• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

20.10.2019

17:10

SAMO ĐILASOVE NEZNALICE NE MOGU DA SHVATE! MIRKOVIĆ: Novi most umesto železničkog nije hir već potreba!

Politika

SAMO ĐILASOVE NEZNALICE NE MOGU DA SHVATE! MIRKOVIĆ: Novi most umesto železničkog nije hir već potreba!

Podeli vest

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini Beograda Aleksandar Mirković, ocenio je danas da samo takve neznalice, kao što je bivši pomoćnik Dragana Ðilasa, a sada predsednik Gradskog odbora DS i predsedavajući SzS Beograda Danilo Bašić, ne mogu da shvate da izgradnja novog na mestu starog železničkog mosta nije ničiji hir, već preko potrebna investicija

- Više puta je objašnjeno i razjašnjeno zašto do toga mora doći, ali ljudima koji se bave samo sitnim politikanstvom i bednom demagogijom, suvišno je ponavljati - naveo je Mirkovć u saopštenju.

Napominjući da su svoju nesposobnost dokazali kada su više puta preplatili Most na Adi, on kaže da je posebna ironija što Ðilas, Jeremić i Obradović, koji su "zbog poziva na linč, pretnji logorima, vešalima, paljenjem knjiga, danas sinonim za fašizam", pokušavaju da se lažnim patriotizmom nekako operu.

- U Beogradu i Srbiji, svima je jasno da SzS predstavlja samo gomilu propalih političara, koji su svoj period vlasti iskoristili za lično bogaćenje, a da su za to vreme iza sebe samo ostavljali pustoš i višemilionske dugove - rekao je funkcioner SNS.



Navodi da bi, kao neko ko dugo poznaje Ðilasa, Bašić mogao da kaže odakle Ðilasu 25 miliona evra i to samo u nekretninama i da li je on znao da mu je šef sa četiri privatne firme u periodu obavljanja državnih funkcija zaradio čak 619 miliona evra.

- Neće smeti Bašić ništa da kaže, ali i bez njegovog odgovara, znaju građani da tu ekipu i sve ostale koje je iznedrio režim DS-a samo kriminal karakteriše - kaže se u saopštenju.

Mirković ističe da će se politika razvoja Beograda, svakog dela, pa čak i onog najudaljnijeg, koju zastupa Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka, nastaviti i ubuduće, jer je to naš posao i jer to naš grad zaslužuje.

Bašić je ranije danas kazao da neko želi da promeni istoriju Beograda izmeštanjem starog železničkog mosta i tvrdi da sada neko hoće da ga izmesti zbog, kako je rekao, "spokoja žitelja Beograda na vodi".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17