• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.12.2019

14:15

BRNABIĆ U ARGENTINI POSETILA Grob Milana Stojadinovića!  (FOTO)

Politika

BRNABIĆ U ARGENTINI POSETILA Grob Milana Stojadinovića! (FOTO)

Podeli vest

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić boravi u dvodnevnoj poseti Republici Argentini

Brnabić je posetu započela sastankom sa novoimenovanim ministrom spoljnih poslova, Felipeom Solom, dok će u toku današnjeg dana predstavljati Republiku Srbiju na ceremoniji polaganja zakletve i prenosa vlasti novoizabranom predsedniku Argentine Albertu Fernandezu.

Foto: Vlada Srbije

Premijerka Srbije juče je i posetila grob Milana Stojadinovića, nekadašnjeg predsednika Vlade Kraljevine Jugoslavije, koji je sahranjen u Argentini.
 
Polaganje cveća na grob Milana Stojadinovica nije deo zvanične posete i protokola, ali je predsednica pronasla slobodno vreme i obišla mesto gde je sahranjen nekadašnji ministar finansija i predsednik Vlade Kraljevine Jugoslavije.

Foto: Vlada Srbije

Zanimljivo je da je premijerka Srbije od predsednika Srbije Aleksandra Vučiča dobila na poklon upravo knjigu o Milanu Stojadinoviću, kada je predsednik Vučić napuštao mesto predsednika Vlade.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
slađa

pre 4 godine

Hvala Argentini! Gest za pohvalu premijerke Ane Brnabić. Da učinimo sve kako umni ljudi, patriote, dobri i savesni građani Srbije više nikada ne budu izloženi surovim istorijskim okolnostima i svoj život zamišljaju ili projektuju u tuđini. U kontekstu izgnanstva ili svojom voljom. Da Srbija uvek i svima bude dom.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija