• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2020

20:50

DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV ČOMIĆKE! Lutovac se obračunava sa njom jer je ODBILA POSLUŠNOST I VRATILA SE U PARLAMENT!

Politika

DISCIPLINSKI POSTUPAK PROTIV ČOMIĆKE! Lutovac se obračunava sa njom jer je ODBILA POSLUŠNOST I VRATILA SE U PARLAMENT!

Podeli vest

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac gostujući na televiziji N1 najavio je disciplinski postupak protiv Gordane Čomić, članice Predsedništva te stranke i potpredsednice Narodne skupštine zbog prekida bojkota parlamenta

Nakon što je vrh te stranke zatražio reakciju stranačkih organa povodom učešća Čomićke na današnjoj sednici skupštine, Lutovac je izašao pred kamere i najavio ovaj potez.

Demokratija u Srbiji očigledno postoji, ali ne i u stranci kojoj je to deo imena, pa će se ta stranka izgleda obračunati sa svim članovima koji imaju svoj stav i ne žele da učestvuju u besmislenom bojkotu parlamenta.

I VI SEBE NAZIVATE DEMOKRATAMA?! VRH DS PRETI GORDANI ČOMIĆ jer je prisustvovala sednici i prekinula BOJKOT PARLAMENTA! (FOTO)




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubiša

pre 4 godine

Šta Lutovac?Pa,on se ništa ne pita,valjda ste mislili na Djilasa?Znači SzS (Savez za Sotonu) tako zamišlja demokratiju...šta oni kažu to da se radi i emituje, a oni samo da sakupe kajmak,to jest pare.

dragosljub

pre 4 godine

DS nema odluku clanstva o bojkotu rada skupstine vec odluku bojkota izbora.Kazniti Comicku iskljucenjem bi bila osveta Djilasa o nepostovanju njegovog naredjenja a ne odluke DS.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija