• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.07.2019

00:21

(FOTO) OPOZICIJA CMIZDRI ZBOG MAKRONA! Čeda Jovanović: Nismo ni pomislili da tražimo od francuskog predsednika da nas primi!

Politika

(FOTO) OPOZICIJA CMIZDRI ZBOG MAKRONA! Čeda Jovanović: Nismo ni pomislili da tražimo od francuskog predsednika da nas primi!

Podeli vest

Predsednik Francuske Emanuel Makron biravi u dvodnevnoj poseti Srbiji, a danas je objasnio da nije bio moguć susret sa pristalicama opozicije jer nisu poslali zahtev na vreme

Predsednik Francuske Emanuel Makron izjavio je danas, na pitanje francuskog Le Monda zašto nije pristao da se sastane sa liderima opozicije u Srbiji tokom posete, da je pismo sa zahtevom za taj sastanak stiglo kasno

Kako su zakasnili sa zahtevom, pristalice opozicije su odmah počele da "cmizdre".

Lider LDP Čedomir Jovanović objavio je na svom profilu na tviteru kako oni nisu ni pomislili da traže od predsednika Francuske da ih primi.

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nekko

pre 4 godine

Da li vi stvarno smatrate Makrona bitnom osobom? Niko ga ne jebe dva posto u svetu isto kao i pickoustog. Silne demonstracije i neredi sirom Francuske. Nesposoban da zavede red u korist naroda, vec tera po svome. Isto tako i pickousti. Nas mora da slusa! Za svaki postupak koji se placa narodnim parama mora da pita gradjane! Platice kad poleti sa terase u Andricevom vencu.

Sta je crtas

pre 4 godine

Sta je "linijas", "crtas", pokazujes na ovoj slici da ti treba obrok na nos. Video si da je vrag odavno odneo salu, pa sad kao... Uopste ne znam, ko tebe podrzava, posle svih ovih godina tvojih lopovluka i poraza?

Bane

pre 4 godine

A, ti si taj pristojan i dostojanstven? Ćuti, sram te bilo, ne lupetaj.

Zoran

pre 4 godine

Nije to opozicija, to su ulične galamdžije, mali broj je u radnom odnosu u Skupštini Srbije, ali tamo idu da redovno podignu platu i da jedu pljeskavice u restoranu. Sednice skupštinskog doma ih ne interesuju. Pamet u glavu na sledećim izborima, pa glasati za poštene i vredne.

Petar

pre 4 godine

Pristojni ljudi plaćaju kiriju kad žive i rade u zakupljenom prostoru. Tebe je tužila stranka da tvoj LDP ne plaća kiriju za zakup poslovnog prostora. Ceo život si živeo na otimanju, izdaji i bahatosti. Ti nisi ni kulturan ni pristojan da deliš nekom savete!!

zoki

pre 4 godine

Pa , kako da te primi sa 0,01 posto LGBT glasova . Pa nije covek iz te price .

galilej

pre 4 godine

Čeda nema legitimitet da govori u ime naroda. A ne poznaje ni diplomatski protokol.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17