• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.04.2019

14:10

SRPSKA LIGA: Zahvaljujući ministru Stefanoviću razotkrivene laži šiptarskih lobista u Srbiji!

Politika

SRPSKA LIGA: Zahvaljujući ministru Stefanoviću razotkrivene laži šiptarskih lobista u Srbiji!

Podeli vest

Srpska liga saopštila je danas da su zahvaljujući ministru Nebojši Stefanoviću razotkrivene laži šiptarskih lobista u Srbiji. Saopštenje Srpske lige prenosimo u celosti:

- Očigledno je da pojedine tzv. nevladine organizacije u Srbiji brane poliitiku nezavisnosti Кosova i rade isključivo u interesu šiptarskih terorista, jer po svaku cenu žele da izazovu sukobe i promovišu ideju velike Albanije, šireći laži o napadima na pripadnike albanskog naroda u prestonici i uništavanju njihove imovine, zbog čega im je meta bio i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović koji je svojom izjavom da, tokom okupljanja građana u Borči, nije bilo nikakvih incidenata niti materijalne štete, čime je razotkrio sve manipulacije i laži šiptarskih lobista u našoj zemlji – izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige (SL).

I ovaj put su ministar Stefanović i MUP Srbije, stavili do znanja svima onima koji ne žele dobro Srbiji, da nikada neće dozvoliti narušavanje javnog reda i mira, kao i da ti isti dušebrižnici koji navodno strahuju za Albance u Beogradu, treba više da brinu za bezbednost i sigurnost srpskog naroda na Кosovu i Metohiji koji je svakodnevno izložen brutalnim fizičkim napadima i sistematskom nasilju šiptarskih terorista, u koje su uključeni paljenje i krađa imovine Srba koji žive u južnoj srpskoj pokrajini – zaključuje Đurđev. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija