• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik/Informer

13.10.2019

19:35

SRBIJA ĆE SE SUOČITI SA 'PREVAJANIM' TERORISTOM, on će voditi dijalog sa Beogradom! SRBE MRZI toliko da je 1999. NAPAO I SAD...

Politika

SRBIJA ĆE SE SUOČITI SA 'PREVAJANIM' TERORISTOM, on će voditi dijalog sa Beogradom! SRBE MRZI toliko da je 1999. NAPAO I SAD...

Podeli vest

Danica Marinković, koja je kao sudija vodila istrage protiv najvećih favorita izbora na KiM, kaže da se Kurti za rat protiv Srbije spremao od 1991. godine

- Lider Pokreta 'Samoopredeljenje' i kandidat za premijera privremenih prištinskih institucija 1999. nije krio koliko mrzi Srbe, a govorio je da se za rat protiv Srbije spremao još od 1991. godine - kaže sudija Danica Marinković, koja je u vreme kada je bila sudija Okružnog suda u Prištini saslušavala Kurtija.

- Aljbin Kurti nije stigao da okrvavi ruke jer je uhapšen na vreme. Da nije, verovatno bi uspeo da organizuje gerilsku mrežu među Albancima u Prištini tokom rata 1999. godine - kaže Marinkovićeva za Večernje novosti.

ŠIPTARI SE POMIRILI, SRBIJA IH OPET RASTURILA! Prištinu očekuje spektakularan poraz u MPO, EKSER U "MRTVAČKI SANDUK" ZABIĆE IM ANGOLA U IME BEOGRADA!

Ona se priseća da joj je Kurti tokom saslušanja 2000. godine na besprekornom srpskom izdiktirao sva mesta na KiM gde se u ime štaba OVK, kao prevodilac i savetnik Adema Demaćija, "oca" OVK, sretao sa predstavnicima međunarodne zajednice.

- Tvrdio je i da je kontakt sa teroristima OVK prekinuo 1999. godine posle Rambujea, nezadovoljan 'mekim' pristupom Zapada prema Srbiji - navodi Marinković.

SRBI U SAD SPREMAJU TUŽBU PROTIV KLINTONOVIH, upoznaće i Trampa sa zločinima Bila i Hilari?! SRBIN KOJI JE POSLAO AMERE NA MESEC stoji iza ove inicijative!

Ona je upozorila i da tu Kurtijevu izjavu iz istražnog postupka ne treba uzimati zdravo za gotovo, jer je bilo jasno da je, kada je uhapšen 1999. godine, pokušao da uspostavi albansku gerilsku mrežu u gradovima na KiM.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 4 godine

Gradjani kosova se pate dok albanski diktatori pune dzepove! Namerno nece da postignu sporazum sa Srbijom jer su ovako aktuelni i mogu da peljese dijasporu za novac!!!!

zoki

pre 4 godine

Kako rece se zove ? Kurti ??? Neznam zasto ali me podseca na polni organ -

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija