• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

07.07.2019

20:14

(VIDEO) VESIĆ U 'KONTRAVIZIJI': To što se u Beogradu radi i gradi je Đilasu dokaz da je njegova vlast bila NESPOSOBNA!

Politika

(VIDEO) VESIĆ U 'KONTRAVIZIJI': To što se u Beogradu radi i gradi je Đilasu dokaz da je njegova vlast bila NESPOSOBNA!

Podeli vest

Zamenik gradonačelnika Goran Vesič izjavio je da je Dragan Đilas, dok je bio na vlasti najavljivao projekte, koje je, međutim, aktuelna vlast realizovala, što dokazuje da je tajkunova vladavina bila nesposobna

- Da oni grade i rade bilo bi im super. Setimo se da je Dragan Đilas najavljivao fontanu na Slaviji, slikao se na trgu, pa je nikada nije uradio. Sada kada smo je mi uradili, on je napada. Dakle, fontana na Slaviji treba, ali ne ako ćemo je mi uraditi – rekao je zamenik gradonačelnika za „Kontraviziju“.

Podseća da je Đilas promovisao projekat „Grad na vodi“, ali nije uspeo da skloni šut i vagone, ali sada ne valja to što aktuelna vlast radi „Beograd na vodi“.

Foto: Printscreen TV Pink

- To što mi gradimo njima pokazuje da su bili nesposobni, a da je Đilas više radio, mi bismo sada imali manje da radimo. Da je rekonstruisao Slaviju, mi ne bismo to morali da radimo, da je rekonstruisao Trg republike, mi ne bismo morali, kao i Savski trg, bulevare... Da je završio Most na Adi, ne bismo morali mi. Oni ništa nisu uradili – kaže Vesić. Podseća da je urađeno 500 fasada, 42 parka, trgovi, ulice...

Kaže da je najveći Đilasov uspeh kuća „Velikog brata“ u Pionirskom parku.

- On je izmislio starlete, rijalitije, pa mu sada isto to smeta. Uzeo je kuću u Košutnjaku, koja je inače kuća za smeštaj dece i omladine i od nje je napravio prostor za rijaliti. Uz to, da podsetim, da je bio gradonačelnik, a da je taj Pionirski park pripadao gradu: ne znam pospštoji li veći sukob interesa – kaže Vesić.

Podseća na propale projekta Dragana Đilasa: Puzzle grad i replika Terazija od 700.000 evra.

- Mi nećemo nikada uspeti da dostignemo toliko velike i bitne projekte – našalio se Vesić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 4 godine

Ovo ti super gostovanje isto kao pre neki dan u kanalizaciji slikaju te novinari a ti uzivas.

xy

pre 4 godine

Prestanite vec jednom pobogu!Pa nema dana da se ne javljate i kao deca u obdanistu optuzujete jedni druge kao uljezi.Zasto sve ovo niste govorili i iznosili na svetlost sunca dok su bili na vlasti,a ne sada? Ovo je samar onima koji su glasali za vas,jer vise se prica,optuzuje nego sto se radi.Na sta ovo lici politicari i sticenici aleksandra (najveceg)vucica?Valjda ima nesto i posle vucica.

mihajlo

pre 4 godine

Ova vlast pokazala da je spremna za velika dela.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17