• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ivan Radovanović

24.10.2019

13:40

NE PROPUSTITE NI POD RAZNO! Ivan Radovanović: Kako sam pisao kolumne Vesiću i ko je zavrnuo kliniku za posrnule čivave, pekinezere i koale!

Politika

NE PROPUSTITE NI POD RAZNO! Ivan Radovanović: Kako sam pisao kolumne Vesiću i ko je zavrnuo kliniku za posrnule čivave, pekinezere i koale!

Podeli vest

Ne znam čime sam to tačno zaslužio, ali postao sam "mesage box". Ko god napravi neko sranje, odmah viče: "Ivan R. pisao kolumne Goranu V." Pa vrh.

Ono što se odaziva na Bastać, prednjači. Onda o tome krenu da pišu, kolumnisti.

Pogotovo kada ono Bastaća dignu na aerodromu, sa nekih 13 iljada evra. Pa on to odmah objasni pomenutom činjenicom: "Ivan R. pisao kolumne Goranu V."

To ovim putem potvrđujem, evo javno. Dakle, jeste, i Goran V. mi je to pisanije platio taman 13 hiljada evra.

Ali ne meni lično. Nego ih je prvo poslao prijatelju u Dubai.

Pa se taj prijatelj našao sa ono Bastaćem, i dao mu pare.

Da mi donese.

Ali ne meni lično, nego da ih da Jasmini Lukač, koju od te količine zaboli stomak.

Pa ih ona da Draži Petroviću.

Pa Draža Petrović hoće da pukne od muke, što on ne piše Vesiću, nego samo Đilasu, škrtici, i da pare Slaviši Lekiću.

Pa Lekić onda, kada vidi za koliko ja radim, a za koliko malo on, Draža i Jasmina, popizdi, i baci pare kroz prozor.

A ispod prozora ih dohvati Ištvan Kaić, koji stalno tu prolazi, ispod Lekićevog prozora, pošto je ubeđen da se tu skupljaju alkosi i narkosi, a zašto, Ištvan zna, a možda i Bog, ja pojma nemam.

Pa Ištvan, pošten, ode u Biro za izgubljene i nađene stvari.

Pa Biro obavesti nadležne.

Pa nadležni jave Vesiću.

Pa Vesić uzme pare i da ih meni, zaradio sam ih.

Posle ja sve to uplatim Klinici za posrnule čivave, pekinezere i koale, pošto tamo ima dosta ozbiljno bolesnih.

Takav je, dakle, bio plan, i sve bi bilo skroz cool, da ono Bastać nije krenuo da laje na aerodromu, šta ćeš, čivava je to, ne ume da ćuti.

I odmah ga u'vatili. Sve sa Vesićevih, to jest mojih 13 'iljada, namenjenih nerviranju Jasmine Lukač, Draže i Lekića, ali i spasavanju posrnulih čivava, pekinezera  i koala, što je, sve zajedno, skroz humano. I jedno i drugo.

O tempora, o mores. I šta će onda, čudna su vremena, još čudniji običaji, nesrećni ono Bastać, na aredromu, kada plan propadne?Nema šta, nego da kaže istinu: "Ivan R. pisao kolumne Goranu V."

Čime je istina pobedila, ali je Vesić ostao bez kinte. I ja ostao bez kinte. I posrnule čivave, pekinezeri i koale bez lekova.

Što me dovelo u nezgodnu situaciju da sada moram da počnem da pišem kolumne Jasmini Lukač, Draži i Lekiću, pošto sami to ne umeju.

Dakle, braćo i sestre, skupite pare.

Pa rečenice neće da vam izlaze iz dupeta, nego iz glave. I bićete, konačno, duhoviti. I znaćete više od one četiri reči - qurac, p..ka, govno, sisa.

I ne brinite, gazde će znati da plate, kvalitet.

A i spasićete tolike životinjice. Egzotične. Polutane.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17