• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.04.2019

17:28

ČOMIĆKA OČITALA LEKCIJU ĐILASU I EKIPI: U Skupštinu, pa se tamo bavite izbornim uslovima, REM-om i RTS-om!

Politika

ČOMIĆKA OČITALA LEKCIJU ĐILASU I EKIPI: U Skupštinu, pa se tamo bavite izbornim uslovima, REM-om i RTS-om!

Podeli vest

Poslanica DS Gordana Čomić očitala je na tviteru malu lekciju iz demokratije Draganu Đilasu, Vuku Jeremiću, Bošku Obradoviću i ostalima iz Saveza za Srbiju, zbog njihovih nerealnih protestnih zahteva

Čomićka je liderima SzS dala do znanja da se dijalog vlasti i opozicije ne vodi na ulici već u parlamentu, kako dolikuje političarima u demokratskim državama kao što je Srbija.

Foto: printscreen Tviter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 5 godina

A šta kaže Lutovac? Gospođa Čomić je razumna žena i demokrata, to znamo. U ovom slučaju DS treba da se opredeli da li ostaje DS ili postaje SzS. Zajedno sa onima koji bi zabranili pevače i glumce i prete neistomišljenicima.

Kalimero

pre 5 godina

Pa ovo je mnogo više od cirkusa, Čomićka to prvo treba da objasni njenom predsedniku stranke DS Lutovcu, koji na mitinzima urla rame uz rame sa Đilsom, Jeremićem i Obradovićem. Koga to onda Lutovac tamo predstavlja ako mu članovi najužeg rukovodstva DS (Mićun, Čomićka) govore da se vlast uzima na izborima i odluke donose u parlamentu? Ovo je baš j*bo lud zbunjenog ... I onda im kriv Vučić i izborni uslovi, REM i RTS?

Kalimero

pre 5 godina

Gospođo Čomić, onda to prvo morate da objasnite svom partijskom šefu Lutovcu koji na skupovima urla zajedno sa Đilasom i Jeremićem i prodržava bojkot parlamenta. Baš ste cirkus ...

jadranin

pre 4 godine

@ Kalimero! Pa DS je pukao kao oblanda. Ta stranka više ne postoji jer je Đilas kupio za kamatu koju mu DS nije platio kada im je pozajmio pare. DS je privatna partija Đilasa, samo što gospođa Čomić neće u to zmijsko gnezdo.Žena zna gde se raspravlja o izbornim uslovima. A to je Skupština Srbije.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija