• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.12.2019

13:05

VUČIĆ ODGOVORIO ĐILASU: Možda sam ja lud, ali Srbija već četiri godine ima suficit u budžetu i više kilometara autoputa nego ikad!

Politika

VUČIĆ ODGOVORIO ĐILASU: Možda sam ja lud, ali Srbija već četiri godine ima suficit u budžetu i više kilometara autoputa nego ikad!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je danas na Divčibarama uvredu koju mu je uputio lider Saveza za Srbiju Dragan Đilas, rekavši da je "lud"

- Možda sam lud, ali Srbija četiri godine zaredom ima suficit u budžetu, uradili smo više kilometara autoputa nego u poslednjih 40 godina - rekao je Vučić. 

On je dodao da je situacija u Krušiku teška zbog jezive kampanje, kao i da je u planu da se radi na razvoju ovog dela Srbije. 

- Imamo danas tešku situaciju u Krušiku zbog jezive kampanje, ali mi ćemo uskoro imati razgovor sa predstavnicima i pomoći da povratimo teško sticani ugled Krušika. Dovešćemo jednog velikog investitora u Valjevo - rekao je predsednik. 

 

 

O izborima u Hrvatskoj: Ne mešam se, ali ne verujem u prognoze


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je, povodom današnjih predsedničkih izbora u Hrvatskoj, da ne želi da komentariše unutrašnje stvari drugih zemalja, da će Srbija svakako nastaviti da gradi dobre odnose sa tom državom, ali I da ne veruje u zvanične prognoze.

- Ne mešam se nikada u unutrašnje stvari drugih zemalja, nisam tako uveren u zvanične prognoze - rekao je Vučić na Divčiarama.

Napomenuo je da su njegovi zaključci malo drugaciji posle javnog sučeljavanja kandidata, jer, kako kaže, čini mu se da politiku bolje poznaje od ljudi koji se time ne bave.

- Mi ćemo da gradimo dobre odnose, neka bude da se oni bolje razumeju od mene. Nikada i ni od koga nećemo trpeti poniženja, ni prema srpskom narodu ni prema srpskoj državi - zaključio je Vučić.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MilosObilic1389

pre 4 godine

Све би то било у реду када Председник Србије не би био и Премијер и министар унутрашњих послова и министар саобраћаја...То би било: као да ја играм истовремено: и Бека и Центархалфа и Полутку и Крило...Сам трчим, набацим лопту на "пеналтик" - а онда трчим главом да је убацим у мрежу...! Председниче: ТИ ТРЕБА ДА БУДЕШ КАПИТЕН ТИМА! Да их "упрегнеш" да раде...! А не да "свирају" по цео дан...Ти си " Газда"... али не да трчиш за њих све...НЕГО да организујеш посао...То ти је улога ... - да будеш селектор "екипе", а не - "девојка за све"...

Vns

pre 4 godine

Bravo za preCednika koji je sam gradiJo auto puteve...

mento

pre 4 godine

Ja nikada nisam cuo da je neko iz opozicije u Francuskoj tako vredjao presednika drzave.Da je to neko nazvao presednka "LUD" taj bi zavrsijo u bajbokani makar 3 meseca.

Lane

pre 4 godine

Opozicija nikad ništa nije uradila za državu, samo je potkradala narod i zemlju .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17