• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.12.2019

19:23

VUČIĆU, OVO TI LIČNO ZAMERAM! Poslanik SNS OGORČEN DIVLJAŠTVOM opozicije: Evo, garantovaćemo vam i pobedu na izborima, samo više NE LUPAJTE VRATA SKUPŠTINE!

Politika

VUČIĆU, OVO TI LIČNO ZAMERAM! Poslanik SNS OGORČEN DIVLJAŠTVOM opozicije: Evo, garantovaćemo vam i pobedu na izborima, samo više NE LUPAJTE VRATA SKUPŠTINE!

Podeli vest

Poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Ðukanović predložio je večeras, pošto, kako je rekao, vlast prihvata sve zahteve dela opozicije, da im garantuje i pobedu na izborima kako više ne bi lupali na vrata skupštine

 

Ðukanović je, tokom rasprave o setu zakona kojima se unapređuje izborni ambijent, rekao i da nije normalan zahtev opozicije o pomeranju datuma održavanja izbora, kao i da to nije moguće rešiti leks specijalisom, jer, kako je objasnio, poseban zakon ne može da derogira Ustav.

- Oni sad traže da pomeramo datum održavanja izbora zato što je neko njima šapnuo da bi mogli da pobede. Evo ja predlažem, pošto mi sve prihvatamo što oni traže, hajde onda da im garantujemo pobedu na izborima da oni više ne bi lupali ispred skupštine - rekao je Ðukanović.


On je dodao da lično zamera predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i čitavom državnom aparatu zašto ne reaguju protiv takvog divljaštva.

- Nekom može da se desi da šeta ulicom i da ga iz čista mira napadne Boško Obradović koji ne dolazi u skupšitnu, ali dolazi da lupa na vrata sa svojim divljacima. Da li je to normalno? Hoće li država zaštiti većinu od manjine? Manjina koja ima finansijsku i medijsku logistiku maltretira kompletno stanovništvo i niko ne reaguje - rekao je Ðukanović.

PREDSEDNIK VUČIĆ STIGAO U ATINU! Sutra sastanak sa Micotakisom! TEME: Bilateralni odnosi, EU i Kosovo! (FOTO)



Smatra da bi njega, da je uradio isto što i Obradović, uhapsili i da bi morao da ide na suđenje, te upitao hoće li se poštovati zakon i da li će neko odgovarati zbog upada u RTS, lupanja na vrata skupštine, prebijanja novinarki Pinka...

- Posle kažu ovde nema demokratije. Pa meni se čini da je ovo malo preterana demokartija, iako ne može da bude preterana, ali ovo zaista prelazi u anarho stanje. Nadam se da će država početi da primenjuje zakone i da kažnjava izgrednike - rekao je poslanik SNS.

Ðukanović je dodao da se pridužuje zahtevu dela za smenu rukovodstva u RTS, ocenjujući da je reč o “najgoroj televiziji koja je ultra opoziciona”.

- Mislim da je to ubedljivo najgora televizija, ne znam zašto oni protestuju protiv njihovih kadrova u RTS? Evo ja bih im se pridružio da se smeni celo rukovodstvo, samo neka nađu modus kako se to radi. Isto važi i za REM. Ja REM-u zameram zbog čega ne reaguje na to što jedna strana televizija krši zakon - rekao je on.

Ðukanović je ocenio da je deo opozicije nakon takvih zahteva prešao na onaj koji se odnosi na pomeranje izbora što je, kako kaže, “tek ludilo”, jer traže da se ne poštuje Ustav.

 

 


Funkcioner SNS se, kaže, zalaže da se hitno ukine izborna tišina, jer je, po njegovoj oceni, reč o besmislici s obzirom da postoje društvene mreže, te da se zalaže i da se uvede obavezno glasanje.

Ðukanović je pozvao funkcionere SNS da se spreme za borbu i da ne ćute pred agresijom.

- Idu nam izbori, biće nam sve teže, pogledajte šta rade, na šta su spremni, ljudi spremite se da se borite zato što oni neće imati milosti prema vama. Ako budete negde začaureni, ako budete ćutali, ako se budete konstantno povlačili i prihvatali svaku njihovu agresiju, a da ne odgovorite, verujte da će nastaviti sa maltretiranjem da će vas biti strah da kažete da ste član SNS - poručio je Ðukanović.

 

 

ĐILAS JE APSOLUTNI VLASNIK DVERI, A BOŠKO JE NJEGOV TERIJER! Jugović objasnio: Njih dvojica žele državu u kojoj će se bogatiti kao prodavci magle i preko grbače naroda!



Podvukao je da je ponosan što je član SNS i da je spreman da brani svakog funkcionera te stranke, kao što smatra da svi oni koji su kršili zakon treba da idu u zatvor.

- Ne dozvoljavam da nam oni koji su opljačkali ovu državu drže lekcije - rekao je Ðukanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Буржоаска скупштина је; АКЦИОНАРСКО ДРУШТВО, а ВЛАДА, само њен "приватни предузетник"...!!

Penzionerj

pre 4 godine

I Ja zameram Predsedniku Vucicu. RTS prekida Skupstinski prenos zbog neke mode, u sluzbi je zutih i mnogo toga. Zahtevam hitno ukidanje pretplate i placanje iz budzeta, neka idu na trziste kao i sve televizije. Ukinuti divlje televizije ili da placaju nama porez. Pod hitno!

Lazni Bot

pre 4 godine

Tako je te pare treba preusmeriti na Pink da Vucic bude 0-24h i Zadrugu da ukinu da mu ne ulazi u termin.

Niko

pre 4 godine

Ako mislimo da idemo napred nema alternativa za direktnu demokratiju poput svejcarske neka se narod izjasni dal treba kaznjavati ili ne inace ovo sve se samo okrece u krug, opet vucic diktator, opet protesti i nijad kraja.

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Slazem se u svemu sa gospodinom Djukanovicem , mozda nam je predsednik neustrasiv , ali izgleda da se boji reakcije Evrope ako bi sankcionisao ovo divljastvo , ali pre svega treba smeniti sve drzavne tuzioce i sudije zameniti ih neuprljanim profesionalcima ako ih ima . A ovima sadasnjim zabraniti bavljenje advokaturom jer su uprljali cast profesije

RINGISPIL

pre 4 godine

Lepo ja rekoh. Plata Srpska cene Evopske svakoj budali je jasno da SUTRA SVI imamo IZVRSITELJA NA VRATU. Srbiju uredjuju USAID i MEDJUNARODNI MONETARNO FOND vlast je ovde samo izvrsilac. Glasao ne glasao doje na isto, narod VERUJE u price.

Djoko

pre 4 godine

Uvesti obavezno glasanje. Neka glasa za koga hoće ali mora da se pojavi na glasačkom mestu i da glasa. U suprotnom ne može dobiti od država pasoš i razne beneficije jer tu državu ne priznaje.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija