• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/NIN

13.06.2019

13:28

JOVO BAKIĆ poziva na nasilje: TREBA S PUŠKAMA UPASTI U RTS!

Politika

JOVO BAKIĆ poziva na nasilje: TREBA S PUŠKAMA UPASTI U RTS!

Podeli vest

Sociolog Jovo Bakić, nekadašnji bliski saradnik Saše Jankovića i Borka Stefanovića, ponovo priziva revoluciju u Srbiji. Ovog puta, otišao je korak dalje pa je u intervjuu za nedeljnik NIN pozvao na oružani upad u Radio-televiziju Srbije?!?


Na konstataciju novinara da se protivio upadu Boška Obradovića i Dragana Đilasa u zgradu RTS tokom demonstracija 16. marta ove godine, Bakić je rekao:

- Ne. Pazite, da su imali duge cevi pa da upadnu. Pa ako upadate tamo, šta ćete bez dugih cevi? Šta je vaš cilj? idete tamo i onda vašem kolegi upere dugu cev u glavu i kažu: čitaj pripremljen tekst, upravo smo preuzeli vlast! Inače, ako nemate duge cevi, a upali ste u RTS, šta ćete tamo?! - rekao je ostrašćeni Bakić.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Bakić poziva na nasilje i haos u Srbiji. Prilikom gostovanja na Al Džaziri u aprilu ove godine, jasno je i glasno rekao:

- Ja bih voleo da ih jurimo po ulicama, ja bih to voleo!

A na pitanje voditelja da li je to onda revolucija, on je odgovorio:

- Da! Ja bih to voleo!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
rale

pre 4 godine

ovog coveka udarila suncanica u glavu.dali je njemu poznato u kom vremenu zivi.verovatno je u srbiji unosno biti protiv svoje drzave i pricati gluposti.hoce i on da se ogrebe za neki dolar.videla zaba da se konj potkiva,pa stala u red za potkivanje

rade

pre 4 godine

Zar je moguce da u Srbiji nema vise mjesta u ludnici???

Dragi

pre 4 godine

Da li može država Srbija da kazni i procesuira Bakića i njemu slične? Nažalost, ne može. Zašto ne može? Zato što Srbija nije ozbiljna država. U Srbiji možete da upadate u institucije države, možete da blokirate ulice, javne radove, možete čak da jurite, proganjate i blokirate predsednika Srbije i...nikom ništa.

Doca

pre 4 godine

Vidi dilbera. Sa puškom uđe u RTS I uzeo je vlast???!!! E ovo je bolest.

Nislija

pre 4 godine

Dace Bog i ne samo da vas jurimo nego i da vas stignemo...prvo ce da gori pink a onda naravno informer...zivi bili pa videli...ti koji citas ovo i odlucujes da ga ne objavis doooobro da razmislis zasto to radis. Koja su moja uverenja ja koji cekam revoluciju i obracun sa svima vama, pocev od sns sps preko dss ds i svih ostalih politickih stranaka. Sve cemo vas pohapsiti i oduzeti sva prava dok se kompletan politicki i drustveni sistem ne izgradi iz osnova, postojeci naravno mora da se razmontira do poslednjeg srafa. EU mrs u pm, Rusija mrs u pm, Ameri vi pa tek mrs u picku materinu...svi oko nas mrs u picku materinu. Dok ne sredimo svoje dvoriste, tudja nas ne zanimaju. Mozda ce da traje godinu dve tri ali kad taj proces bude gotov Srbija ce konacno biti uredjena zemlja u kojoj ce biti lepo ziveti. Necete se ni zasta pitati niti cete glasati ni vi ni clanovi vasih porodica i prijatelji. Stranacki buzdovani kao sto su jutka, martinovic, risticevic i slicni...da im nisam u kozi. Mitrovic, Vucicevic, Maric..jaoooo majkoooo pa vi niste svesni sta vas ceka. Samo da znate im nas mnoooooogo i samo se ceka znak i onda krece renoviranje nase Srbije iz korena i temelja. Sad ti druze dobro razmisli kad ne objavis ovaj komentar zasto si to uradio...pozdrav

deda Raša

pre 4 godine

E moj Jovo, jesi li u skorije vreme testirao IQ? Verujem da nisi, da jesi ne bi tako diskutovao o dugim cevima. Evo dodji kod mene, i poklanjam ti jednu "dugu" cev. uslov je da licno uneses u RTS. Nije ti jasno da se klin klinom izbija, ali jedan uvek ostaje, pa tako i tvoje duge cevi. Pa ova MOJA, a ne TVOJA drzava ima mnogo duzih cevi kako bi se oduprela takvim kao sto si ti i tebi slicnim. Ostavi se budalastine, kad te narod nece, dzaba ti i duge cevi od onog SKOTA. Samo je Vuk donekle sa njima profitirao, dok se ovaj narod nije konacno opametio, povecao svoju IQ inteligenciju i sada vase namere cita kao Vukov Bukvar.

Milan

pre 4 godine

Prosto mi je ljigavo kada jedan bezmudi muškarac kevće i poziva narod na nasilje, preuzimanje vlasti i obračun sa neistomišljenicima! Da je "faca" ne bi terao, već predvodio nekoga! Batice, umorni smo od takvih kao što si ti! Molim te, uradi nešto od toga što kažeš, ili ćuti i pokrij se ušima...

Cica

pre 4 godine

Doći će dan kada će se Bakićeve reči obistiniti, Posle toga se ide na informer da se počiste govna jer septička jama se preljeva...ali vi ćete tada već biti uz neki novi DS. Govnari se lako kamufliraju... kao da vi volite Vučića, volite pare džukele trule

Milutin Vranjski

pre 4 godine

Druže Bakiću (jer daleko si ti od gospodina), i ja sam politički protivnik SNS-a, a li da ti dam jedan besplatan etno-politički savet; idi ti lepo u tvoju Crnu Goru, pa tamo upadaj i puškama i bombama u crnogorsku skupštinu i njihovu TV Bastilju. Jurišaj i upadaj u tu vašu Crnu Goru, pa ubijaj koga hoćeš ali te molim samo jedno - povedi i ove terzijske crnogorce koji su nas oslobadjali 1945-te tako da su preko 30.000 (slovima: tridesethiljada) ljudi pobili po Beogradu i bacali leševe u Dunav. Svako vaše "oslobadjanje" Srbije krvavo smo platili, a vi ste nakon svakog tog oslobadjanja bivali bestijalniji, bogatiji i glavatiji. Sikter bre!

jadranka

pre 4 godine

Ako je jovo bakic zeljan pusaka neka se vrati u liku i neka je povrati od hrvata a ne ovde da pravi haos dosta nam je oruzja i divljanja

Bane

pre 4 godine

Nikad nisam bio za Vučića, ali, ovi, tzv. opozicionari su degenerisani.

gd

pre 4 godine

pre toga jebati majku svima u informeru i alo. govna

Vla

pre 4 godine

Klosar jedan, tebe treba dobro izmlatiti, kao dete, kajsem po guzici tako da lezis samo na stomaku

Sumadinac

pre 4 godine

Mars go**O jedno ko si bre ti da nekome ptetis i takvi kao sto ste vi hocete u EU znasli da si ti ovako rekao nesto u nekoj EU zemnji pa ti bi danas vec bio iza resetaka 、hapsi Vucicu ta go**n.

Sasa

pre 4 godine

Veoma socijalo ispravno. Pa zar to nije za privođenje od strane policije? To je poziv na terorističku akcoju jbt.

Kalkulant

pre 4 godine

Tipično kukavički i "profiterski", kao što je uvek i činio. Po svemu sudeći, Jovo je bio "učenik" ili "kursista" kod Danice Drašković. I Dana je tako ispred Skupštine kukala što više nema Apisa, Obilića...! Znači, Jovo bi da neko drugi reskira sa "dugim cevima" i njemu izbori vlast!? Gosn Jovo, pušku u ruke pa na Skupštinu, a ostavi se huškanja. Da si ti išta vredeo ostao bi i opstao sa svojom formiranom strankom, ali pošto si video da bi sam morao nešto konkretno činiti i reskirati, brzo si ubacio u rikverc i smestio zadnjicu u profesorsku fotelju. Ipak je lagodnije "huškati" iz sigurne fotelje nego upasti u Skupštinu sa"dugim cevima".

bili

pre 4 godine

Ti i duge cjevi i revolucija...treba ti ih staviti u du.e,debilu jedan,pa ti bi se usro kad bi na ulici pukla guma u auta.Eto ti šanse čovjek vas zove da izađete sa njim na megdan,vas četiri pi.kice,pa ako imate muda izvolite.Da, da tako treba sa vama kao što vam Aleksadar kaže,..hajde bato,stisni sad...

Miki

pre 4 godine

Ova bagra na vlasti samo revolucijom moze da ode.

Petar Golemi

pre 4 godine

Aoj Jovo a da tebe malo nataknemo na tukija i da ti ondak viceš ,,Revolucija, Revolucijo,.....'' ako treba i lopticu u usta cemo staviti pa onda munlaj ,,Relooodziwegvqwr, RElowbčqwrfwr'''.....Crni Jovo jadu ljudski!!!!!!

laki

pre 4 godine

na licu go..o jedno i ti si neki intelektualac. je.i se svome jedan. mnogo si bre hrabar na rečima. đubre jedno za tebe je gov...a batina.

Saradžogla

pre 4 godine

Jovo ... Verovatno je od roditelja koji su u Beograd došli iz Bosne.A mož' biti da su iz Crne Gore a u prevodu na srpski se kaže Montenegrina.Otuda mu ta bahatost a još je i sociolog.Ajd sada meni mašincu objasni KOJA JE KORIST OD NJEGA ZA SRBIJU?Svršio folozofski fakultet pa je još analitičar i kritičar.PS.Da mu daš čekić prste bi izubijao.A sa brusilicom bi izvršio samoubistvo?Ju,daleko bilo.

Dmitar

pre 4 godine

Kakav gad od sociologa treba ga smestiti u Lazu Neznam šta rade tužioci i sudije u Srbiji.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Nije bolest sve što boli, postoje i bolesti bez fizičkog bola.

VLADO

pre 4 godine

TRBA VAS ZAUVIJEK UNISTITI.FUJ BAGRO PROKLETA.

AMatić

pre 4 godine

Kad nekome dođe naspremglave on lupa ovakve pretnje ali i za majtora ima majstor.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija