• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.12.2019

16:09

JOVANOV "RAZMONTIRAO" JEREMIĆA: Vuče, sve o Crnoj Gori rekao si u razgovoru s Roćenom!

Politika

JOVANOV "RAZMONTIRAO" JEREMIĆA: Vuče, sve o Crnoj Gori rekao si u razgovoru s Roćenom!

Podeli vest

Sve što misli o Crnoj Gori i odnosima Srbije i Crne Gore, Jeremić je rekao u razgovoru sa Milanom Roćenom, primetio je danas potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov

 

- Citiraću Jeremića uz nezadovoljstvo, jer je u pitanju psovka: ''J… smo majku i Srbiji i Crnoj Gori''. I to govori uz kikotanje i kliberenje" - citirao je Jovanov razgovor Vuka Jeremića sa bliskim saradnikom Mila Ðukanovića, Milanom Roćenom, u kojem je, kaže Jovanov, jasno definisao sopstveni odnos prema Srbiji i Crnoj Gori.

On je, odgovarajući na pitanje novinara kako vidi Jeremićevu izjavu da vlast u Srbiji nije reagovala adekvatno na donošenje Zakona o slobodi veroispovesti, izjavio da su državni organi Srbije postupili racionalno i razumno, vodeći računa o Srbima u Crnoj Gori.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić rekao je danas da je vlast u Srbiji diplomatski zataškavala dešavanja u Crnoj Gori i da je ambasador Srbije u Crnoj Gori predao kopije akreditiva istog dana kada je usvojen sporan zakon, a Jovanov je primetio da je Jeremić namerno propustio da kaže da se ambasador Srbije prvo sastao sa Amilohijem Radovićem.

- A zašto je to slagao i zašto je to prećutao? Pa, da bi mogao da pravi sve ove kasnije izmišljotine i da ih plasira u javnost - rekao je potpredsednik SNS.

- Jeremić, kada hoće da govori o Crnoj Gori, treba prvo da kaže građanima šta su on i Boris Tadić radili 2006. godine, kada je Crna Gora imala referendum za osamostaljivanje i kako su doprineli da danas situacija bude ovakva - dodao je Jovanov na konferenciji za novinare.

KAKAV LICEMER! Jeremić sad pljuje Vučića, a zaboravlja kad je zajedno sa Milovim savetnikom "JE*AO MAJKU SRBIJI I CRNOJ GORI"! (VIDEO)

Jeremićeva laž za srpskog ambasadora je, kaže, samo još jedna laž u nizu, poput njegovih ranijih izjava predsednika Narodne stranke da Aleksandra Vučića neće da primi Angela Merkel, da će izbori biti u novembru…

Prema oceni Milenka Jovanova, Jeremić želi sebe da predstavi važnijim nego što jeste i nikako da se pomiri sa tim da više nije "predsednik sveta", kako je, kaže, sam za sebe govorio.

Zaključio je da su srpski drzavni organi postupili mudro, jer se mora voditi računa o sunarodnicima koji žive u Crnoj Gori.

- Svako od nas može da uzme auto lak i da piše gluposti. SNS ne želi da svojim delovanjem odmaže državljanima drugih zemalja, koji se izjašnjavaju kao Srbi. Takve greške su činjene u prošlosti - rekao je Jovanov.

Potpredsednik SNS kaže i da niko u toj stranci ne gleda na dešavanja u Crnoj Gori sa simpatijama i ravnodušnošću, ali da svako mora da razmisli da li svojim delovanjem pogoršava stvari, jer su mir i stabilnost najvažniji.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 4 godine

I ovaj treba da se preseli u Bosansku federaciju, jer mu je tu i mesto, medju svojima !

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17