• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kosovo- online

18.12.2019

12:18

AKO SRBIJA NE PRIZNA KOSOVO BIĆE RATA! Šiptarka Tahiri ozbiljno preti

Politika

AKO SRBIJA NE PRIZNA KOSOVO BIĆE RATA! Šiptarka Tahiri ozbiljno preti

Podeli vest

Bivša šefica pregovaračkog tima Prištine u dijalogu sa Beogradom Edita Tahiri izjavila je danas da ukoliko Srbija ne prizna nezavisno Kosovo u postojećim granicama dogodiće se rat, prenosi Ljajmi

- Ako Srbija ne prizna Kosovo u postojećim granicama, kao nezavisnu državu, imaćemo i rat - rekla je Tahiri na  konferenciju "Put ka konačnom sporazumu između Kosova i Srbije".

Ona je istakla da dijalog između Srbije i Kosova nije prekinut zbog taksi već zato što je "država Kosovo bila u opasnosti" i dodala da Kosovo i Srbija nisu "dve Nemačke".

KOME ĆEŠ TI DA DELIŠ LEKCIJE O PRAVDI? Đurić odbrusio Pacoliju: TI SI BARJAKTAR ŠOVINISTIČKE KAMPANJE!

Konferenciju "Put ka konačnom sporazumu između Kosova i Srbije" organizovao je Demokratski institut Kosova.

U okviru dva panela predstavnici civilnog društva i medija razgovaraju o mogućem sporazumu između Kosova i Srbije kao i uključivanju žena u mirovne procese.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
DEDA RAKA

pre 4 godine

Nemoj da se posle Arnauti kaju posle ovih reči ! Biće im mile i Prokletije !

SS

pre 4 godine

Rat,hoćete ponovo rat,e pa onda će se valjda naši pametnjakovići opametiti i ispuniti vam želju,al bez prebivališta na KiM.

Saradžogla

pre 4 godine

Госпођо Тањири,мислиш ли да би албанци гинули за нешто што није њихово?Наравно да не би!Да ли би албанац стао под команду српских изрода Даниловића који мисли да је Тачи?А Куртовић мисли да је неки Курти.Пошто су амери постали ТРЕЋЕРАЗРЕДНА војна сила после Русије и Кине питање је дана када ће Бондстил престати да буде ,,војна'' база нарко албанске мафије.Сложна акција Грчке,Македоније,Црне Горе и Италије и ето СВИ АЛБАНЦИ У АЛБАНИЈИ!И да помогну бугари,мађари и хрвати?Зашто они?На пример,освоје ли албанци Србију они су следећи ...

Srdjan

pre 4 godine

Zasto siptari traze Medvedju?? Odatle je vazdusna linija do Pristine 30 km . Mozemo da ih zasipemo od gvozdike preko ognja do nore i aleksandra sa tonama gvozdja u roku od dva sata. Ako nas generalstab ozbiljno planira za 24 sata ostace bez struje vode i tv i telekomunikacija (25 naleta sa po tri aviona na 5-6 cilja po naletu) Sa pancirima kubovima i Pasarsom im ni Nato nece moci da efektivno pomogne na bojnom polju....Kosovo je bio projekt americko-evropske koalicije....a ona se raspala

Maganik

pre 4 godine

Jedva cekamo drugo poluvrijeme. Ovaj put nece biti milosti. Do kraja i do istrebljenja, pa kom opanci, kom obojci.

Mikac

pre 4 godine

Samo nemojte da zaboravite da ste sada svi vi na kosovu legitimni cilj (izuzev srba na Kosovu i Metohiji). Ako mislite da će amerikanci ili evropljani ratovatai za vas, varate se , oni će Vam dati samo oružje i ništa više. Što vam više oružja daju vas će biti sve manje.

Darko

pre 4 godine

Тешко да може да буде рата. Може само да се деси да их згазимо као бубашвабе што и јесу. Овај пут нето тешко да ће моћи да им помогне, без дебелих последица по саме себе. А запад тешко да је спреман да прихвати тај ризик због њих.

Aleksa Srbin

pre 4 godine

Hahahaha , pa ovi siptari i siptarke nacisto prolupali , sve budala do budale

karibljanin

pre 4 godine

ja bio beogradjanin. nek ti se zelje ispune.

jova

pre 4 godine

Srbija i srbski nard nikada neće priznati lažnu tz.državu kosovo jer je Kosovo srbsko,bilo i ostaće. Bog vam neda državu na tuđoj zemlji.Srbiji,i ako bude rata,jer i ratom nemožete naterati Srbiju da vas prizna, a ako bude rata,tek ćete tada izgubiti trajno tu vašu lažnu tz.državu kosovo.ti Tahiri si Bibliski nepismena žena kao i tvoji saradnici i neznaš šta dolazi,vama su dani na tuđoj zemlji odbrojani,jer vaš tatko propada i vi sa njim,a vi to neznate,ali ćete uskoro saznati.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija