• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.12.2019

10:21

VULIN BRUTALNO ODGOVORIO KOLINDI: Ako ulazak Srbije u EU zavisi od Kitarovićke, TREBA ODMAH DA SE ZAHVALIMO NA ČLANSTVU!

Politika

VULIN BRUTALNO ODGOVORIO KOLINDI: Ako ulazak Srbije u EU zavisi od Kitarovićke, TREBA ODMAH DA SE ZAHVALIMO NA ČLANSTVU!

Podeli vest

Ako ulazak Srbije u Evropsku uniju zavisi od trezvene i pribrane odluke Kolinde Grabar Kitarović onda da se odmah zahvalimo na članstvu i nastavimo svoj život bez puta ka EU, rekao je ministar odbrane Republike Srbije Aleksandar Vulin

- Ako je uslov za članstvo u EU da prihvatimo da proteranih i opljačkanih 500.000 Srba iz Hrvatske nisu bili rodjeni u Hrvatskoj i da rat izmedju državljana iste zemlje različitih nacionalnosti nije gradjanski rat, onda pre nego udjemo u EU, da se najpre pozdravimo sa zdravim razumom i svakom logikom - izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin odgovarajući na poruku Kolinde Grabar Kitarović, sa predizbornog skupa u Vukovaru, da Srbija od nje i Vlade premijera Plenkovića neće dobiti zeleno svetlo za ulazak u EU.

KOLINDA, MA KO TEBE UOPŠTE NEŠTO I PITA O SRBIJI?! Kitarović preti našoj zemlji! ŠTA REĆI, MNOGO SMO SE U*RALI!

Ministar odbrane je dodao da, "ako je uslov da udjemo u EU da prihvatimo da će Hrvatska pisati našu istoriju i odredjivati koji Srbi su ratni zločici, onda možemo odmah da se spremimo da će naša deca učiti da je i Jasenovac bio radni logor, a streljane Ustaše u Blajburgu nevine žrtve. Ako je EU zajednica u kojoj se kao u Hrvatskoj odluka Ustavnog suda o upotrebi ćirilice ne sprovodi zato što je to pismo Srba, dajte da odmah prestanemo da brojimo otvorena poglavlja i da nastavimo da razvijamo i branimo svoju Srbiju".

- Ako EU donosi odluke o članstvu Srbije na osnovu frustracija i kompleksa hrvatske politike neka nam to sada kažu da se ne iznenadjujemo ni mi ni oni - poručio je ministar Vulin.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stevan

pre 4 godine

Pa, koji deo tebi nije jasan da se nebi iznenadjivao.Sta jos EU, izmedju ostalog sto nam se desilo i desava treba da ti kaze,pa zar vi koji donosite odluke ne vidite i ne cujete.Pa zar mora da vam se crta!!

Lala od Banata

pre 4 godine

Apsolutno je covek u pravu, sa sadasnjim sistemom odlucivanja u EU mi tamo nemamo sta da trazimo. Poradimo mi na nasim standardima i jacajmo biznis a Zagreb zeleni grad od jeda i pakosti.

djole

pre 4 godine

nemacka je jos davno rekla da ce hrvatska biti zadnja zemlja koja ce uci u eu.Srbija je slobodarska zemlja i zato nikada nece uci u eu.

Slobodan

pre 4 godine

Ja licno mislim da dogod su hrvati u EU mi tamo netreba da idemo ne bi trebalo sami sebe da ponizavamo

MilosObilic1389

pre 4 godine

Никада се нисам гурао тамо, где ме не желе...Зато се чудим...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17