• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

23.07.2019

23:59

SINIŠA MALI: Udarili su i na moju porodicu!

Politika

SINIŠA MALI: Udarili su i na moju porodicu!

Podeli vest

Novinarima KRIK-a nije dovoljno što napadaju mene već godinama unazad i izmišljaju razne afere, nego su sad prešli i na mog brata, moju bratanicu Unu i njenu majku, izjavio je ministar finansija Srbije Siniša Mali, komentarišući incident u kojem je, novinar presreo nevenčanu suprugu ministrovog brata, Predraga Malog

Mali je rekao, prenose "Novosti", da je ćutao kada su njega napadali, ali da ne može da ćuti sada kada napadaju njegovog brata i njegovu porodicu.

"Verovatno im je ponestalo ideja pa nemaju šta više da kažu o meni, te su prešli na moje najbliže, koji sada treba da ispaštaju, iako nemaju nikakve veze sa politikom. Uhođenje i presretanje na ulici majke sa šestomesečnom bebom oni nazivaju istraživačkim novinarstvom. To je stvarno otišlo predaleko", rekao je Mali, prenosi list.

Navodeći da je već godinama u politici, Mali je rekao da je naučio da trpi "njihove besmislene napade, dobacivanja, njihova praćenja i njihovo čekanje svakog jutra na poslu u Skupšitni grada".

"Trpeo sam i napade oko nepostojećih stanova, za koje se naravno na kraju ispostavilo da su lažni. Ali porodica mog brata to ne može i ne treba da trpi. Samo se pitam šta je sledeće? Koliko daleko planiraju da idu? Očigledno smatraju da su im u borbi sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sva sredstva dozvoljena", zaključio je Mali.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
PIZDO

pre 4 godine

Udario si ti na 1200 porodica .. manjinskih akcionara Lukoila .. stoko lopovska ..

mihajlo

pre 4 godine

Nije se igrati sa životima naše dece, to su ipak samo deca.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17