• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.06.2019

14:01

(VIDEO) VUČIĆ ODBRUSIO BAKIĆU: Ajde, ko Boga te molim, nemoj više da pretiš - DOĐI SA ĐILASOM I BOŠKOM, DA DOBIJEM TE "GRDNE BATINE"!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ ODBRUSIO BAKIĆU: Ajde, ko Boga te molim, nemoj više da pretiš - DOĐI SA ĐILASOM I BOŠKOM, DA DOBIJEM TE "GRDNE BATINE"!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas ironično, povodom izjave Jove Bakića da bi Vučić trebalo da dobije ''grdne batine'' i da bi upad u RTS sa ''dugim cevima'' bilo jedno od rešenja za Srbiju, da je to - demokratsko rešenje

 

- To je demokratsko rešenje. Neki koji svaki dan kukaju o nasilju, a onda u svojim intervjuima kažu da je u dugim cevima spas i da treba da dobijem grdne batine... A ja ću samo da odgovorim na drugačiji način: Ajde, ko boga te molim, nemoj više da pretiš po novinama. Ni ti, ni Ðilas, ni Obradović - rekao je Vučić.

Foto: Tanjug

Vučić je zatim uputio jasnu poruku Bakiću:

- Sva petorioca dođite - Obradović, Jeremić, Ðilas, Bakić..., recite gde da dođem ja sam. Vas petorica mene jednog prebijete, da dobijem te grdne batine. Ajde uradite to već jednom. Nemojte više da kukate, plačete, pretite po novinama svaki dan.

JOVO BAKIĆ poziva na nasilje: TREBA S PUŠKAMA UPASTI U RTS!

 

Govoreći o ''dugim cevima u RTS'' ukazao je da "tužilac ćuti":

- Svi ćute... I onda se pitate što lopovi nisu u zatvoru , kad su svi postavljali iste tužioce i sudije 2009. godine - dodao je Vučić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ljubiša

pre 4 godine

"svi postavljali iste tužioce i sudije 2009. godine" Pravosudni sistem je najveća prepreka boljem stanju u zemlji - sve te tužioce i sudije je postavio DS za vrme Malovićkine i Tadićeve "reforme" pravosudnog sistema ... 99% njih ćuti, ne eksponira se ali ispod žita svakodnevno ubacuju klipove u točak napretka Srbije.

Krajina U Srcu

pre 4 godine

Predsednice! Nista oni tebi ne mogu niti se usude. To su obicne seljacine koje ne znaju sta ce od muke. Sto se tice "dugih cevi" trebali su ih koristiti 1999 godine. A oni su tada bili negde po kaficima dok su deca ginula. Ne smije niko da te dira. Veliki pozdrav iz Vrnjacke Banje.

Milorad Culibrk

pre 4 godine

Bravo Predsednice. Bar ce te imati cast da dobijete batine od CERTIFICIRANE BUDALE ( posto ima sve diplome ) imenom Jovo Bakic.

RINGISPIL

pre 4 godine

Nemoj predsednice da se pozivas na lose TUZIOCE ti si vrhovna vlast. Smenjuj ih daj im otkaze kao i svim drugim gradjanima, kazni ih. Ovako otovrenopozivanje na krvoprolice nigde ne moze da prodje. Ne cinjenje je isto sto i saucestvovanje, predesednice.

mihajlo

pre 4 godine

A da probamo nešto da rešimo bez nasilja, jedan smo isti narod problemi isti, da idemo napred kao sav normalan svet.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17