• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.02.2020

12:32

ĐILAS NAREDIO SVOJIM BOTOVIMA DA NAPADAJU GORDANU ČOMIĆ! Ona je d*olja!

Politika

ĐILAS NAREDIO SVOJIM BOTOVIMA DA NAPADAJU GORDANU ČOMIĆ! Ona je d*olja!

Podeli vest

Gordana Čomić se u četvrtak pojavila u skupštinskoj sali i tako prekinula bojkot dela opozicije, izazvala je buru ovim potezom, koja je otišla toliko daleko da je Dragan Đilas naredio svojim botovima da je nastrašnije vređaju!

Naime, na internetu se mogu videti brojne uvrede na račun Čomićke, a mnoge čak i nemaju veze sa politikom!

"Ako u politici postoji drolja, onda je to bez ikakve dileme Gordana Čomić", ostavljaju razne komentare Đilasovi botovi, čime su još jednom pokazali koliku količinu mržnje gaje prema bilo kome ko misli drugačije!

Foto: Printscreen

Oni ne prezaju ni od čega, pa ni od vređanja jedne žene koja se drznula da misli drugačije od vođa SzS!

Podsetimo, Čomić se juče pojavila, nakon više meseci, u skupštinskoj sali i tako prekinula bojkot dela opozicije. U dnevni red uvrštena su i dva zakonska predloga Gordane Čomić o većem učešću žena na izbornim listama.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vla

pre 4 godine

Nisam simpatizer gospode Comic, ali ti sto pisu o njoj da je dro a, neka se upitaju kakva im je majka kad ih je tako rodila I vaspitavala

Mito

pre 4 godine

"Gospodo iz DS", žao mi je što sam ikada glasao za vas, ali su me povele za tim moralne veličine, intelektualci par ekselans koje su bile u DS-u. Ovo nije DS, ovo je grupa ljudi bolesna da dođe na vlast, ne birajući sredstva. Tragedija ovog trenutka, što ni ne shvataju da nije 2000-ta, da ekonomija zemlje nije u podrumu i da je veoma mali broj nezaposlenih,nema ekonomske krize i da se lakše živi nego 2000-te godine. Rušenja počinju kada je broj ugroženih preko 50%. Moja poruka DS-u, ako želite da opstanete, otarasite se karijerista (magupa u vašim redovima, kako je rekao Lenjin, anisu ga slušali pa je srušen socijalizam), vi ih najbolje znate, ako mislite da će te sutra da budete ozbiljna partija. Problem DS-a je u tome što je posle par vrhunskih intelektualaca u vrhu stranke, koji na žalost nisu imali vrhunska znanja u upravljanu, zbog ograničeja svojim profesijama, karijeristi su uništili svojim ambicijama. Sram vas bilo zbog Ćomićeve. S poštovanjem

Žigolo

pre 4 godine

Potpuno se slažem i delim mišljenje - ovo više nije Demokratska Stranka koja je nekada imala preko 30% biračkog tela na svojoj strani nego skup neradnika i lopova bez morala kojima je jedini cilj da se dočepaju vlasti radi pljačke. Ovih nekoliko PRAVIH demokrata, u koje svakako spadaju Mićunović i Čomićka su im izgleda samo tu da bi stvarali privid da je to "ona" DS ... Na žalost više je nego jasno, posle ovih izbora DS nestaje sa političke scene Srbije.

Saradžogla

pre 4 godine

Алооооо,мангупи из ДСа, пре него што с ... по наређењу ,,да је Чомићка ДРОЉА'' подсећам вас да је она мајка ЧЕТИРИ ДЕТЕТА!ПС.Ја сам први члан ДСа који се побунио да је странка кренула ка ,,срљању у успех'' и добио шут карту?И где је сада ДС?Заузима минорно место у полици што би ми сељаци рекли - Скроз неважна!

Stršljen

pre 4 godine

Nisu oni BOTOVI oni su praznoglavi idioti koje možete naći na svim društvenim mrežama, to su jadnici bez mozga, bez morala, bez ikakvog kvaliteta za koje misli i lansira im šta da misle neko drugi zbog svog interesa.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija