• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/republika.rs

22.07.2019

20:34

(VIDEO) KAKO SE REALIZUJE PLAN ZA SLOM VLASTI I PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučića ruše i preko beba

Politika

(VIDEO) KAKO SE REALIZUJE PLAN ZA SLOM VLASTI I PREDSEDNIKA SRBIJE! Vučića ruše i preko beba

Podeli vest

Prepad na majke sa bebama nova je taktika koju primenjuju protivnici vlasti kako bi srušili i slomili Aleksandra Vučića

Najnovija meta novinara Krika je šestomesečna beba Una Mali, čiju majku su istraživači Krika spopali nasred ulice i pratili je do ulaza u zgradu pokušavajući da dobiju materijal za priču protiv Vučićevih najbližih saradnika, konkretno brata Siniše Malog, ministra finansija Srbije, navodi republika.rs.

Zanimljivo je da je portal Krik pustio priču o Predragu Malom, a portal Javno.rs o sinu predsednika Danilu Vučiću isti dan kad je Srpski telegraf objavio tekst "BIA otkrila plan o slomu Vučića", u kom su najavljen žešći udar na familiju predsednika i njegove najbliže saradnike.

Naime, na snimku koji je objavila republika.rs jasno se vidi da je Krik angažovao osobu da u stopu prati Milicu Andrić, nevenčanu suprugu Predraga Malog, inače rođenog brata ministra finansija Siniše Malog.

Pripremljen da obavi zadatak novinar u jednoj ruci drži diktafon, u drugoj mobilni telefon i polako u stopu prati majku koja gura bebu u kolicima. Jureći za pričom koja treba da ocrni Malog i Vučićeve najbliže saradnike, istraživač Krika nasred ulice i na prepad zaustavlja majku koja gura kolica, ispituje je, a potom i prati u haustoru, do samog ulaza u zgradu, što su snimile sigurnosne kamere.

Foto: Republika.rs

Milica Andrić potvrdila je da ju je novinar Krika presreo nasred raskrsnice dok je bila u šetnji sa bebom.

- Dana kad je nastao snimak lice sa kamere mi je prišlo na raskrsnici dok sam šetala dete i postavilo mi pitanje da li sam joj majka ili sestra. Odgovorila sam da sam majka, nakon čega sam nastavila šetnju sa bebom u kolicima. Kasnije, gledajući snimke bezbednosnih kamera koji su mi pokazani, prepoznala sam lice. To je bila ista osoba koja mi je postavila pitanje na raskrsnici - ispričala je Andrićeva.

Foto: Republika.rs

Izmišljali bolesti: Te ima rak, te mu seku nogu

U medijima koji učestvuju u kampanji protiv Vučića i njegove porodice često su objavljivani tekstovi u čijem fokusu su članovi Vučićeve familije. Tako su, primera radi, često navodili da je Andrej, brat predsednika države, vlasnik elitnog restorana u Beogradu. Iako nisu imali nijedan dokaz koji bi potvrdio tu tvrdnju i uprkos tome što je Vučić javno u više navrata govorio da njegov brat nije preuzeo poznati restoran, ista priča nekoliko puta dosad je objavljivana.

Bilo je izmišljotina i kada je zdravlje u pitanju, te su tako plasirali laži da Vučić da boluje od raka, a zatim i priče da će mu odseći nogu zbog bolesti...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mihajlo

pre 4 godine

Narod pomno prati opoziciju, posle im je krivo kada prođu loše na izborima.

Ljubiša

pre 4 godine

Da li je ovaj normalan?Pa kad ga bude neko premlatio onda će da kuka da je to napad na ''nezavisne'' novinare,ako je u opšte novinar,pa će da kuka da je ''diktatura na delu''...

Dr

pre 4 godine

To nije vest.... Vest je da brat Sinise Malog vizi audi koji je u vlasnistvu Milenijum tima, koji su glavni izvodjaci na projektu Beograd na vodi... I poenta je sprega kriminala i vlasti... O tome treba pisati

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija