravni poslovi na teritoriji čitave Srbije pojačali su svoje aktivnosti,  zbog očekivane zamene biometrijskih pasoša, koji su izdati tokom 2009. i 2010. godine i kojima ističe rok važenja. Hoćemo da građani brže i efikasnije ostvare svoja prava - naglasio je Stefanović.
 

Foto: MUP Srbije

Govoreći o borbi protiv narkotrafikinga, Stefanović je istakao da je u prva tri i po meseca ove godine zaplenjeno gotovo dve tone narkotika.
 
- Jutros je zaplenjeno 8,1 kilogram heroina. Od početka ove godine, za tri i po meseca imamo zaplene koje su veće od ukupnih zaplena na godišnjem nivou u 2008., 2009. i 2010. godini. To pokazuju da su policajci vrlo ozbiljno shvatili apel da borba protiv šverca narkotika, posebno heroina i kokaina, mora da bude stalna -
rekao je Stefanović. 
 

Foto: MUP Srbije

Komentarišući rezultate rada Policijske uprave u Šapcu, Stefanović je naveo da je ta uprava ostvarila dobre rezultate, da postoji trend smanjenja broja krivičnih dela i dobar rad policije u suzbijanju kriminaliteta. 

USPEŠNA AKCIJA POLICIJE! Uhapšen razbojnik koji je mesec dana HARAO PO VOŽDOVCU!

Ministar je ukazao da su dobri rezultati ostvareni i zahvaljujući ulaganju u poboljšanje uslova rada policijskih službenika i dodao da je ova uprava u prethodne tri godine dobila oko 60 novih vozila, kao i neophodnu tehniku za rad.

Foto: MUP Srbije

On je najavio i da će PU u Šapcu dobiti 29 novih policajaca, koji će podmladiti policiju i ojačati njene kapacitete.
 
- Razgovarao sam sa kolegama iz svih linija rada. Važno nam je da se trend kriminaliteta stalno smanjuje, da je manji broj saobraćajnih nezgoda i da su građani zadovoljni postupanjem i radom policije
- zaključio je Stefanović, koji je tokom obilaska razgovarao sa policijskim službenicima. 
 
 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17