• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.07.2019

17:14

(FOTO) DNO DNA! ĐILASOVA PROMOTERKA VESNA PEŠIĆ PODSMEVA SE PRETNJAMA UPUĆENIM DECI PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Politika

(FOTO) DNO DNA! ĐILASOVA PROMOTERKA VESNA PEŠIĆ PODSMEVA SE PRETNJAMA UPUĆENIM DECI PREDSEDNIKA VUČIĆA!

Podeli vest

Nakon monstruoznih pretnji upućenih Milici i Danilu, deci predsednika Aleksandra Vučića, veći deo javnosti Srbije ostao je šokiran. Svi su ovaj čin osudili i nazvali monstruoznim, svi, osim njih, opozicije, na čijem čelu je žuti tajkun Dragan Đilas i njemu slični

Jedna od takvih je i Vesna Pešić, koja se u ime svojih kolega oglasila na tviteru. Ona ne samo da ne osuđuje ovakav monstruozni čin, već mu se i podsmeva, komentarom da Vučić sam sebe napada?!

Foto: printscreen Twitter

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SS

pre 4 godine

Zar ova gadura od žene još ide po zemlji.Jel to ona u DB kad zna ko šta kome potura ili je verovatno saučesnik.

Fikus

pre 4 godine

Pijanduri ponestalo para za viski pa lupeta po Đilasovoj narudžbini ... Hapsite i nju, nije ona ništa bolja od one bitange iz Šapca

caplin

pre 4 godine

A nije vam palo na pamet da je Borko iscenirao batine ?Kad vec pravimo teorije zavere.

Drago

pre 4 godine

Ova žena je "prolupala". Više ne ume ni tekst da složi kako treba, a o rasudjivanju da i ne govorimo.

Cojle

pre 4 godine

Vesna Pesic bolje da gaji unuke(ako ih ima) umesto sto glumi ludilo na kraju osme decenije. Najgore su iskompleksirane babe kojima nedostaje "ONA" stvar.

mihajlo

pre 4 godine

Ovakve izjave nisu svojstvene za normalnog čoveka.

Samosvesna građanka

pre 4 godine

Jadnica je toliko žurila da o Vučiću napiše izmišljotinu, da je skoro u svakoj svojoj napisanoj reči reči načinila slovnu grešku. Zar je moguće da sam bila član Građanskog saveza Srbije i zar je moguće da sam se devedesetih godina prošlog veka divila Vesni Pešić i poštovala je više od bilo kog ondašnjeg srpskog političara?!

mihajlo

pre 4 godine

Čime se ona još nije bavila, a ostala teška opozicionarka stalno.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17