• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.08.2019

23:43

POGODILA GA ISTINA! Ćosić napao medije, a pristalice opozicije uputile UŽASNE PRETNJE NA RAČUN VUČIĆEVE DECE!

Politika

POGODILA GA ISTINA! Ćosić napao medije, a pristalice opozicije uputile UŽASNE PRETNJE NA RAČUN VUČIĆEVE DECE!

Podeli vest

Da istina boli pokazao je Jugoslav Ćosić koji je napao medije, među kojima je i Informer, samo zato što su izveštavali o lažnim vestima na njegovoj televiziji N1

Direktor programa TV N1 Jugoslav Ćosić u toku večeri je napao na medije, po direktivi Dragana Đilasa.

Nazvao ih je antisrpskim, a zaboravlja da je upravo TV N1 pisala da su Srbi zločinci.

(FOTO) ĆOSIĆ NAČISTO PROLUPAO I POBRKAO LONČIĆE! Nazvao Informer antisrpskim medijem, a njegova N1 VELIČA SREBRENICU I PIŠE O SRBIMA KAO NAJVEĆIM ZLOČINCIMA!

Odmah nakon njegovih tvitova, oglasile su se pristalice opozicije koje su uputile brutalne pretnje na račun dece predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: printscreen Twitter

Podsetimo, prašina oko televizije N1 podigla se danas kada je na istoj osvanula lažna vest da je "opozicija napustila razgovore" sa predstavnicima vlasti, iako su Nebojša Zelenović  i Zoran Lutovac, sedeli na sastanku, što je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dokazao fotografijom lidera opozicije, koji su sedeli preko puta njega na sastanku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boro

pre 4 godine

samo da neutrališem ovu kletvu , Dabogda Vučići svi redom živjeli po 100 g i uvijek zdravi i veseli bili .

Dejan

pre 4 godine

Kakav ste vi šljam od lista. Još malo trajete. Lep pozdrav

Lela

pre 4 godine

Nema potrebe za pretnjom, sns de bori casno i posteno i samo istinom.

jadranka orlovic

pre 4 godine

sa ultraextremistickim likovima opozicije treba se obracunati kao sto sve normalne zemlje rade a ne mi o njima slusamo danima i na jednim i na drugim medijima jedni ih hvale drugi ih pominju po zlu tako da su stalno u zizi paznje auditorijuma a ima iza sake tih poremecenih tipova gomila normalnog sveta koja cuci u senci i ovih medijskih "zvezda"i odnjih ne mogu ni da se cuju ni da se vide.

Sorosev Mali

pre 4 godine

Potrovati ih sve, kakav kurac rak i leukemija, CIJANID ZA SNS/DS/SPS i SZS IZDAJNIKE!!!

Skandinavac

pre 4 godine

Koji nesoj od coveka nezna se koje gori od gorega. Dali N1 ili Opozicija sljam od ljudi za ovakve je dobar goli otok

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17