• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.09.2019

15:44

ĐILAS OPRAVDAVA ZLOČINE! Vulin: Izjava lidera SzS uvreda za sve žrtve OVK!

Politika

ĐILAS OPRAVDAVA ZLOČINE! Vulin: Izjava lidera SzS uvreda za sve žrtve OVK!

Podeli vest

Porediti Ramuša Haradinaja sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem strašna je uvreda za sve žrtve OVK, izjavio je danas ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarišući izjavu Dragana Ðilasa da se problemi na KiM "mogu rešiti samo bez ljudi koji su opterećeni prošlošću, dakle bez Vučića i kosovskih lidera Haradinaja i Tačija"

Vulin ističe da je "Vuk Jeremić Šiptarima dao opravdanje za secesiju, a Ðilas za sve zločine koje su počinili".

- Porediti Haradinaja sa Vučićem, strašna je uvreda za sve žrtve OVK. Takvu zlonamernu glupost može da kaže samo onaj kome nije stalo do srpskih žrtva i patnje njihovih porodica - rekao je Vulin.

(FOTO) MA ŠIROKO! NARODE, GLEDAJ KAKO SE ŽUTI TAJKUN BAHATI! Đilas pratio Svetsko prvenstvo u košarci, pa prošetao Kineskim zidom!



Kako je naveo Vulin, porediti predsednika Srbije sa ratnim zločincima je pravdanje šiptarskih zločina i izjednačavanje zločinca i žrtve.

- Šiptari već dugo ne pokušavaju da dokažu da nisu zločinci, dovoljno im je da su zločinici i Srbi, a takva laž bez pomoći Srba ne može da postane istina. Pošto nema nikakav plan za rešavanje problema na KiM Ðilas nudi poređenje koje će pravdati Šipatre i optužiti Srbe. Nije lako naći Srbe koji će opravdati Haradinaja i Tačija i svako zlo koje su činili Srbima, nije lako, ali jeste moguće, Dragan Ðilas je dokaz da i takvi Srbi postoje - rekao je ministar Vulin.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija